Unboxing: Ghost Kato 8.9 – univerzál v dobrej cene

Často sa stretávame s dilemou či investovať do lepších komponentov, alebo sa uskromniť. Horský model Kato 8.9 ponúka spoľahlivú výbavu a súčasne nezruinuje vaše prasiatko.

Pri tomto bicykli nájdeme viaceré nielen moderné, ale aj účelné technológie. V prvom rade ide o hliníkový rám, určený pre 29“ kolesá, s geometriou vhodnou tak na pohodové výjazdy s rodinou, ako aj na podnikanie dobrodružstiev do menej známych končín. Vidlica s predným 100 mm odpružením sa popasuje s prípadnými nerovnosťami a pevná zadná stavba ušetrí nejaký ten gram. Symbolom jednoduchosti a úspory hmotnosti je aj 12-rýchlostná sada od SRAM-u.


Priamo od výrobcu je bicykel dostatočne zabalený – proti poškodeniu sú chránené časti ako prehadzovačka, rám, či vidlica s riadítkami.


Ako prvé sa na bicykli ocitajú kolesá – 29“ modely od Rodi a náboje od Shimana. Osadené sú klasické rýchloupináky.


Na rad prichádza aj sedlovka o priemere 31,6 mm z dielne Ghost. Na ňu sa upevní sedlo Selle Italia pomocou dvojice protichodných skrutiek.


Vidlica od RockShox so 100 mm zdvihom disponuje aj jednoduchým a nápomocným diaľkovým ovládaním uzamykania z riadítok. Súčasne už nepotrebujete “eskapásky” na upevnenie hadice brzdy.


O brzdný účinok sa stará dvojica bŕzd od Shimana – konkrétne dvojpiestikové BR-MT200 so 180 a 160 mm kotúčmi.


Elegantná a jednoduchá sada SRAM NX Eagle ponúka 12 rýchlostí s rozsahom kazety 11-50, ktorá spolupracuje s 32 zubovým prevodníkom.


Rýchly vzor plášťov Continental X-King v kevlarovej verzii Performance so šírkou 2,2“ nebude spomaľovať na asfaltových úsekoch a nesklame ani na lesných zvážniciach.

  • Rám: Ghost Kato 29“, Alu
  • Vidlica: RockShox 30 Silver Air Tapered, 100 mm
  • Sada: SRAM NX Eagle, 12-rýchlostná, kazeta 11-50
  • Kolesá: Rodi Blacrock 21 mm, náboje Shimano RM35, rýchloupináky
  • Plášte: Continental X-King Performance Pure Grip 29x2,2“
  • Výbava: Ghost Alu, 720 mm
  • Hmotnosť: 13,7 kg (M)

Cena predstaveného modelu je stanovená na 999 €. Viac informácií vrátane podrobnej špecifikácie nájdete v našom MTBIKER shope.

Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze. Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1 000 €.

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1 000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Kellys Hacker 70 29'' - slovenský XC hardtail

Unboxing: Kellys Hacker 70 29'' - slovenský XC hardtail

Výkonnostne orientovaní jazdci, ktorí vedia oceniť jednoduchosť a všestrannosť bicykla s „pevným zadkom“, by nemali preskočiť ponuku slovenského výrobcu Kellys.
BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene PR článok

BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene

Dnes sa pozrieme na nemeckú značku BULLS, ktorá je menej známa v našich končinách, ale rozhodne má potenciál zaujať.
Unboxing: Ghost Lector Base - nestarnúca legenda

Unboxing: Ghost Lector Base - nestarnúca legenda

Niektoré bicykle sú tvarom rámu tak typické, že ich rozoznáme už na prvý pohľad. Presne to je prípad biku Ghost Lector. Akú výbavu má najdostupnejšia karbónová verzia?
keyboard_arrow_up