Sleduj WeLoveCycling na sociálnych sieťach

Ľudia trávia na sociálnych sieťach množstvo svojho voľného času a dokonca sú tam aj počas pracovnej doby. Ak by sme zobrali všetkých obyvateľov našej planéty, tak v priemere strávi každý z nás 60 minút denne na Facebooku či Instagrame.

Na nich máme totiž možnosť si obsah vytvoriť sami. Nikto nám neurčuje to, čo budeme na nich sledovať. WeLoveCycling teda využilo túto šancu a sprostredkúva zaujímavé informácie, články či fotografie zo sveta cyklistiky. Ak ste už fanúšikom WeLoveCycling, tak ich webovú adresu vám netreba pripomínať. Ich kontá na YouTube, Facebooku a Instagrame sú ich predĺženými rukami a snažia sa ostať pri cyklistických fanúšikoch čo najbližšie. Pozrime sa na to najzaujímavejšie z ich obsahu na spomínaných sociálnych sieťach.

WeLoveCycling na Facebooku

Najkomplexnejšie sa dajú sprostredkovať informácie pomocou Facebooku. Tento fenomén je súčasťou našich životov a ak si lajknete stránku WeLoveCycling, tak tá pravidelne prispeje svojou troškou a spestrí vašu nástenku o informácie zo športu, ktorí všetci milujeme.


Dozvedieť ste sa mohli o všetkom podstatnom, čo sa udialo v sérii pretekov ŠKODA BIKE OPEN TOUR. Počas tohto ročníka táto akcia zavítala do viacerých miest na Slovensku a na FB ste si mohli nájsť zaujímavé fotografie, predstavenia tratí, zostrihy.

Medzi príspevkami nájdete aj výber tých najzaujímavejších článkov. Ako sa darilo Slovenke na pretekoch L"Etape du Tour, ako vyzerá mesačná desiatka najzaujímavejších správ alebo akú úlohu majú domestici v pelotóne? Nielen o tomto sú všetky príspevky, ktoré máte na dosah ruky v rámci vašej nástenky.


Ak prahnete po novinkách z profi pelotónu, tak ste tiež na správnej adrese. Všetky správy z profesionálneho života najväčších hviezd od Petra Sagana, cez Mathieu Van der Poela až po najlepších bikerov z MTB scény sú dostupné pravidelne na vašej nástenke. Stačí sledovať facebookovú stránku We Love Cycling Slovensko.

WeLoveCycling na Instagrame

Niektorí z nás nemajú čas či chuť čítať a preto si postačia s obrázkami či fotografiami. Instagram poskytuje práve túto možnosť - zdieľať s ostatnými tie najkrajšie zábery, ktoré sme zachytili. Pri cyklistických pretekoch sa nafotí množstvo fotiek. Ale aj keď si len tak vyrazíte do prírody na vašom dvojkolesovom miláčikovi, tak spravíte minimálne jednu snímku.

WeLoveCycling zbiera tieto zábery a ponúka ich na svojom účte. Momentka ako víťaz pretne cieľovú čiaru na pretekoch, krásna slovenská príroda plná bikerov či dychberúce snímky z nejakého downhillu. Viaceré fotografie sú priamo od vás a tak sa podieľate aj vy na tvorbe obsahu instagramového profilu WeLoveCycling.


Poznáte ten pocit. Sobotné ráno sa prebudíte a niekedy nemáte chuť nikam ísť a len tak leňošiť. Bicykel ostáva smutne stáť v garáži a vy strávite celý deň doma. Skúste sa však počas takýchto dní pozrieť na Instagram WeloveCycling a možno vás pohľad na bikera, ktorý zdolal Kráľovu hoľu nakopne, dáte si raňajky a vyrazíte na svoje malé osobné dobrodružstvo.

Inak, nezabudnite si nabiť mobilný telefón a nafotiť niečo pekné. Možno aj vaše foto inšpiruje ostatných bikerov a takto sa budeme navzájom ťahať a povzbudzovať. Stačí použiť hashtag #welovecyclingsk.

WeLoveCycling na YouTube

Na záver to máme youtubový kanál. Staré známe, „Je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť“ napĺňa toto heslo na sto percent. Prostredníctvom YouTube sa môžeme dostať na trať niektorého maratónu. Ak ste sa zúčastnili niektorého kola zo série ŠKODA BIKE OPEN TOUR, tak vo videu sa môžete nájsť aj vy.

Vďaka inštruktážnemu príspevku ostaneme stále v bezpečí a dokonca zavítame na bicykli aj do Himalájí. Pri už spomínanej motivácii môže pomôcť aj video s dynamickou hudbou a epickými zábermi, že? Viac už ale nebudeme písať, je lepšie si to pozrieť.


Ak potrebuje nakopnúť aj naše nežnejšie pohlavie, tak YouTube kanál WeLoveCycling nezabudol ani na všetky cyklistky. Toto video je venované všetkým ženám v sedle bicykla.


Ostatné zaujímavé videá nájdete na YouTube kanáli WeLoveCycling. Ako môžete vidieť, tak možností ako ostať v spojení s cyklistickou komunitou je neúrekom. Vďaka spomínaným možnostiam budete informovaní a motivovaní. A čo je najpodstatnejšie? Hlavne bajkujte!

Zdroj fotografií: FB WeLoveCycling
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
keyboard_arrow_up