Návleky Eleven - ani zmena počasia vás nemusí zastaviť

Čím ďalej tým viac budú rána chladnejšie, počas dňa na bicykli nás môže postretnúť ochladenie a pri skorých ranných a neskorých večerných výjazdoch už bude úplná samozrejmosť, aby ste si chránili ruky a nohy pred chladom.

Pri takýchto situáciách vám môžu pomôcť návleky od spoločnosti Eleven. Ako všetci vieme, tak táto časť cyklistického oblečenia je nápomocná vtedy, keď sa počas dňa môže počasie zmeniť.

Ráno je chladno a vy si potrebujete chrániť odhalené časti tela. No po pár kilometroch sa vaše telo zohreje, slniečko vykukne a vám je už teplo. Návleky si vtedy dáte jednoducho dole a pokračujete ďalej. To je jedna z výhod oproti dlhým cyklistickým nohaviciam či bunde. Tiež sa ľahko balia a nezaberú veľa miesta v zadnom vrecku či v batohu. Pozrime sa, čo ponúka v tejto kategórii český výrobca Eleven, ktorý má od roku 2015 zastúpenie aj na Slovensku.


HORIZONTAL F150 LIGHT

Tieto návleky, ktoré využívajú elastický materiál M.I.T.I. SHIELD, ponúkajú v prvom rade nízku hmotnosť. To ocení každý, kto si potrpí na každý gram, ktorý nosí v zadných vreckách či na bicykli. Táto ochrana pre vaše ruky je nezateplená, a preto je ideálnou voľbou na výjazdy skoro ráno či podvečer. V hornom leme nájdete silikónovú pásku, ktorá zabráni zvliekaniu počas jazdy a zároveň ich bude držať na svojom mieste.


HORIZONTAL F160 LIGHT

Tieto návleky disponujú totožnými vlastnosťami a prednosťami ako už vyššie predstavovaný model v neónovo žltej farbe. Tento je k dispozícií v ružovom prevedení. Sú ponúkané od veľkosti XS po veľkosť XL. Svoju si pohodlne nájdete vďaka veľkostnej tabuľke na stránke výrobcu.


Návleky na tretry HYDRO LIGHT II

Ochranu pred chladným počasím si určite zaslúžia aj vaše nohy v tretrách. Anatomicky tvarované návleky sú ľahké a pritom pridajú aj k vašej bezpečnosti. Majú na sebe reflexné logo a takto upravený je aj zips. Model Hydro Light je vhodný tak ako pre vyznávačov cestnej cyklistiky, tak aj na použitie pre MTB milovníkov.

Elastický materiál veľmi dobre obopína obuv a netlačí na problematické miesto achillovej päty. Veľmi elastické a ultratenké návleky na cestné aj MTB tretry. Návleky sú nepremokavé a vetruodolné. Ponúkané sú v troch veľkostných kategóriách.


Návleky na kolená BLACK REFLEX

Kolená sú z našich kĺbov asi najcitlivejšie na zmenu vonkajšej teploty. Mnohí z vás už určite zažili nepríjemné bolesti, ktoré boli spôsobené zápalom v kolene, ktorý sa tam dostal vďaka tomu, že ste si ich nechránili.

Zateplené návleky od firmy Eleven majú prepracovaný strih a gélové lemy, ktoré dopomôžu k pohodliu pri nosení. Reflexné logo určite neurazí a za zníženej viditeľnosti vám pomôže ostať viditeľným. Zips je tu pre pohodlnejšie navliekanie a zvliekanie, keď ich na bicykli už nebudete potrebovať. Vybrať si môžete medzi troma veľkosťami.


Všetky kúsky v ponuke sú vyrábané v rôznych veľkostiach a tú svoju si vyberiete vďaka veľkostnej tabuľke na stránke výrobcu.

Kompletnú ponuku návlekov ale aj ďalšieho cyklistického oblečenia od firmy Eleven nájdete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
Test: Santini Plush a Totum - od jari až po jeseň

Test: Santini Plush a Totum - od jari až po jeseň

Mať doma naozaj kvalitné krátke nohavice je snom každého cyklistu „diaľkoplaza“. Čo však s nimi, keď sa ochladí?
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
keyboard_arrow_up