Spúšťame český web a YouTube kanál MTBIKER_CZ

Mnohí z vás určite vedia, že česká cyklistika je skutočne na vysokej úrovni. Aj z toho dôvodu by sme sa radi zamerali aj týmto smerom a priniesli niečo nové.

Prečo sa púšťame na západ?

Česko a Slovensko mali k sebe vždy blízko a platí to aj v „online“ svete. Neuniklo nám, že veľké množstvo fanúšikov našej slovenskej verzie stránky je práve z Čiech. Ešte viac to platí aj o našom YouTube kanáli, kde tvoria českí diváci značnú časť (aktuálne viac ako 20%). Postupom času nám napadlo vytvoriť niečo špeciálne pre nich… najmä čo sa týka špecifického obsahu. Sem patria napríklad tipy na výlety, rozhovory, reportáže, preteky a pod.


MTBIKER.CZ

Výsledkom tohto celého je naša česká stránka, ktorá tak ako v prípade slovenskej verzie spája dokopy viaceré sekcie. Či už sú to články, reportáže, a tiež kalendár akcií. Ten je zameraný samozrejme špecificky na české akcie a určite bude poriadne naprataný. Pretože kto pozná, tak vie, že cyklistika u našich susedov doslova prekvitá a úroveň pretekov je o level inde. Stačí sa pozrieť na MTB scénu, kde nájdete profesionálne tímy a celkovo sa v oblasti MTB a maratónov môžu Česi smelo radiť k svetovej špičke. Všetko sa to potom odzrkadľuje na prestížnych podujatiach a najlepším dôkazom, že to u susedov skutočne žije, je Nové Město na Moravě – to býva každoročne zvolené ako najlepší svetový pohár v kalendári.


Rovnako to platí aj o cestnej cyklistike, kde sa od nich tiež môžeme ešte veľa učiť a viaceré kluby sú na vysokej úrovni. Len jeden príklad za všetkých – Elkov Author, ktorý patrí medzi najlepšie prokontinentálne tímy široko ďaleko. Nehovoriac o tom, že tu sídli množstvo značiek. Jednoducho cyklistikou to tam žije a radi by sme toho boli súčasťou a ponúkli na oplátku zaujímavý a originálny obsah, s ktorým máme skúsenosti u nás.

S tým všetkým súvisia opäť aj populárne sociálne siete ako Instagram, no a samozrejme YouTube kanál.


YouTube MTBIKER_CZ

Naším cieľom je prinášať rôznorodý obsah (cestná cysklitika, MTB, enduro atď.) s čím súvisí aj tvorba videa. Niekto má rád viac články, niekto naopak práve video, takže voľba už je na vás . Tu platí to isté ako vyššie a teda zameranie sa na špecifické témy. Tam sa budete stretávať s Petrom Mazurom, ktorý je zatiaľ naším nosným redaktorom a o ktorom sa môžete trochu viac dozvedieť vo videu od Slava.


Na tomto kanáli už videá postupne pribúdajú, ďalším je napríklad rozhovor o jazdení v Kanade, ktorý možno trochu nakopne, ak vás láka niečo podobné zažiť .


Podporte nás svojím odberom

Ak sa vám tento obsah pozdáva, nezabudnite nás podporiť svojím odberom - predsa len to bude niečo iné ako náš slovenský kanál. Ďalšie videá a články budú postupne pribúdať.


Kto nič nerobí, nič nepokazí

Je nám jasné, že pustiť sa do niečoho podobného je beh na dlhú trať. Veď aj náš slovenský web a YouTube kanál stále postupne ladíme k vašej spokojnosti a na základe vaších podnetov. Takže to isté nás čaká aj v tomto prípade a predsa len to bude ešte o niečo ťažšie. Veľmi radi oceníme teda spätnú väzbu a rovnako prípadné podnety na zlepšenie.

Pomôž nám CZ rozbehnúť ešte viac

Rád jazdíš, sleduješ dianie v cyklistike a píšeš? Pridaj sa k nám a rozbehnime to v Čechách ešte viac spoločne. Viac podrobností v samostatnom článku na tomto odkaze.

report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Bicyklovanie bez bolesti - stačí len strečing?

Video: Bicyklovanie bez bolesti - stačí len strečing?

Aktívny, pasívny alebo žiadny strečing? Ako to funguje v cyklistike? Kto by mal robiť aj kompenzačné cvičenia?
Video: Ako zabaliť bicykel, aby prežil aj lietadlo?

Video: Ako zabaliť bicykel, aby prežil aj lietadlo?

Koľko reálne trvá zbalenie bicykla do prepravnej tašky a ako je v nej chránený? Aký je rozdiel oproti kartónovej krabici alebo prepravnému kufru?
Video: Triky, skryté funkcie a vychytávky - elektronické radenie SRAM eTap AXS

Video: Triky, skryté funkcie a vychytávky - elektronické radenie SRAM eTap AXS

Ani majitelia elektronického radenia SRAM často nepoznajú všetky skryté funkcie a vlastnosti cestných, gravel a MTB sád s prívlastkom eTap AXS.
keyboard_arrow_up