Unboxing: Giant Contend SL 2 Disc - moderné trendy s cenovkou jemne nad 1000 eur

Unboxing: Giant Contend SL 2 Disc - moderné trendy s cenovkou jemne nad 1000 eur

Giant sa toho nebojí a prináša netradičné riešenia. Bezdušové prevedenie priamo od výroby je len začiatok a mechanicko - hydraulické brzdy sú zaujímavým inovatívnym pokračovaním.

To, že svet najnovších trendov cestných bicyklov je dostupný len vo sférach vyšších cenoviek, by sa mohlo zdať logické. Giant prináša model, kde cenovka je jednou zo silných stránok a zároveň nie je núdza o originálne prevedenia moderných prvkov. Čo sú tie aktuálne trendy? Kotúčové hydraulické brzdy, možnosť širšieho obutia, bezdušáky, pohodlie...

Poďme na to...

Začneme poporiadku, krabica sa podobá na hocijakú inú, hrdo prezrádza miesto pôvodu - Taiwan. V minulosti by to nesvietilo na obale, dnes v podstate štandardná a akceptovaná adresa vzniku bicyklov.


Ochrana zabaleného bicykla je dôsledná, žiadne prekvapenia nás tu nečakajú. Zaujímavo pôsobí “thorove kladivo” (sedlovka so sedlom) a priamo v balení “mlieko” do bezdušákov.



Základ tvorí hliníkový rám, v tomto prípade vo veľkosti L. Ráfiky, náboje a dokonca obutie, všetko od značky Giant, svedčí o sile a veľkosti tohto brandu. Plášte o šírke 28 mm a bezdušové prevedenie prezrádzajú zamýšľané určenie tohto modelu. Univerzálny a pohodlný, na asfalt a nielen ten hladučký...



Pohodliu a filtrácii nerovností prispieva karbónová sedlovka. Protišmyková pasta pekne v balení. Sedlo, sedlovka, predstavec a riadidlá opäť všetko Giant, hladko zapadajú do seba.



Na predstavci zaujme unikátne riešenie bŕzd. Jedná sa o vychytávku s názvom Giant Conduct Disc, ktorá umožňuje použitie klasických brzdových mechanických pák a hydraulických strmeňov. Cieľom je úspora a ponúknutie hydrauliky aj pri tejto cenovke. Ako bonus možnosť namontovania držiaka cyklokomputera na tento prvok.


Sadu tvorí Shimano Tiagra. Kľuky v prevedení kompakt 50/34 zubov a kazeta 11-34 zubov. To už vyleziete aj na strechu s takým prevodom.


Hmotnosť zodpovedá cenovke a hliníkovým komponentom. Pri tomto prevedení na kotúčoch a s vyšším profilom ráfikov je to slušné číslo.


Geometria a cena

Cena predstaveného bicykla je 1 119 €, zľava 11% (pôvodná MOC 1249.00€ ) a nájsť ho môžete aj v našom shope.


Využi služby MTBIKER centra - Bikefitting a doručenie bicykla

V našom MTBIKER centre máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100% nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Ľahký rám, možnosť prispôsobenia rázvoru kolies a mnoho ďalšieho. Ak sa nevieš rozhodnúť, či chceš na cestu alebo do terénu, Revolt „berie" oboje rovnako dobre.
Giant TCR - 28 rokov pretekárskych ambícií PR článok

Giant TCR - 28 rokov pretekárskych ambícií

Giant, jeden z lídrov v cyklistických technológiách, predstavuje už 10. generáciu svojho ikonického radu cestných bicyklov TCR. Čo sa dá ešte vylepšiť na vylepšenom?
Unboxing: Giant TCR Advanced SL 0 Disc - „náčinie“ pre profesionálov

Unboxing: Giant TCR Advanced SL 0 Disc - „náčinie“ pre profesionálov

Poďte sa pozrieť na model od značky Giant, ktorý v sebe kombinuje všetky atribúty na to, aby sa stal dokonalým strojom na zlepšovanie časov v stúpaniach...
keyboard_arrow_up