VeloCity hľadá mechanika alebo mechaničku do servisu bicyklov v Bratislave

Ak je pre teba cyklistika koníčkom alebo dokonca životným štýlom, tak posuň túto svoju vášeň ďalej a pracuj s bicyklami na dennej báze.

VeloCity ako tvoj nový zamestnávateľ

Predtým ako predstavíme pracovnú ponuku, tak je potrebné povedať niečo o budúcom zamestnávateľovi. VeloCity je cyklistický a bežecký obchod v Bratislave na Lamačskej ceste 4256/8. Táto adresa bola vybraná zámerne, aby ste si mohli svoj bicykel vyskúšať priamo v teréne, ktorý je na dosah ruky od tejto predajne.

V súčasnosti prevádzkujú predaj, servis a požičovňu bicyklov. Ako jediný v hlavnom meste požičiavajú aj zaujímavé bicykle ako sú fatbiky či tandemové bicykle. V predajni si môžete zakúpiť bicykle od firiem ako sú Merida, Focus, Orbea, KTM či Cannondale. Nechýba tu ani certifikované servisné miesto pre spomenuté značky a ty sa môžeš podieľať na ich servise.


Čo ponúkajú pre teba?

VeloCity v Bratislave hľadá do svojho tímu šikovného mechanika, ktorý bude opravovať, „tuniť“ a skladať nové bicykle a elektrobiky. Sľubujú uvoľnenú pracovnú atmosféru v priateľskom kolektíve na čele so super šéfom.

Za svoju prácu dostaneš 1000 až 1 300 €. Keď sa orientuješ v súčasných trendoch, komponentoch a technológiách, tak tieto vedomosti ti môžu len pomôcť. Ak chceš svoj koníček posunúť o level vyššie a chceš skúsiť prácu v športovom odvetví, ktoré obľubuješ, tak neváhaj a skús prácu v predajni VeloCity.


Ak ťa baví cyklistika a chceš v tomto segmente robiť aj v rámci svojho pracovného času, tak sa ozvi mailom na adresu info@velocity.sk, a možno sa aj ty staneš súčasťou kolektívu ľudí, ktorí milujú cyklistiku.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Video: Výrobcovia olejov nechcú, aby ste toto vedeli - voskovanie reťaze

Pre koho má voskovanie reťaze zmysel a aké sú jeho výhody a nevýhody? Hodiť sa budú aj dlhodobé skúsenosti s voskom od značky Rex.
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Ako čistím bicykel, keď nemám kde?

Nebývam v rodinnom dome, ale v klasickom paneláku. Možno jedna z najčastejších otázok, aké od vás za tie roky dostávam, znie: ako a kde čistím bicykel? Tak sa na to pozrieme bližšie.
keyboard_arrow_up