Pomôžte nám zlepšiť maratónske akcie v prospech bikerov

Môžeme povedať, že práve maratóny sú akciami pre najväčší počet jazdcov, a to bez ohľadu na výkonnosť. Záleží nám na kvalite samotných podujatí a z tohto dôvodu vás prosíme o spätnú väzbu.

Či už jazdíte s ambíciami na pódium, alebo chcete len doraziť do cieľa a ponaháňať sa s priateľmi, práve maratóny sú ideálne miesto. Tým, že sú robené pre skutočne široké spektrum bikerov, ťažko vyhovieť každému – či už z hľadiska trate, alebo doplnkových aktivít ako je napr. sprievodný program a pod. Predsa len niekto ide na akciu sám s cieľom zabojovať o bedňu a iné ho netrápi, niekto ďalší vezme manželku a deti s cieľom stráviť aktívny víkend.


Rovnako sa to týka aj samotných tratí, pretože čo je pre niekoho veľa, druhému je málo a zrejme najväčší rozdiel vo vnímaní je z hľadiska technickej náročnosti. Za tie roky sa už podujatia vyformovali do určitej charakteristickej formy a svojimi traťami sa výrazne odlišujú – a to je dobre, kedže takto si vie človek vybrať podľa chuti. A ak sú nedostatky, dá sa na nich zapracovať. Niekedy stačí doplniť pár pekných úsekov a hneď je celkový dojem z jazdy iný.


Zabezpečenie je zrejme samostatná kapitola, pričom sem patria aj veci ako napríklad počet wapiek a pod. No a samozrejme sú tu detaily ako je sprievodný program, občerstvenie a iné. Na všetky tieto veci musí organizátor myslieť, a práve tento dotazník môže pomôcť sústrediť sa na to hlavné – teda to čo je dôležité pre vás ako jazdcov.


Nájdite si pár minút a dajte nám spätnú väzbu

Ako sme už načrtli vyššie, ak máte chuť trochu pomôcť zvýšiť kvalitu týchto akcií, vyplňte prosím dotazník na tomto odkaze.

Neznamená to samozrejme, že sa všetko hneď zmení, ale tieto odpovede pomôžu identifikovať prípadné nedostatky a miesta na zlepšenie. Či už pre samotných organizátorov, tak aj pre nás v rámci MTBIKER. Zrejme ste si všimli, že sa snažíme akcie podporovať rôznymi spôsobmi a naším cieľom je ich aj postupne zlepšiť. Veď sa na nich zúčastňujeme rovnako ako vy .
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
MTBIKER Novodubnický maratón 2023 - keď telo povie, že stačí

MTBIKER Novodubnický maratón 2023 - keď telo povie, že stačí

Človek prejde Alpy a má pocit, že lieta. Ale potom príde na domáci maratón a stále môže parádne „nakúpiť". Tak ako ja.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up