Knog - outdoorová výbava pre dobrodruhov

Austrálska značka Knog ponúka doplnky, ktoré môžete potrebovať pri vašich cyklistických výjazdoch, ale aj počas pobytu v prírode.

Ak hľadáte výbavu, ktorá nájde svoje využitie aj mimo sedla vášho bicykla, tak ste na správnej adrese. Tieto doplnky sú totiž ideálne pri rôznych outdoorových aktivitách, ako je beh, stanovanie, turistika, geocaching a podobne. Pri nich sa totiž niekedy musíte oprieť o kvalitné svetlo. To môže mať rôznorodú podobu a dnes si predstavíme niektoré typy svietidiel vhodných na outdoorové aktivity od spoločnosti Knog.


Knog PWR Camper

Svietidlo do ruky s integrovanou powerbankou a svietivosťou až 600 lúmenov. To je model svetla od Knog na rok 2020. Je zhotovené z kvalitného materiálu, ktoré vydrží aj v náročných podmienkach. Či si už budete chcieť posvietiť pri nečakanej oprave defektu v teréne alebo v stane počas kempovania, tak PWR Camper sa môže hodiť. Na spodnej strane nájdete aj ramienko, ktoré si môžete dať okolo zápästia a zamedzíte tomu, aby vám svietidlo vypadlo z rúk.


Knog Lantern

Ak ste priaznivcom horskej cyklistiky či gravel jazdenia a svoje výjazdy spájate aj s kempovaním, tak lampáš Lantern môže nájsť vo vašej výbave využitie. Kempingový lampáš je vhodný aj na večerné posedenie pri grile či spomínané stanovanie. Do lampáša je potrebné len zastrčiť Knog powerbanku, a potom si už len užívate čas pri grile so svojimi priateľmi.


Knog Bandicoot

Zaujímavá čelovka Bandicoot je vhodná pre cyklistov alebo bežcov, ktorí si chcú posvietiť na cestu pri behu či večernej jazde na bicykli. Je vyrobená zo silikónu a telo čelenky s diódami spája elastický popruh. Bol vyrobený tak, aby sa predišlo zachytávaniu vo vlasoch a navyše je príjemný pre vašu pokožku.


Celá čelenka váži len 60 gramov a má viacero módov svietenia. Je tu režim na čítanie, mód s úzkym svetelným kužeľom svietiaci do diaľky, rozptyľujúce sa svetlo, nočný červený režim a podobne. Ďalšie programovanie svietenia je možné aj vďaka aplikácii Modemaker. Na výber máte z množstva farebných kombinácií, ako je napríklad klasická čierna, červená, modrá, oranžová a iné.


Knog Quokka

Čelenka Quokka svojím dizajnom ihneď naznačuje, že patrí do spoločnosti výrobkov značky Knog. Okrem pôsobivého vzhľadu sa pri behu, turistike za šera alebo kempovaní môžete spoľahnúť na svetelný tok 80 lúmenov, trojhodinovú výdrž batérie pri plnom výkone a vodeodolnosť. Aj v tomto prípade máte viaceré módy svietenia, či to je úzky, široký kužeľ, kombinácia oboch a takisto nočné červené svetlo. Pri tomto svietení vydrží batéria viac ako 69 hodín. Podstatu tejto čelenky tvorí lekársky silikón, ktorý je vo viacerých pôsobivých farbách. V ponuke nájdete aj Quokka run s priehľadným telom a postrannými červenými blikačkami, ktoré zvýšia viditeľnosť v mestskej premávke.


Austrálska značka Knog chce byť vaším spoločníkom nielen počas jazdy na bicykli. Z jej ponuky si dokážete vybrať aj rôznorodé doplnky pre outdoorové aktivity. Kompletnú ponuku všetkých produktov nájdete na ich domovskej stránke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up