Rok 2019 s WeLoveCycling

Počas tohto roka boli stránky WeLoveCycling plné pestrého obsahu zo sveta cyklistiky. Či už išlo o informácie z profipelotónu alebo to boli reportáže zo série Škoda Bike Open Tour. Každý cyklista si mohol na tomto portáli nájsť to svoje.

A čo všetko ste si mohli tento rok na WeLoveCycling prečítať? Ponúkame krátke obhliadnutie sa za uplynulými dvanástimi mesiacmi.

Škoda Bike Open Tour

Na Slovensku funguje séria s názvom Škoda Bike Open Tour. Počas piatich víkendov súťažia cyklisti rôznych vekových kategórií a výkonnostných skupín. Cieľom pre všetkých je si to poriadne užiť. Veď o to nám všetkým ide. Prežiť krásny športový víkend v spoločnosti tých, ktorí majú radi cyklistiku tak ako my. Na svoje si prišli aj rodiny s deťmi a pre tých najmenších bolo na každom jednom kole série pripravených množstvo prekvapení.


Všetky dôležité informácie, prihlasovanie a reportáže ste si mohli nájsť na stránkach WeLoveCycling. Medzi príspevkami boli pozvánky na jednotlivé kolá, fotoreportáže či rozhovory s tými, ktorí sa týchto pretekov zúčastnili. Možno ste chceli vedieť, na akom mieste sa umiestnil váš známy alebo ste si chceli nájsť fotografie z pretekov, na ktorých ste boli aj vy. To všetko bolo možné vďaka aktualitám na WeLoveCycling.

Na tomto odkaze si môžete pripomenúť všetko, čo sa udialo počas roka 2019. Určite zostaňte fanúšikmi tohto portálu aj naďalej a informácie zo Škoda Bike Open Tour 2020 budete mať ako na podnose.


Mesačná desiatka

Pamäť fanúšikov cyklistiky musí mať veľkú kapacitu, aby si dokázala zapamätať všetko, čo sa udeje počas jedného roka na pretekoch cestných či horských cyklistov. Máme množstvo podujatí, kategórií a súťažných disciplín a niekedy sa vo výsledkoch strácame.


WeLoveCycling na pravidelnej mesačnej báze prináša články s názvom Mesačná desiatka. V nich si môžete pripomenúť 10 najzaujímavejších a najdôležitejších vecí, ktoré sa stali v profipelotóne. Čo boli top udalosti júla okrem Starej Dámy? Preteká sa ešte vôbec počas októbra? A v mesiaci november tam máme aj iné informácie okrem cyklokrosu? Na všetky svoje otázky dostanete odpoveď na stránkach WeLoveCycling a navyše vďaka nim budete stále informovaní o športe, ktorý máte tak radi. V tomto roku ste si mohli prečítať Mesačnú desiatku na konci každého mesiaca.

Buďte fanúšikmi stránky WeLoveCycling aj naďalej a dostanete pravidelný príval tých najčerstvejších správ.


WeLoveCycling vám rád poradí

Častokrát sa strácame v mori informácií. Potrebujeme niekoho, kto by nám vedel poradiť. Kam sa vybrať na rodinný cyklovýlet? Aké darčeky potešia bikera? Ako sa v zime obliecť a ako jazdiť po tme? A keď už je vonku krutá zima, tak existujú knihy či filmy, ktoré nám pomôžu skrátiť si dlhé zimné večery?

Stránky WeLoveCycling prinášali počas roka 2019 množstvo príspevkov, ktoré mali byť vaším sprievodcom a poradcom vo svete dvojkolesových miláčikov. Keď si chcete vybrať knihu s cyklistickou tematikou, tak vám odporúčame článok Knihy o cyklistike – darček, ktorý poteší nejedného z nás. Iní zase potrebujú rady ohľadom osvetlenia. Článok Výber osvetlenia – na čo si dať pozor je tu pre vás.


No nebolo to len o týchto článkoch. Pravidelne počas roka ste si mohli prečítať to, čo potrebujete a čo sa vám mohlo hodiť. V roku 2020 tomu nebude inak.

Pomaly sa nám končí rok 2019. Prežili sme v ňom množstvo cyklistických zážitkov, bol plný športu a informácií. Stránky WeLoveCycling sa vám snažili vždy prinášať aktuálne informácie a boli vaším sprievodcom v sedle bicykla ale aj mimo neho. Aj rok 2020 chceme stráviť opäť spoločne ako jedna rodina. Všetci si teda zaželajme šťastný nový rok v spoločnosti WeLoveCycling.

Zdroj fotografií: WeLoveCycling, Pixabay.com
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

Niet zrejme príhodnejšieho dňa, kedy si môžeme pripomenúť silu a vášeň (nielen pre šport), ktorú v sebe majú ženy.
Naše najlepšie videá - filmové ceny Titánový karbón 2023

Naše najlepšie videá - filmové ceny Titánový karbón 2023

Ktoré naše videá mali v roku 2023 najlepšie čísla? Vítame vás pri udeľovaní fiktívneho ocenenia Titánový karbón.
keyboard_arrow_up