Druhé číslo Bikera v predaji

Je príjemné vedieť, že naše prvé číslo sa páčilo a našlo si medzi vami svoje miesto.
Dúfam, že druhé číslo vás i nás utvrdí len v tom, že toto úsilie má zmysel.

BikerJe príjemné vedieť, že naše prvé číslo sa páčilo a našlo si medzi vami svoje miesto.
Dúfam, že druhé číslo vás i nás utvrdí len v tom, že toto úsilie má zmysel.
Sezóna je v plnom prúde, a ak ste to niekde neprepálili a nemáte nejakú súčiastku, či už na biku, alebo na vlastnom tele, mimo prevádzky, tak sa určite momentálne cítite v oveľa lepšej forme ako v apríli. Akcií je navôkol dostatok a tiež počasie hrá do karát, tak isto pribudli nové lokality doma, kde sa dá kvalitne vyšantiť. Stačí si len naplánovať výjazd, zhodnotiť objektívne svoje schopnosti a užiť si sezónu na plné volume. Chceme vás sprevádzať sezónou, preto sme sa snažili pripraviť čo najpestrejšie témy.
Dosť bolo omáčok, je sezóna, poďme na to.

Inšpirujte sa našimi tipmi, kam sa vybrať, ktoré sme zhrnuli v článku o legálnych bikeparkoch na Slovensku. V rubrike Servis vám pomôžu tipy, ako si udržiavať bike v čo najlepšej kondícii a v Metodike sa zase dozviete, ako vyšperkovať svoje jazdecké
schopnosti.

Biker Magazin
Okrem iných nájdete v tomto čísle aj rozhovor s našim najznámejším a najúspešnejším zjazdárom Filipom Polcom. a s jeho spolu členmi MS Evil Teamu.

Biker Magazin
René Wildhaber vás tento krát zavedie do Afriky, kde spolu s dalšími deviatimi najlepšími svetovými downhill bikermi vystúpil na horu Mount Kenya. Trvalo to dva a pol dňa. Ale opačným smerom mu tých istých 25 kilometrov a 2 800 metrov prevýšenia trvalo iba hodinu a sedemnásť minút.

Biker Magazin
Rozhovor s BMX riderom Dudom Antalíkom, ktorý je jednou z mála hviezd na našom inak tmavom dirtovom nebi, s úspechmi doma aj v zahraničí.

Biker Magazin
Vychutnajte si ten pravý pocit, z jednej BMX akcie na opustenom kúpalisku, ktorá nie je každý deň a chalani si ju vychutnali v tom najväčšom štýle.

Biker Magazin
V dňoch 25. až 28. júna sa konal tretí ročník Bikemagazin Summer Campu. Akcií tohto typu sa v zahraničí koná veľa, kým u nás na Slovensku máte takúto jedinečnú možnosť zdokonaliť svoje jazdecké schopnosti za pomoci skúsených inštruktorov len raz za rok, a to v prvom oficiálnom Giant Bikeparku Jasná, z ktorého report nájdete v aktuálnom čísle.

Biker 02/2009 je v predaji od 17. Augusta 2009 a nájdete ho v novinových stánkoch, v predajňach Tesco, vo vybraných bikeshopoch alebo si ho predplatíte na www.bikermag.sk. Jeho cena je 2,90 € (87,37 Sk).
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up