Drobnosti, ktoré sa hodia pri výjazde

Defekt, zmena počasia alebo len povolená skrutka radenia dokážu poriadne pokaziť aj dovtedy príjemný výjazd. Nenechávajte preto nič na náhodu. Ponúkame niekoľko tipov na vhodnú výbavu.

Most Pump-One Micro


V kolaborácii s výrobcom Pinarello vznikla útla pumpa Pump-One, vyrobená výhradne z hliníka, a to formou CNC obrábania. Efektívny dizajn v sebe ukrýva hlavicu tak pre galuskové, ako aj autoventily, čím sa zaručuje bezproblémová manipulácia pri fúkaní. Maximálny tlak je daný až na hodnote 120 psi, teda 8 barov. Rozmery sú skutočne nenáročné - 13 cm dlhá a 2 cm široká. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 40 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Kompava K4 Power Gel


Pri výjazde potrebujete myslieť aj na svoju energiu. Môže vám jednoducho dôjsť a vy sa nepohnete ďalej. Energetický gél K4 je zásobou dôležitých látok, ktoré vám pomôžu sa nakopnúť. Praktický uzáver pomáha k tomu, aby ste si mohli obsah dávkovať postupne. Nemusíte teda celý gél zjesť naraz. Obsahuje množstvo aminokyselín, minerálov a iných látok, ktoré zvyšujú váš výkon. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 23 € za 15 kusov. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Bianchi Seat bag


Kam odložiť dušu, náradie či iné maličkosti, ktoré nechcete nosiť po vreckách dresu? Vhodným a predovšetkým bezproblémovým riešením je taštička pod sedlo, napríklad tá od Bianchi. S objemom 0,75 l pojme dostatok vecí. Zapínanie na dva zipsy ochráni obsah pred vypadnutím, rovnako ako suchý zips, držiaci taštičku pod sedlom. Materiálom je vodoodolný neoprén. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 18 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Briko Fresh XNX


Jednoduchá, ale napriek tomu účinná ochrana pred náhlou zmenou počasia je skladná bunda Briko Fresh. Nízka hmotnosť a tenký materiál odolávajú miernemu dažďu či náporu vetra vtedy, keď to potrebujete. Konce rukávov a spodný lem obsahujú elastické zakončenie. Reflexné sfarbenie a vyšší golier sú devízami pri slabšom svetle a ako dodatočná izolácia pred prefúknutím. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 50 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Lezyne Sport Drive HV


Nízka hmotnosť, malé rozmery a skladnosť sú charakteristické prvky kvalitnej pumpy Lezyne Sport Drive. Telo je CNC opracované z hliníkového materiálu, navyše s protiklzovou gumovou úpravou. Napriek dĺžke len 17 cm dokáže nahustiť pneumatiku až na úroveň 6,2 baru. Hadička je ukrytá v tele, rovnako ako možnosť auto alebo galuskového ventilu. Prítomný je aj držiak na rám. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 20 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Basil Mada


Dizajn podsedlovej taštičky v sebe ukrýva priestor až pre 1 l objemu. To je dostatočná hodnota aj pre množstvo vecí, ktoré potrebujete napríklad pri celodennom výlete. Materiál je vodoodolný polyester, ktorý je možné rozopnúť po šírke dvomi zipsami. Uchytenie je zaručené suchými zipsami o ližiny a sedlovku. Čierne farebné vyhotovenie je doplnené reflexným pásikom. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 12 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Weldtite multikľúč CycloTools


Pre istotu počas jazdy, aby ste sa nemuseli obávať uvoľnenej skrutky alebo nečakaného defektu, je dobré mať so sebou multikľúč. Weldtite ponúka spojenie centrovacích, inbusových, torx kľúčov, nitovača alebo háčika na reťaz. Navyše v ňom nájdete aj súpravu na opravu defektov spolu so záplatou a montpákami. Útle rozmery a elegantné spracovanie zaručujú, že sa vojde aj do vrecka. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 22 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

CRAFT Featherlight


Už názov nám napovedá, že tento kus oblečenia takmer nepocítite. Ultraľahká vesta z materiálu s gramážou 37 g/m2 je ľahko zbaliteľná do zadného vrecka dresu a pomôže pri prehánke či zjazde. Dôvodom je vodoodolná úprava DWR a ergonomický strih. Zadná časť disponuje priedušnejším materiálom, zatiaľ čo v prednej je zips podložený légou, ktorá odoláva chladu a vetru. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 31 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Knog Blinder


Dvojica svetiel - predné a zadné od výrobcu Knog je trefou do čierneho v prípade, ak sa pohybujete po cestách alebo neviete, kedy prídete domov. Poskytujú až 8 režimov svietenia prostredníctvom LED diód s 200 lúmenmi. Nabijete ich jednoducho prostredníctvom USB portu. Samozrejmosťou je vodotesnosť a praktický spôsob pripnutia na bicykel. V eko-režime vydrží kapacita batérie 60 hodín. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 70 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


SKS Airflex Explorer


Pri výjazde je zásadné šetriť priestor vreciek a príliš sa nezaťažovať. Pumpa SKS dokáže pohodlne nafúknuť pneumatiky až na tlak 5 barov. Ergonomická pogumovaná rukoväť a ukrytá hadička vo vnútri tela pumpy, rovnako ako použitie ľahkých a odolných materiálov - hliníka, plastu a karbónu, uľahčujú prácu. Dĺžka 205 mm je adekvátnym pomerom funkčnosti a spratnosti. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 30 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie PR článok

Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie

Sezóna sa „prehupla“ do záverečnej časti. Potrebuje váš bicykel servis? Chýbajú vám prípravky na čistenie? Prípadne by to chcelo zmenu komponentu? U nás nájdete všetko.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
keyboard_arrow_up