Kraťasy s jasným cieľom - maximálny komfort

Možno obľubujete dlhé jazdy a v sedle strávite niekoľko hodín. Vtedy sa musíte cítiť pohodlne a komfortne. Základom sú práve vhodne zvolené krátke nohavice.

Polaris Discovery


Trailové kraťasy určené na celoročné jazdenie v každom počasí. Majú niekoľko vychytávok, ako napríklad odnímateľné traky či viaceré nepremokavé panely. Umiestnené sú najmä z vnútornej strany nôh, spodnej oblasti chrbta a sedacej časti. Majú zaujímavý strih a niekoľko farebných detailov. Okrem toho majú dve vrecká na ruky a jedno zatvárateľné zipsom. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Fame


Za dostupnú cenu dostanete od značky Force kvalitné krátke nohavice s trakmi a gélovou vložkou. Vyrobené sú z materiálu, ktorý je zložený z 85 % nylonu a 15 % spandexu. Gélová vložka má výrazné polstrovanie, takže dokáže stlmiť aj časť vibrácií od zadného kolesa. Zakončené sú protišmykovým lemom a tak počas jazdy držia na stehnách. Na leme a takisto po celej dĺžke trakov je umiestnené logo výrobcu. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Nalini AHS Crocodile


Značka Nalini je už roky známa svojím cyklistickým oblečením. Pre lepší prehľad majú svoje portfólio rozdelené do viacerých podkategórií. Green Label je určená výhradne pre MTB jazdcov. S modelom Crocodile získate dobre padnúci strih, nohavice sú ušité z odolného materiálu, takže nejaký konár či ľahký pád im neublíži. Majú tri praktické vrecká, oddeliteľnú vložku a dostupné sú vo viacerých veľkostiach. Cena sa pohybuje okolo 85 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Total Comfort


Značka Sportful je na trhu už od roku 1985 a začínala s lyžiarskym oblečením. Po nejakom čase sa pustila aj do výroby oblečenia pre cyklistov. Krátke nohavice s trakmi od tohto výrobcu sú v neutrálnej čiernej farbe. Ak si potrpíte na dokonalé farebné zladenie aj na bicykli, vďaka tejto farbe ich možno ľahko kombinovať s akýmkoľvek dresom. Vyrobené sú z dostatočne pružného materiálu a majú anatomický strih. Cena sa pohybuje okolo 150 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Dotout Vertical Bib


Tento model je navrhnutý z dvoch rôznych častí, látka na prednej časti je zložená z priadzí z polymérnej matrice zmiešaných s lycrou. Bočná a zadná časť je z materiálu, ktorý vďaka kompresii zabezpečuje anatomickej vložke dobrú stabilitu. To sú tie vlastnosti, ktoré pri nohaviciach hľadáte. Traky majú oblé lemovanie, vďaka čomu nikde netlačia a nohavice sú veľmi pohodlné, teda ideálny spoločník na dlhé hodiny v sedle. Cena sa pohybuje okolo 200 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Briko Alpe


Voľnejšie krátke nohavice, určené pre fanúšikov enduro či cross country jazdenia. Napriek tomu, že je strih voľnejší. je látka dostatočne elastická, aby pri jazde nikde neťahala. Odnímateľná vnútorná vložka Off Road Man poskytuje možnosť voľby, vzhľadom na preferovaný štýl jazdy. Praktickým prvkom je magnetické zapínanie na vreckách, takže sa viac už nemusíte trápiť so zadrhávajúcimi sa zipsami. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pearl Izumi Canyon


Enduro a MTB jazdenie je predurčené na použitie krátkych nohavíc od Pearl Izumi. Materiál má vodoodolnú DWR úpravu, ktorá vás ochráni pred vlhkosťou. Keďže jazdíme v prírode, je pre nás vždy potešujúce, že výrobca aj pri vývoji oblečenia berie ohľad na životné prostredie, ako je to v tomto prípade. Nohavice majú klasické zapínanie a dve bočné vrecká. Navyše sú vzadu a na boku vrecká uzatvárateľné na zips. Cena sa pohybuje okolo 70 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kellys Stoke Blue


Kraťasy určené nielen pre enduro jazdcov, ale pre všetkých, ktorí radi jazdia v prírode. Ľahký a odolný materiál ActivDry+ zabezpečí, že si nohavice budete brať na každý výjazd. Vďaka kombinácii polyamidu a elastanu sú dostatočne elastické. Strih je prispôsobený špecifickým požiadavkám, ako je vyšší profil nohavíc a predĺžená predná časť na kolenách. Majú odnímateľné vnútro s antibakteriálnou vložkou. Cena sa pohybuje okolo 70 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Endurance 2


Komfort pri dlhých jazdách je niečo, čo ocení každý cyklista. Materiál Endurance Evolution bol navrhnutý s maximálnym ohľadom na podporu svalstva. Látka je príjemná na dotyk a má dobrý odvod vlhkosti. Navyše sú bočné panely z kompresného materiálu. Konštrukcia trakov udrží nohavice na svojom mieste a v kombinácii so sieťovinou na chrbte vám poskytne pohodlie. Výhodou je aj bezšvová vložka. Cena sa pohybuje okolo 120 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí PR článok

Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí

Ak si sa bicykla stále neprejedol, či plánuješ splniť svoje ročné ciele, zídu sa kvalitné nohavice – či už na cestu, alebo do terénu.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne PR článok

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

keyboard_arrow_up