Doplnky pre regeneráciu – výživa po vašom výkone

Je tu už obdobie, kedy jazdíme naplno. Venujeme sa tréningom a zlepšujeme si kondíciu. Nesmieme však zabúdať na kvalitnú a pravidelnú regeneráciu, ktorá je polovicou úspechu.

GU Roctane


Jedna vec je nadupať telo energiou a podporiť rast svalstva, ale zároveň treba myslieť aj na regeneráciu. Skvelým pomocníkom vám v takých chvíľach bude Roctane Recovery Drink. Veľkou výhodou je, že jedna dávka obsahuje 20 gramov kvalitného proteínu, takže vaše unavené svalstvo dostane tie správne živiny. Nápoj sa odporúča vypiť do 30 minút po skončení výkonu. Vybrať si môžete viaceré príchute. Cena sa pohybuje okolo 4 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava K4 Power BCAA 4:1:1


Esenciálne aminokyseliny BCAA sú základným stavebným kameňom bielkovín. Tie si ľudské telo nevie samo vyrobiť. Keďže nám záleží na udržaní svalovej hmoty, ktorá nás poháňa vpred, musíme dbať na pravidelne dopĺňanie najmä pred alebo aj po výkone. Možností je viacero, ale Kompava ponúka instantnú rastlinnú formu v 500 gramovom balení. Na výber sú viaceré príchute, takže si vyberie každý. Cena sa pohybuje okolo 37 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Powerbar Protein Deluxe


Proteín je asi jednou zo základných zložiek výživy, po ktorej siahnete v momente, keď začnete aktívne športovať. Je jedno, či začnete chodiť cvičiť alebo jazdíte na bicykli. V oboch prípadoch budujete svalovú hmotu a proteín na jej stavbu a udržanie jednoducho potrebujete. PowerBar Deluxe obsahuje vysoký obsah kazeínu, ktorého výhody oproti srvátke sú v tom, že má dlhšiu dobu vstrebávania. Cena sa pohybuje okolo 20 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

SiS Beta Fuel


Účinné palivo, ktoré zbytočne nezaťažuje žalúdok. Obsahuje maltodextrín a fruktózu v pomere 2:1, čiže dostatočné množstvo sacharidov pre váš výkon, bez nepríjemných vedľajších účinkov. Jeho výhodou je, že si ho môžete namiešať do pol litra vody a popíjať počas cvičenia či výjazdu. Pri jeho výrobe sa bral ohľad na to, aby neobsahoval alergény. Je balený v praktických vrecúškach, ktoré vám uľahčia dávkovanie. Cena sa pohybuje okolo 4 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

OTE srvátkový proteín


Proteínový nápoj v jednorázovom vrecúšku, ktorý môžete rozmiešať vo vode a vypiť po tréningu či náročnom výjazde. Hlavnou zložkou je proteín, ale dôležitými súčasťami sú aj aminokyseliny, vyvážená kombinácia elektrolytov a obohatený je vitamínmi. Pomôže vám zregenerovať a rýchlo vás vráti späť do hry. Vyrobený je bez umelých sladidiel a konzervačných látok a v ponuke je v príjemnej čokoládovej príchuti. Cena sa pohybuje okolo 3 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

4FUEL regeneračný nápoj


Optimálna kombinácia živín, ktoré účinne podporia vašu regeneráciu. V dostatočnej miere doplní minerály, ktoré ste vypotili a navyše účinne zmierni vašu únavu po športovom výkone. Obsahuje všetky dôležité prvky, ktoré potrebujete doplniť – draslík, horčík, kreatín, kvalitný glutamín a sacharidy. Balenie obsahuje dvadsať vrecúšok a denne sa odporúčajú maximálne dve. V ponuke je nápoj v pomarančovej príchuti. Cena sa pohybuje okolo 17 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Rozhovor: MUDr. Milan Kulkovský – o cyklistike a zdraví v kocke

Rozhovor: MUDr. Milan Kulkovský – o cyklistike a zdraví v kocke

Ako jazdiť s čo najväčším profitom? Je strečing zbytočnosť? Platí, že dokážem chorobu „vybicyklovať“?
Ako schudnúť – naše jednoduché a overené tipy

Ako schudnúť – naše jednoduché a overené tipy

Udržať si hmotnosť na uzde nie je výhoda len v rámci cyklistiky, ale aj v bežnom živote. A niekedy stačí pár jednoduchých zmien, ktoré spolu prinesú veľké výsledky.
Doplnky na posilnenie a regeneráciu po náročných výjazdoch PR článok

Doplnky na posilnenie a regeneráciu po náročných výjazdoch

Dopĺňanie minerálov a energie je dôležité nielen počas výjazdu, ale aj po ňom. Vybrať si môžete medzi rôznymi druhmi doplnkov, na ktoré sa dnes pozrieme.
keyboard_arrow_up