Výbava na trail - potom sa už len zabávajte

Kvalitná prilba, pohodlný dres, univerzálne tretry či spoľahlivé plášte - to je základ, ktorý využijete pri jazdení v technickom teréne.

RockShox Upgrade Kit


Čo tak spraviť poriadny upgrade na vašom bicykli? Značka RockShox prináša vylepšenie v podobe Air Spring Upgrade Kit. Vzduchové pruženie DebonAir vám poskytne jemný chod na začiatku zdvihu a lepšiu oporu v strede zdvihu. Vďaka tomu získate istotu v náročnom technickom teréne. Každý jazdec potvrdí, že záleží aj na milimetroch a tak po náročnom skúšaní a ladení nakoniec vylepšené pruženie uzrelo svetlo sveta. Cena sa pohybuje okolo 38 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

CTM Rovay


Kvalitné talianske materiály a výborné spracovanie. To sú hneď dve výhody tohto dresu, v menej tradičnom designe značky. Predný diel ma odvetranú vrchnú časť a zvýšenú odolnosť na spodnej časti, ktorá môže pri páde prísť do kontaktu s povrchom. Chrbát je predĺžený a dostatočne odvetraný. Vďaka zdvojenej látke límec netlačí. Výrobcovi sa podarilo spojiť funkčnosť a pohodlie do jedného kusu. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Ballistic Evo


Dámske voľné kraťasy, ktoré sú určené na MTB jazdenie. V tmavosivej farbe s výraznými farebnými detailmi, s ktorými zaujmete na každom traile. Vyrobené sú z odolných materiálov, aby zvládli nejaký ten konár, o ktorý zavadíte počas rýchleho zjazdu. Veľkosť si môžete prispôsobiť vďaka pásikom so suchými zipsami. Majú vodoodpudivú úpravu DWR a stále si zachovávajú dostatočnú vzdušnosť. Cena sa pohybuje okolo 75 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pirelli Scorpion TRAIL M 29X2.4


Ak ste fanúšikom jazdenia na 29 palcových kolesách, potom práve tento plášť vám môže spraviť radosť. Talianska značka je známa z pôsobenia na okruhoch Formula 1. SmartGRIP je špeciálna zmes, ktorá vám poskytne nezmenenú priľnavosť či už jazdíte za sucha, alebo vás zastihne dážď. Stredný profil výstupkov plášťa umožňuje rýchlu a istú jazdu. Poskytuje možnosť úpravy na bezdušový systém. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Exustar E-SB7011


Tretry, v ktorých môžete ísť aj do mesta na kávu. Vyrobené sú z umelej kože. Podrážka je gumová a ponúka možnosť využitia upínacieho systému. Uťahovanie je pomocou šnúrok v kombinácii so suchým zipsom. Hmotnosť je niečo cez 800 gramov a dostupné sú do veľkosti 48, takže na svoje si prídu aj cyklisti s väčšími nohami. Farebná kombinácia čiernej a šedej s oranžovou výstelkou sa hodí ku každému oblečeniu. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Vredestein Bobcat


Či už jazdite enduro alebo vás lákajú traily vo vašom okolí, plášť Bobcat vám poskytne dobrú priľnavosť. Istotu počas jazdy dodajú masívne horizontálne umiestnené výstupky na bokoch plášťa. Napriek tomu má plášť nízky valivý odpor. Výrobca sa zameral na jazdcov, ktorí obľubujú náročný a členitý terén. Na úzkych cestičkách sa potrebujete spoľahnúť, že spojenie bicykla s povrchom bude dokonalé. Cena sa pohybuje okolo 44 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Alpina Carapax 2.0


Prilba, ktorá vyzerá štýlovo a agresívne. Predĺžená zadná časť chráni zátylok a výškovo nastaviteľný šilt zasa ochráni pred slnečnými lúčmi. Veľké vetracie otvory zabezpečia dokonalú ventiláciu a prúdenie vzduchu. Výrobca ich dokázal zakomponovať do dizajnu až sedemnásť, takže horúco vám počas jazdy nebude. Antibakteriálna vložka je samozrejmosťou a celková hmotnosť prilby je iba 250 gramov. Cena sa pohybuje okolo 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi MKX Knee


3D tvarované kolenné chrániče sú vyrobené s ohľadom na komfort jazdy. Nové konštrukčné telo má špeciálny tvar včelieho plástu. Samotný návlek je z pružného materiálu a doplnený je nohavicou, ktorá zaisťuje perfektné držanie na nohe. Navyše lemy sú ukončené protišmykovým povrchom. Oproti úspešnému modelu z minulého roku je chránič o niečo dlhší, aby zabezpečil dokonalú ochranu pre vaše koleno. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Abus MonTrailer Ace MIPS


Prilba, ktorá je vyrobená kombináciou piatich spojených polykarbonátových plášťov a technológie AntiCage. Systém EPS dobre absorbuje nárazy. Okrem bezpečnosti výrobca myslel aj na detaily, akými sú možnosť uchytenia svetla či kamery. Aj okuliare vďaka úchytu GoggFit máte kde umiestniť, keď ich nemáte na očiach. A smaragdovo-zelená farba v kombinácii s čiernou je jednoducho cool. Cena sa pohybuje okolo 200 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Cratoni C-Maniac 2.0 MX


Ak jazdíte náročné súťaže a potrebujete dokonalú ochranu hlavy, v takom prípade vás model C-Maniac určite uspokojí. Odnímateľný chránič čeľuste vám poskytuje možnosť úpravy prilby podľa náročnosti trate. Port na kameru zasa umožňuje natočiť vašu jazdu, aby ste ju neskôr mohli zdieľať medzi kamarátmi. Jednoduchý upínací systém a reflexné prvky sú v tomto prípade samozrejmosťou. Cena sa pohybuje okolo 140 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Enduro a trail výbava - odolnosť a bezpečnosť PR článok

Enduro a trail výbava - odolnosť a bezpečnosť

Jazda na trailoch či enduro má isté špecifiká. Drsný terén vyžaduje vyššiu odolnosť komponentov aj výbavy a nemenej podstatná je tiež bezpečnosť. Nechýba ti nič?
Výbava do bikeparku - zábavne i bezpečne PR článok

Výbava do bikeparku - zábavne i bezpečne

Bikeparky majú v cyklistickom svete stabilné a obľúbené miesto, ba čo viac, buduje sa ich čím ďalej tým viac. Kvalitná výbava sa zíde ako začiatočníkom, tak i pokročilým jazdcom.
Bikeparková sezóna začína - plnou parou nadol PR článok

Bikeparková sezóna začína - plnou parou nadol

Sneh už sa takmer všade roztopil, bagre a lopaty sa sťahujú z tratí a nás čaká ďalšia skvelá bikeparková sezóna, nepochybne aj s množstvom nových tratí. Čo všetko sa pri rýchlej jazde z kopca zíde?
keyboard_arrow_up