Výbava pre najmenších – potešte svoje deti

Chcieť od vašich ratolestí, aby nikdy nespadli z bicykla, je nemožné. Nedokážeme to úplne ovplyvniť, ale čo môžeme urobiť, je zaobstarať im kvalitnú výbavu, ktorá ich ochráni pred zranením alebo pomôže pri jazde na bicykli.

Abus Anuky Diver

pre deti
Ak má vaše dieťa rado rozprávky a zároveň miluje jazdu na bicykli, nemáte inú možnosť, ako zaobstarať mu túto prilbu. Poskytuje zvýšenú ochranu nielen v oblasti krku. Vďaka väčšiemu štítu bude tvár vášho dieťaťa chránená v prípade pádu. Polstrovanie je možné odopnúť a vyprať. Správnu veľkosť jednoducho a rýchlo nastavíte vďaka systému Zoom Evo Kids. Nechýba ani sieťka proti hmyzu. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kellys Sprout Blue Red

pre deti
Pre malých kaskadérov zaradila značka Kellys do svojej ponuky integrálnu prilbu. Ak máte doma divocha, ktorého nič nezastaví, rád skáče a objavuje svet na bicykli, tak rozhodne oceníte takýto typ prilby. Nebojte sa však, spodná časť sa dá odstrániť a máte možnosť ju použiť aj ako klasickú prilbu. Prilba má 13 vetracích otvorov a výstelka je antibakteriálna. Reflexné nálepky poskytujú zvýšenú viditeľnosť. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava Jami dezert

pre deti
Po náročnom dni treba doplniť energiu a zároveň dodať deťom vitamíny, vápnik a zdravé tuky. Toto všetko má Jami dezert od Kompavy. Pripravíte ho nasypaním prášku do vody či do mlieka. V ponuke je v dvoch príchutiach. Jahodový má vysoký obsah vápnika, vitamínov a vyrobený je z jahôd. Čokoládový dezert neobsahuje laktózu a príchuť je tvorená kakaovým práškom. Dezerty sú vhodné pre deti od 5 rokov. Cena sa pohybuje okolo 13 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

CTM Army

pre deti
Pády patria k detstvu a vďaka prilbe sa ich už nemusíme báť. Prilba od slovenského výrobcu CTM má znížený profil, vďaka čomu chráni veľkú časť hlavy. Šikovný nastaviteľný mechanizmus dokáže prispôsobiť veľkosť presne pre vaše dieťa a nejaký čas bude prilba rásť spolu s ním. Je dostatočne odvetraná a výstelky sú mäkké a pohodlné. Vďaka limetkovej farbe ju váš malý pretekár nebude chcieť dať dolu. Cena sa pohybuje okolo 24 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Super Peter

pre deti
Keď tento špeciálny dres vaše dieťa uvidí, nemáte šancu mu ho vyhovoriť. Značka Sportful oblieka aj Petra Sagana, a tak v spolupráci s ním vyrobili grafiku s názvom Super Peter – jednoducho nový superhrdina v akcii. Dres je vyrobený z  elastického a priedušného materiálu Attack. Má celorozopínací zips, vzadu tri vrecká a elastický pás. A vďaka tomu sa aj vaše dieťa bude cítiť ako nový Sagan. Cena sa pohybuje okolo 55 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi Polymer Knee Grom

pre deti
Deti si zaslúžia ochranu na ich dobrodružstvách. Komfortné a ergonomické chrániče na kolená od Amplifi majú 3D tvarovanie a sú vystužené kevlarovými panelmi. To zvyšuje ich odolnosť. Lemy sú ukončené protišmykovým povrchom a flexibilné zóny sú umiestnené tak, aby dieťa na kolene a v jeho okolí nič netlačilo. Dostupné sú vo veľkostiach XS, S a M, a preto veľkostne sadnú deťom v každom veku. Cena sa pohybuje okolo 40 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

BBB BSG-54 Kids

pre deti
Aj deti si musia chrániť zrak, najmä počas slnečných dní, keď vonku trávia veľa času. BBB ponúka detský model s odolným rámom. Sklá sú vyrobené z polykarbonátu a sú jednodielne. Ich zaoblený tvar poskytuje ochranu pred slnkom, ale aj prachom a vetrom. Sami veľmi dobre vieme, ako dokážu nekvalitné okuliare potrápiť. To sa v tomto prípade nemôže stať. Samozrejmosťou je 100 % UV ochrana. Cena sa pohybuje okolo 18 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Hamax Avenida ONE

pre deti
Ak máte príliš malé deti alebo sa rozhodnete ísť na dlhší výlet, vtedy oceníte výhody detského vozíka pripojiteľného k bicyklu. Vozík je jednomiestny a vaše dieťa si jazdu v ňom užije. Má priestranný úložný priestor v zadnej časti a dlhý slnečný kryt. S trochou zručnosti ho dokážete prerobiť na otvorený športový kočík, čo je veľká výhoda a ušetrené peniaze. Samozrejmosťou je 5-bodový bezpečnostný popruh. Cena sa pohybuje okolo 400 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Poncho

pre deti
Ak je vaše dieťa nezastaviteľné a neodradí ho ani letný dážď, zabezpečte mu pláštenku v klasickom tvare ponča. Vhodné je pre deti od výšky 120 cm až po 160 cm. Pláštenka sa zapína jednoducho na bokoch dvoma cvokmi. Vyrobená je zo 100 % PVC, takže udrží vlhkosť mimo oblečenia. Okrem bicykla nájde, samozrejme, využitie aj počas objavovania nových miest, výletov do okolia či turistiky v horách. Cena sa pohybuje okolo 5 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Roeckl Teo

pre deti
Vaši najmenší jazdci potrebujú pri cyklistickom vybavení podobné veci ako vy. Či už ide o materiálnu výbavu na bicykli alebo oblečenie. Investícia do rukavíc nie je veľká, no vášmu cyklistovi dokáže spríjemniť čas na bicykli. Vďaka elastickému materiálu sa výborne prispôsobujú tvaru detskej ruky a pritom neobmedzujú pohyb. Navyše sú vybavené protišmykovým materiálom na dlaniach. Cena sa pohybuje okolo 15 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Kid´s Jewel

pre deti
A ešte jeden cyklistický dres, v ktorom sa vaše deti budú cítiť ako profesionáli. Anglická značka Polaris navrhla skutočne módny kúsok aj pre malých jazdcov. Vyrobený je z materiálu Coolplus, ktorý je rýchloschnúci. Vďaka polovičnému zapínaniu zipsom si malí cyklisti môžu regulovať teplotu. Dres má dve zadné vrecká na maškrty či kľúče. V ponuke je v modrej farbe pre chlapcov a červenej pre dievčatá. Cena sa pohybuje okolo 30 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Cratoni Maxster Pro

pre deti
Značka Cratoni začala vyrábať prilby, keď ešte neboli povinné a ani tak často nosené. A práve vďaka tomu má za sebou roky skúseností a vývoja. Môže tak prinášať kvalitu aj v oblasti detských prilieb. Maxster tvarovo pripomína enduro modely a je dostupný vo viacerých farebných variantoch, takže si vyberú rovnako chlapci, ako aj dievčatá. Prilba má odnímateľný šilt proti slnku a integrovanú zadnú blikačku. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Bezpečnosť na cestách - ohľaduplne voči iným, ohľaduplne voči sebe PR článok

Bezpečnosť na cestách - ohľaduplne voči iným, ohľaduplne voči sebe

Cítiť sa pri jazde bezpečne je dôležité – aká by to bola radosť z jazdy pri neustálom strese? Pomôcť sa jej dá oblečením, osvetlením, no aj aktívnymi bezpečnostnými prvkami.
Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu PR článok

Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu

Bez prilby môžeš stratiť omnoho viac, než si myslíš. Určite nezanedbávaj jej nosenie nech už vieš jazdiť akokoľvek dobre a na akokoľvek bezpečnom mieste.
Ochrana hlavy aj tela pre každého cyklistu PR článok

Ochrana hlavy aj tela pre každého cyklistu

Pri rýchlej jazde dole kopcom treba extra dbať na správnu ochranu. Bude to klasická prilba či „integrálka“? Chrániče kolien, alebo radšej celé torzo?
keyboard_arrow_up