Dámska výbava pre chladnejšie dni – hlavne ostať v teple

Nastalo obdobie, kedy už začína výrazne ubúdať svetlo a vy pomaly vyberáte zo šatníkov teplejšie oblečenie. Ak však zistíte, že vám chýbajú zateplené nohavice či bunda, prinášame tipy na pár najnovších kúskov.

Force Reflex Line Lady


Dámske dlhé nohavice s praktickými trakmi, ktoré sa dajú pri členkoch rozopnúť a uľahčiť tak samotné obliekanie. Vďaka plochým švom vás nikde nebude nič tlačiť a môžete sa naplno sústrediť na samotnú jazdu. Vyrobené sú z materiálu SuperRoubaix, čo je špeciálnym spôsobom zateplená lycra. Stretnete sa s ním najmä pri oblečení vhodnom pre jesenné a zimné dni. Nechýbajú reflexné prvky, pretože svetla bude stále menej a menej. Cena sa pohybuje okolo 30 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Siren


Trailový dres s dlhým rukávom je potrebným doplnkom pre chladné víkendové ráno. Zapínanie je navrhnuté na polovičný zips a tak si môžete regulovať teplotu. O tepelnú reguláciu sa stará aj samotný materiál, ktorý je rýchloschnúci a zabezpečuje dobrý odvod vlhkosti. Na odloženie potrebných drobností je vzadu vrecko na zips, takže kľúče či zopár mincí zaručene počas výjazdu nestratíte. Je dostupný aj v zelenej farbe. Cena sa pohybuje okolo 48 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Dotout Tempo


Long season je označenie pre ten druh oblečenia, ktoré nosíte väčšiu časť roka. A práve do tejto kategórie patrí táto bunda. Okrem ľahkého oblečenia poď ňu hravo oblečiete aj hrubšie vrstvy, počas chladnejších dní. Elastický panel na chrbte pomôže prispôsobiť sa všetkým pohybom a zabezpečí maximálnu slobodu počas jazdy. Dostupná je v atraktívnom bielo-čiernom prevedení, v ktorom budete neprehliadnuteľná. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Briko Cortina


Cyklistické nohavice odolné voči vetru a chladu urobia na cestách zázraky. Ochránia vás od nepríjemného chladu a vaše výjazdy budú vďaka nim oveľa zábavnejšie. Používajú sa do teplotného rozdielu od - 5 °C až po teplotu okolo 15 °C. Mäkkosť a voľnosť pohybu je zaručená polyesterovou priadzou Made in Italy, zatiaľ čo špeciálna sieťovaná konštrukcia na chrbte poskytuje maximálnu priedušnosť. Cena sa pohybuje okolo 120 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Transition


Jesenné jazdenie má svoje špecifiká, kedy máte potrebu si obliecť teplejšie veci, ale na druhú stranu nesmú byť príliš teplé, aby ste sa neprehriali. Model Transition od značky Castelli tieto požiadavky spĺňa. Bunda je ľahká a je vyrobená kombináciou dvoch materiálov. Na prednom diele nájdete GoreTex Infinium ako ochranu pred vetrom. Zadný diel je vyrobený z flisového materiálu Warmer, ktorý je dostatočne priedušný. Cena sa pohybuje okolo 180 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Fiandre NoRain


Ak obľubujete dlhé a náročné výjazdy, treba rátať s tým, že počasie sa bude meniť. A na to treba byť pripravený. Dámske cyklistické nohavice Fiandre NoRain boli vyvinuté presne na tento účel. Materiál NoRain Thermal chráni pred chladom, vetrom, dažďom ale aj snehom. Vďaka nanotechnológii dokáže odvádzať vodu z povrchu a nedovolí jej dostať sa na telo. Nohavice majú priedušné traky a pohodlnú vložku Total Comfort. Cena sa pohybuje okolo 120 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia PR článok

Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia

Jeseň, to nie sú len padajúce listy a romantika babieho leta. Neodmysliteľne k nej patrí aj horšie počasie a do toho je potrebné sa náležite obliecť.
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
keyboard_arrow_up