Výbava do jesenných podmienok – sezóna nám ešte nekončí

Kvalitné kúsky oblečenia sú na výjazdoch dôležité, rovnako aj niektoré vychytávky, ktoré služia na zvýšenie bezpečnosti a pohodlia.

Cycliq Fly6 CE Gen 3


Ak ste fanúšikom cestnej cyklistiky alebo aj na svojom horskom bicykli často jazdíte po cestách, určite oceníte služby zadnej cyklistickej kamery. Tá zaznamenáva video v slučke, ale v prípade pádu bude automaticky uložená tá časť videa pred a po páde. Pridanou hodnotou je červené zadné svetlo. Integrovaný alarm môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne. Výdrž batérií je až päť hodín v režime bez svetla a to už postačí na väčšinu výjazdov. Cena sa pohybuje okolo 220 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force čiapka


Čiapka pod prilbu, ktorú využijete takmer po celý rok, samozrejme s výnimkou leta. Počas chladných jarných a jesenných mesiacov vás ochráni pred chladom. Ak jazdíte aj v zime, čiapka bude vašou základnou teplou vrstvou. Vyrobená je zo zatepleného materiálu SuperRoubaix, ktorý je dostatočne elastický a dobre sa udržiava. Čiapka nemá reflexné prvky, ale tie nie sú potrebné vzhľadom na to, že je určená pod prilbu. Cena sa pohybuje okolo 7 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Urban Iki zadná sedačka


Ak chcete aby z vašich detí vyrástli milovníci cyklistiky, treba ich na tento šport pripravovať už odmalička. Jedným zo skvelých spôsobov je detská sedačka na bicykel. Značka Urban Iki je spojenie holandského dizajnu s japonskou technológiou a výsledkom je sedačka, ktorá má jednoduchú inštaláciu a skvelý dizajn. Päťbodový bezpečnostný pás a nastaviteľné opierky nôh sú samozrejmosťou. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris AM Summit


Jeseň je charakteristická svojimi sychravými a upršanými dňami. Tie vás však neodradia od toho, aby ste vyrazili na bicykel. AM Summit má vodovzdornú úpravu a zároveň je dostatočne priedušná. Výhodou je aj jednoduché nastavovanie manžiet na rukávoch. V prípade, že nepotrebujete kapucňu, nie je problém ju odopnúť. Na pleciach a bokoch je protišmyková vrstva, ktorá znižuje opotrebovanie od ruksaku. Je dostupná aj v červenej farbe. Cena sa pohybuje okolo 130 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Goccia


Nepremokavá bunda, ktorá sa dokonale prispôsobí vášmu telu. Vďaka dobrej priedušnosti ju môžete nosiť celý deň a budete sa cítiť komfortne. Pri jej výrobe bol použitý materiál Tempesta Stretch s PU membránou. Švy na ramenách sú podlepené pre vyššiu odolnosť. V prípade, keď ju nepoužívate, ľahko ju zbalíte do vrecka dresu. Hmotnosť je niečo cez 200 gramov. V ponuke je v dvoch farebných prevedeniach tmavošedej a červeno-oranžovej farbe. Cena sa pohybuje okolo 170 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Fiandre PRO Medium


Bunda Fiandre poskytuje skvelú slobodu pohybu a zároveň chráni pred nepriazňou počasia. Predná strana a rukávy sú vyrobené z materiálu Polartec Neoshell, ktorý bol vyvinutý pre dlhotrvajúce fyzické aktivity. Materiál je priedušný, ale zároveň vetru a vodeodolný. Zapínanie je na zips a vzadu sú tri praktické vrecká. Teplotný rozsah je až do 8 °C, vďaka čomu ju môžete nosiť aj počas miernej zimy. Dostupná je v čierno-oranžovej farbe. Cena sa pohybuje okolo 190 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia PR článok

Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia

Jeseň, to nie sú len padajúce listy a romantika babieho leta. Neodmysliteľne k nej patrí aj horšie počasie a do toho je potrebné sa náležite obliecť.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
keyboard_arrow_up