Rukavice do chladného počasia – ruky v teple sú základ

Môžete mať teplé oblečenie, ale nič tak nepokazí výjazd ako chladný vietor, ktorý vám celý čas fúka na ruky. A preto sú dobré rukavice základom vašej výbavy.

Roeckl Rax


Rukavice RAX majú tú výhodu, že ochránia vaše ruky dokonca aj vtedy, keď sa teplota začne približovať k bodu mrazu. Vyrobené sú z trojvrstvového NTF Soft Shell v kombinácii s trojvrstvovým česaným fleecom. Na dlani je samozrejme protišmyková úprava, aby ste mali perfektný úchop aj počas dní, keď je vonku hmla a vlhko. Rukavice majú ergonomické polstrovanie, dostatočne dlhú manžetu a reflexné prvky. Cena sa pohybuje okolo 37 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Ultra Tech


Cyklistické rukavice, ktoré sú vhodné aj na iné jesenné či zimné športy. Vyrobené sú v kombinácii materiálov Utra III Tech-extra, polyesteru a nylonu. Na palcoch nájdete froté úpravu, ktorá dobre poslúži na utieranie potu z tváre. Oblasť dlane má protišmykovú úpravu a celodlaňovú výstelku. V oblasti úchopu sú rukavice ešte vystužené koženkou. Na zápästí majú predĺžený lem, ktorý zabraňuje chladu, aby sa vám dostal pod kožu. Cena sa pohybuje okolo 17 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Trigger


Palec a ukazovák týchto rukavíc sú oddelené, aby ste mohli ovládať brzdy a radenie bicykla. Ostatné prsty sú spojené spolu, aby mali dostatočný tepelný komfort. Oblasť dlane má silikónovú potlač, ktorá prispeje k tomu, že rukavice ostanú pevne spojené s riadidlami. Samozrejmosťou je gélové polstrovanie. Rukavice sú nepremokavé, takže ich môžete vziať na tie najextrémnejšie výjazdy. Cena sa pohybuje okolo 28 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Bianchi Reparto Corse


Ak ste fanúšik legendárnej talianskej značky Bianchi, nesmú vám vo výbave chýbať ani zimné rukavice Reparto Corse. Boli vyrobené osvedčenou značkou Nalini a sú určené nielen do zimy, ale aj do chladného jesenného počasia. Rukavice sú v čiernej farbe a majú na vrchnej časti pásik vo svojej typickej celeste farbe s nápisom Bianchi. Vrchná časť je vyrobená z materiálu Secondplus. Dlaň je z lycry, s výstelkou a protišmykovou úpravou. Cena sa pohybuje okolo 55 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Mortirolo


Tieto rukavice sú primárne určené pre mierne až chladné podmienky. Navliekanie rukavíc je uľahčené vďaka kvalitnému zipsu YKK. Vďaka použitým materiálom sú rukavice plne vetruodolné a zabránia aj preniknutiu striekajúcej vody. Nechýbajú ani reflexné prvky a silikónová protišmyková potlač. V ponuke je široký rozsah veľkostí od XS až po 2XL a tri farebné prevedenia. Hmotnosť rukavíc je 79 g pri veľkosti L. Cena sa pohybuje okolo 75 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Giara Thermal


Pánske cyklistické rukavice od talianskeho výrobcu Sportful zabránia prenikaniu nepríjemného chladu na ruky. Pod označením Giara Thermal majú v ponuke veľké množstvo produktov určených najmä pre chladnejšie dni. Rukavice z tejto kategórie okrem chladu účinne ochránia pred vetrom a vodou. Samozrejmosťou je dostatočná priedušnosť, aby ste nemali pocit, že sa vám ruky vo vnútri nepríjemne potia. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám PR článok

Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám

Jazda na bicykli môže byť príjemná aj v zime, základom je samozrejme tepelný komfort. Prinášame vám niekoľko tipov na ochranu rúk pred chladom.
Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia PR článok

Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia

Jeseň, to nie sú len padajúce listy a romantika babieho leta. Neodmysliteľne k nej patrí aj horšie počasie a do toho je potrebné sa náležite obliecť.
keyboard_arrow_up