Oblečenie do chladného počasia - hlavne nezmrznúť

Ak si chcete predĺžiť cyklistickú sezónu aj napriek tomu, že vonku sa teploty postupne blížia k nule, potrebujete kvalitné a teplé oblečenie. A samozrejme netreba zabúdať na vhodné doplnky.

X-BIONIC® Energy Accumulator 4.0

Funkčné prádlo, do ktorého bolo aplikovaných viacero inovácií. Prvky v tvare Y podporujú prirodzenú termodynamiku a budú pot z vášho tela odvádzať oveľa prirodzenejšie a účinnejšie. Technológia Air Guide zabezpečí správne prúdenie čerstvého vzduchu. Elastický pás je dostatočne vysoký, aby udržal nátelník na svojom mieste. Tieto a mnohé ďalšie technológie robia z tohto prádla doplnenie vašej výbavy do chladných dní. Cena sa pohybuje okolo 140 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Force Snowstorm

Ako už jeho názov napovedá, je to funkčný rolák Snowstorm vhodný do tých najchladnejších dní. Vyrobený je z kombinácie materiálov polypropylén, nylon a spandex a výsledná kombinácia je veľmi príjemná a hlavne teplá. Vhodný je nielen na cyklistiku, ale na viacero zimných športov či už na lyžovanie alebo turistiku. Hmotnosť je 205 gramov a ani nebudete vedieť, že ho máte oblečený. Samozrejme okrem toho, že vás bude hriať a nebude vám zima. Cena sa pohybuje okolo 22 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Polaris Tor Insulate

Táto bunda sa dá využiť nielen pri jazdení v teréne, ale pokojne si ju môžete obliecť aj na nákupy či do mesta. Má vetruodolnú prednú a zadnú časť a odľahčené rukávy, aby ste mohli s ľahkosťou ovládať svoj bicykel. Má dve vrecká na zips a kapucňu je možné nosiť pod prilbou alebo dokonca na prilbe. Ak sa nečakane oteplí, nie je problém celú bundu zbaliť do batohu a určite vám nezaberie veľa miesta. Cena sa pohybuje okolo 85 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Alpha RoS 2

Ak si potrpíte na špičkovú kvalitu a dokonalú funkčnosť, táto bunda bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Vysoká odolnosť voči vode a vlhku a rovnako dobrá ochrana pred vetrom. To všetko v kombinácii s priedušnosťou. Počet švov je zredukovaný na minimum, takže ani počas poriadneho dažďa voda nevnikne dovnútra. Dokonalý strih v kombinácii so strečovými materiálmi sa prispôsobí tvarom tela. Cena sa pohybuje okolo 300 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Sportful Fiandre NoRain PRO

Cyklistické nohavice s trakmi do chladného počasia. Materiál NoRain je vodoodolný a zároveň hrejivý vďaka vrstve fleecu. Na miestach, ktoré sú najviac náchylné voči podchladeniu, je dvojitá vrstva materiálu. Na členkoch sú umiestnené zipsy pre jednoduchšie obliekanie. Vložka Total Comfort Pro je tenšia ako vložka Total Comfort a ocenia ju nielen amatéri ale aj profesionáli. Teplotný rozsah je až do -5°C. Cena sa pohybuje okolo 150 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Roeckl Riva

Ak patríte k nadšencom, ktorých neodradí ani príchod chladných dní od toho, aby sadli na bicykel a jazdili svoje obľúbené trasy, tak pre vás sú určené rukavice Riva. Ochranu pred chladom zabezpečuje kombinácia materiálov ako trojvrstvový NFT Soft Shell a trojvrstvový česaný fleece. Na dlani je protišmyková úprava. Vďaka pružnej manžete budú dobre držať na zápästí. V ponuke sú v atraktívnej modrej farbe a nechýba ani reflexná potlač. Cena sa pohybuje okolo 37 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


BBB BBW Legstop

Zimné nohavice s trakmi, ktoré sú vyrobené z materiálu Thermotec, podporujúceho vaše svalstvo. Na namáhaných miestach je navyše vložený extra pružný materiál Trioxx, ktorý zároveň slúži aj ako ochrana pred vetrom. V oblasti trakov je biele lycrové lemovanie. Aby nohavice v spodnej časti držali na svojom mieste, sú v oblasti členkov umiestnené silikónové lemy a praktické zipsy uľahčia obliekanie. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up