Výbava nielen pre cyklistu

Ak robíte viacero športových aktivít, alebo si len radi od bicykla oddýchnete a z času na čas vyrazíte na turistiku či lyže, možno sa vám hodí niečo z nášho výberu.

X-BIONIC® Hunt Energizer 4.0


Ak sa chodíte občas odreagovať do prírody aj bez biku, potom máme pre vás "high-tech" tričko od X-BIONIC®. Má špeciálne pletené priadze, ktoré vytvárajú ultra hustý materiál. Výrobca vybavil tričko viacerými inovatívnymi technológiami. Stačí spomenúť len vnútorné vetracie kanáliky, ktoré sa postarajú o účinnú termoreguláciu, či systém AirDuct ShoulderPads, ktorý ochráni plecia pred tlakom a trením od batohu. Cena sa pohybuje okolo 95 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Plastered White


Prilba je vyrobená zo špeciálneho ľahkého materiálu a určená je pre viacero aktivít. Poskytuje maximálny komfort nosenia a zároveň aj dokonalú bezpečnosť. Zapínanie je na magnetickú pracku Fidlock, ktorú s ľahkosťou zapnete aj rozopnete jednou rukou. Výstelky sú odnímateľné a nastaviteľné pomocou podložiek Coolmax. Veľkosť doladíte klasickým otočným kolieskom. Prilba má 12 prívodov vzduchu a dostatočné odvetranie. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force momentová račňa


Momentová prepínacia račňa pre nástrčkové kľúče sa hodí každému cyklistovi. Račňa má guličkovú poistku, ktorá udrží kľúč na svojom mieste. Moment môžete nastaviť v rozsahu 2 až 14 Nm. Sada obsahuje torx kľúče, imbusové kľúče a jeden predlžovací nadstavec. Vyrobená je z ocele s plastovou rukoväťou. Celková dĺžka je 22 cm a hmotnosť je 510 gramov. Balená je v neoprénovom vystuženou puzdre. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

OTE štartovací balíček


Ak sa chystáte na preteky, maratón či plánujete dlhší výjazd alebo poriadnu celodennú turistiku, budete potrebovať dostatok jedla a tekutín. Štartovací balíček od OTE nakombinoval všetky potrebné veci spolu a v jednom balení dostanete energetické gély, energetické tyčinky, nápoj, srvátkový proteín a navyše pollitrovú fľašu. Aby ste si všetko mali ako vziať so sebou, dostanete k tomu aj vak. Cena sa pohybuje okolo 28 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi Trail 20 Combat


Ak obľubujete bežkovanie, skialpinizmus či akýkoľvek iný šport, budete potrebovať kvalitný batoh. Tento 20-litrový vak poskytne dostatok miesta pre všetko potrebné a zároveň nebude počas aktivity zavadzať na chrbte. Hrudný pás a bedrové pásy umožňujú regulovať záťaž. Vďaka bočným popruhom môžete na vonkajšiu stranu vaku upevniť prilbu či čokoľvek iné, čo sa nezmestilo dnu. Batoh je pripravený aj pre hydrovak. Cena sa pohybuje okolo 125 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Altitude Crossover


Okuliare sú špeciálne určené na využitie v horách. Spĺňajú požiadavky na extrémne zaťaženie. Majú odnímateľné bočné deflektory, vďaka čomu ich viete prispôsobiť počasiu. Po stranách majú pogumované koncovky pre lepšiu priľnavosť, aby sa vám nezošmykli z tváre. Materiál sa dokonale prispôsobí všetkým typom tváre a kopíruje krivky. Dodávané sú v praktickom pevnom puzdre s čistiacou handričkou. Cena sa pohybuje okolo 70 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava Fit Soups


Na celodenných výletoch či viacdňových túrach oceníte kvalitné instantné polievky od Kompavy. Je to novinka v ich ponuke. Sú vyrobené bez konzervačných látok, umelých farbív a aróm. Ak ste "fajnšmeker", tak vás prekvapia skvelou chuťou. Dostupné sú tri príchute a každá z nich má iné určenie. Vybrať si môžete vlákninovú, vlákninovo-proteínovú a proteínovú polievku. Majú jednoduchú prípravu a dobre zasýtia. Cena sa pohybuje okolo 15 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Lot Rain


Nepremokavá dámska outdoorová bunda, ktorá vás nielen ochráni pred vlhkosťou, ale budete v nej aj dobre vyzerať. Veterné počasie vás neprekvapí a ak sa vyčasí, bundu hravo zbalíte do batohu. Má kvalitný strih, ktorý je dostatočne dlhý a prekryje aj zadok. Je dobre priedušná, aby ste sa počas športového výkonu príliš nespotili. Dostupná je v tmavomodrej farbe vo viacerých veľkostiach. Cena sa pohybuje okolo 210 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Trelock FS 455


Ľahký, odolný a zároveň dizajnovo zaujímavý zámok na bicykel. Má dĺžku 85 cm, čo vystačí na väčšinu prípadov, kedy potrebujete bicykel uzamknúť o zábradlie či kdekoľvek inde. Má praktický plastový obal, vďaka ktorému ho viete uchytiť na rám pomocou skrutiek na košík, alebo pomocou pásikov Click-In-Guide. Má ochranu proti vode, hrdzi a prachu. Hmotnosť zámku je niečo cez jeden kilogram. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie PR článok

Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie

Sezóna sa „prehupla“ do záverečnej časti. Potrebuje váš bicykel servis? Chýbajú vám prípravky na čistenie? Prípadne by to chcelo zmenu komponentu? U nás nájdete všetko.
Pravidelná údržba bicykla - na čo neradno zabudnúť PR článok

Pravidelná údržba bicykla - na čo neradno zabudnúť

O naše tátoše sa treba pravidelne starať. Či už ide o čistenie, mazanie, vždy sa nájde niečo, na čom treba zapracovať. Inokedy je potrebné rovno vymeniť komponenty.
keyboard_arrow_up