Vianočné darčeky pre enduro jazdca - malá inšpirácia pre vás

Dalo by sa povedať, že v prípade kategórie enduro je takmer všetko spotrebný materiál, ktorý treba z času na čas vymeniť. A rovnako vždy spraví radosť nový dres, prilba či sada na čistenie bicykla.

Alpina Rootage


Prilba určená predovšetkým pre bikerov, ktorí obľubujú štýl jazdy enduro a downhill. Je to kategória, ktorú má aj Alpina zaradenú vo svojom portfóliu a model Rootage môže byť dobrou voľbou. Je ľahká a má ostro tvarované línie. Vnútorná výplň má antibakteriálnu úpravu. Vďaka špeciálnej konštrukcii vás dokonale ochráni v prípade pádu. Dostupná je v dvoch farebných prevedeniach. Cena sa pohybuje okolo 170 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sada Pure


Je obdobie, kedy je váš bicykel potrebné po každej jazde vyčistiť a to môže byť vzhľadom na ekológiu dosť problém. Weldtite však myslí ekologicky a tak ponúka bio koncentrát čistiaceho roztoku v kombinácii s hliníkovou fľašou s mechanickým rozprašovačom. Hliníková fľaša vám vydrží nepomerne dlhšie ako plastová, čiže vďaka tomu vytvoríte oveľa menej odpadu. Fľašu aj koncentrát viete kúpiť samostatne, ale môžete využiť aj výhodu sady. Cena sa pohybuje okolo 13 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

CTM Molab


Prilba je určená pre nadšencov enduro jazdy. Vyrobená je in-mold technológiou a vďaka väčšej hĺbke poskytuje zvýšenú ochranu aj pri extrémnej jazde. Nastavovanie veľkosti je vďaka citlivému koliesku, ktoré má na sebe navyše reflexné logo. 14 ventilačných otvorov vám poskytne komfort z výborného odvetrávania. V ponuke je v atraktívnej oceľovo šedej farbe v kombinácii s červenými prvkami. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi MKX Knee


Kolenné chrániče, o ktorých ani nebudete vedieť, že ich máte oblečené a predsa vás ochránia v prípade pádu. Pleteninový návlek je pohodlný a priedušný. Dobre odvádza vlhkosť a pot. Okraje majú špeciálne lemy, ktoré udržia chrániče na svojom mieste. 3D tvarovaný chránič má vzor v tvare včelieho plástu a vstrekuje sa priamo na návlek. Oproti predchádzajúcim modelom sú tieto chrániče o niečo dlhšie a poskytujú lepšiu ochranu. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kellys Tyrion


Enduro dres s dlhým rukávom, ktorý je vhodný pre všetkých nadšencov MTB jazdenia. Môžete ho nosiť v chladnejšom počasí, ale vďaka priedušnej látke ho využijete aj v teplejšom počasí. Na chrbtovej časti je elastická sieťovaná látka a strih je v tejto časti predĺžený. Vďaka tomu budete mať počas jazdy na bicykli dokonalý komfort. Výrobca myslel aj na také detaily, ako je handrička na čistenie okuliarov na vnútornej časti dresu. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Vredestein Bobcat


Nový plášť sa zíde každému bikerovi, obzvlášť ak jazdí veľa. V takom prípade ho model Bobcat poteší. Vhodný je do členitého terénu a dokonale si rozumie s horskými cestičkami, kameňmi a koreňmi stromov. Vďaka dezénu poskytuje skvelú priľnavosť a umožňuje kontrolovať jazdu za každých okolností. Hmotnosť plášťa v závislosti od veľkosti sa pohybuje od 710 do 850 gramov. Cena sa pohybuje okolo 44 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pirelli Scorpion Enduro M 27.5x2.6


Ak radi striedate výjazdy, vďaka tomuto plášťu môžete jazdiť tvrdé aj mäkké povrchy. Zásluhou SmartGRIP dobre zvládnete suché, ale aj mokré podmienky. Lepšia stabilita a priľnavosť a napriek tomu máte stále nízky valivý odpor. Na bočniciach je plášť zosilnený ako ochrana proti defektu. Ak však chcete minimalizovať riziko defektu na minimum, nie je problém prejsť na bezdušový systém TubeLess Ready. Cena sa pohybuje okolo 70 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

X-BIONIC® The Trick


Ak máte radi technologické vychytávky, tento dres ich ponúka hneď niekoľko. Patentovaná technológia TRICK termoreguluje vaše telo. Zóna na chrbtici aktivuje potenie, čím zabraňuje prehriatiu tela. Vďaka skoršiemu nástupu chladenia môžete trénovať efektívnejšie. Inovatívny Dolphin Rider Neck poskytuje vyšší komfort počas jazdy. Pošmyknutiu rukávov zabraňujú chrániče ramien Flexor. Cena sa pohybuje okolo 170 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Enduro a trail výbava - odolnosť a bezpečnosť PR článok

Enduro a trail výbava - odolnosť a bezpečnosť

Jazda na trailoch či enduro má isté špecifiká. Drsný terén vyžaduje vyššiu odolnosť komponentov aj výbavy a nemenej podstatná je tiež bezpečnosť. Nechýba ti nič?
keyboard_arrow_up