ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2020 – už siedmy ročník maratónskej série

Aj v tomto roku sa môžete tešiť na maratónsku sériu, ktorú si pod svoje krídla zobrala spoločnosť Škoda.

Mnohí z vás si možno plánujete akcie a podujatia na nasledujúci rok. Chcete svoju kondíciu a vytrvalosť pripraviť na vrcholy vašej sezóny. ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2020 ponúka v tomto roku až šesť rôznych podujatí, kde si môžete porovnať svoju formu s ostatnými, poriadne si zajazdiť a určite bude o vás postarané aj po absolvovaní pretekov. Aké termíny si teda rezervovať, aby ste neprepásli jednotlivé kolá tejto série?


Po minulom roku, kedy bolo v tejto sérii 5 podujatí, prišlo k zmene a pribudol maratón v Slovenskom raji. Všetko sa začne týždeň po Veľkej noci, a to 18. apríla. Pri jedení šunky a ostatných dobrôt si dajte pozor, veď už o týždeň možno absolvujete preteky vo Svätom Jure. Druhé kolo je naplánované na začiatok mája a nesie názov Škoda Vlko Hron MTB maratón. Pred letom ešte stihnete jedny preteky na východe Slovenska v okolí mesta Levoča. Prázdniny si môžete spríjemniť 8. augusta na Horal MTB maratóne. A nakoniec sa september bude niesť v atmosfére veľkého finále. Začiatok mesiaca naplní Škoda Slovenský raj a 26. septembra tu máme posledné preteky série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2020 v Rajeckých Tepliciach. Prikladáme aj prehľadný kalendár, ktorý vám pomôže nezabudnúť ani na jedno podujatie.


Zelený prístup

Farbou tohto podujatia je jednoznačne zelená. Organizátori aj tento rok sľubujú zelený prístup. Ten spočíva v tom, že sa budú minimalizovať dopady na životné prostredie. Zabudnúť teda môžete na jednorázové plasty, obaly a všetko, čo škodí našej prírode. Na akciách budete mať recyklačné nádoby a aj samotné šliapanie do pedálov nijako neubližuje našej krajine. A zelený prístup sa prejavil aj vo farbe hlavnej ceny. Čo ňou bude tento rok?

Veľká cena na záver

Okrem tradičnej tomboly na každom podujatí sa môžete počas celej série zapojiť do súťaže o hlavnú výhru. Tou je zelená Škoda Scala. A tak okrem množstva zážitkov si domov môžete odviesť aj nové auto, či lepšie povedané – môžete sa odviesť na novom aute. Organizátori teda ani v tomto roku neznížili latku a pripravili skutočne veľkú štvorkolesovú hlavnú výhru. Lákavá ponuka, čo poviete? A ako sa tohto žrebovania zúčastniť? Viac informácií už čoskoro na stránkach WeLoveCycling.


Ani zďaleka to nebude len o pretekaní

Prvotný cieľ takejto akcie je samozrejme dať si poriadne do tela, zapretekať si a prežiť pekný víkend v jednom z regiónov Slovenska. No ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2020 ide ďalej. Chce vám pripraviť zázemie, na ktoré nezabudnete. Či je to základný servis ako úschovne, umývacie boxy ako aj príjemné popoludnie v spoločnosti ľudí, ktorí milujú cyklistiku tak ako vy. Na maratón môžete zobrať pokojne aj detičky, ktoré si môžu zapretekať na trati venovanej im. Rodičia si môžu zasúťažiť okrem cyklistiky aj v tombole.


Všetky potrebné informácie budú zverejňované na stránke WeLoveCycling. Práve tam nájdete tie najčerstvejšie správy o sérii ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2020, ktorá je po roku opäť tu. Na nej si každý nájde to svoje a bude to veľké. Už sa len teda dostať do formy!

Zdroj fotografií: WeLoveCycling
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Jeden z najobľúbenejších maratónov na Slovensku bude písať už svoj 24. ročník.
Reportáž: ŠKODA Svätojurský MTB maratón je späť

Reportáž: ŠKODA Svätojurský MTB maratón je späť

Obľúbený maratón sa vrátil po vynútenej trojročnej prestávke a je rovnaký, ak nie ešte lepší, ako si ho pamätáme. Moje zážitky, očistené od blata, som sa rozhodla spísať v krátkom článku.
Pozvánka: ŠKODA Svätojurský MTB maratón 2023 - otvorenie 10. ročníka série

Pozvánka: ŠKODA Svätojurský MTB maratón 2023 - otvorenie 10. ročníka série

Maratón vo Svätom Jure bude po trojročnej pauze písať už svoju 14. edíciu a bude súčasťou série ŠKODA BIKE OPEN TOUR. Nenechajte si to ujsť.
keyboard_arrow_up