Unboxing: Lapierre Sensium AL 200 - vstupenka do cestnej cyklistiky

Ak máte chuť začať s cestnou cyklistikou a v pláne je aj športovejšia jazda, zložili sme dostupný bicykel, ktorý dobre poslúži.

Scenáre pre kúpu takéhoto cesťáku môžu byť rôzne. Môže to byť to, že sa posúvate k športovejšej jazde a dlhším výletom, alebo hľadáte doplnok k MTB na najazdievanie kilometrov. Nepotrebujete hneď drahší karbónový model, ale oceníte robustné komponenty, ktoré netreba stále nastavovať a servisovať.

Špecifikácia


Unboxing

Nápis na krabici ohlasuje krajinu pôvodu. Po vytiahnutí ešte zabaleného bicykla je vidieť, že najviac času pravdepodobne zaberie nahodenie omotávky.


Súčasťou balenia je predné aj zadné svetlo a pedále s klasickými košíkmi. Toto sa často nevidí. Pár prestrihnutí umelých pások a môžeme začať so zostavením.


Igelit na riadidlách vyzerá nezmyselne, ale ochráni riadidlá, kde hrozí, že by sa mohlo oškrieť čierne lakovanie. Výška riadidiel bude prispôsobená budúcemu majiteľovi.


Aby sa omotávka podarila, chce to trochu praxe. Na druhej strane, ak to zvládne cyklista sám a výsledok sa podarí, ten pocit hreje na duši .


Poďme na výbavu, začať môžeme sadou Shimano Sora. Na výber je 2x9 prevodov, najľahší prevod je čarovných 34/34.


Brzdíme klasikou, páky sú opäť Sora, čeluste PROMAX.


Kolesá od MACH1 bežia na nábojoch Shimano a obuté tu máme plášte v obľúbenom rozmere 25 mm od značky CONTINENTAL, model Ultra Sport 2 SL. Sedlo SELLE ITALIA X3 BOOST.


Rám vo veľkosti L aj galským kohútom hlási, že bol navrhnutý v krajine pôvodu bicykla. Je vyrobený zo zliatiny Supreme 5. Vidlica je kombinácia materiálov SENSIUM AL CARBON/ALLOY.


Hmotnosť zloženého kompletu pod 10 kg.


Tu je fešák komplet vystrojený.


Geometria


Cena a dostupnosť

Cena daného modelu je 969 €. Tento bicykel nájdete aj v MTBIKER shope. Našu ponuku všetkých cestných bicyklov nájdete na tomto odkaze.

Využi služby MTBIKER centra - Bikefitting a doručenie bicykla

V našom MTBIKER centre máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100% nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Ľahký rám, možnosť prispôsobenia rázvoru kolies a mnoho ďalšieho. Ak sa nevieš rozhodnúť, či chceš na cestu alebo do terénu, Revolt „berie" oboje rovnako dobre.
Unboxing: Ghost Asket Essential - všestranný „štrkolet“

Unboxing: Ghost Asket Essential - všestranný „štrkolet“

Uprednostňujete skôr bočné cesty s hrubým asfaltom, rôzne lesné chodníky, štrkové a poľné skratky? Ideálnym riešením bude gravel – možno práve Ghost Asket…
Unboxing: BMC Teammachine SLR Three - aero je všetko

Unboxing: BMC Teammachine SLR Three - aero je všetko

Zrodený v horách, stvorený pre zdolávanie horských prémií a pripravený pre rýchly zjazd s ovládaním presným ako švajčiarske hodinky. Čo ponúka výbava tohto BMC-čka?
keyboard_arrow_up