MTBIKER shop: Testovačky, trenažéry a novinky 2021

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Ani sme sa nenazdali a máme tu definitívny koniec jazdenia v kraťasoch. Sezóna nebola vôbec zlá, celé leto nám prialo počasie, na jar sme jazdili na cestách skoro bez premávky a vďaka homeofficom sme čas predtým strávený presúvaním do práce mohli investovať do seba a svojich blízkych. Toľko pozitívne slovo na úvod a teraz sa pozrieme, čo nás čaká na jeseň, či už v predajni MTBIKER centrum v Hrádku, alebo v našom shope a na našich sociálnych sieťach.


MTBIKER centrum

Typické pre jeseň a zimu je, že časť predajnej plochy v našom centre si v tomto období uzurpujú trenažéry. Po minulé roky takýto kútik patril značke Elite s ich výzvou “Elite challenge”, pre tento rok sme pripravili zmenu v podobe značky Tacx. Vystavený a pripravený na odskúšanie je top model NEO 2T, ktorého unboxing sme nedávno priniesli na tomto odkaze.


Dostupnosť trenažérov

K trenažérom ešte všeobecne. Na jar v čase najsilnejších opatrení stúpol dopyt po trenažéroch tak, že samotné značky nevedeli dostatočne rýchlo vyrábať a dodávatelia tak neboli schopní plniť naše predobjednávky. A teraz na jeseň sa situácia opakuje ako cez "kopirák". Opäť tu máme opatrenia, opäť celosvetovo zvýšený dopyt a opäť prázdne sklady. Buď si značky mysleli, že trh bude po tejto jari saturovaný, alebo leto im nestačilo na dostatočné zvýšenie výrobných kapacít, takže výsledkom je to, že predajcovia bojujú o každý jeden kus, aby mohli svojim zákazníkom vyhovieť.

Sledujte náš MTBIKER shop, ak máme sľúbené nejaké kusy, tovar sa objaví v ponuke, pozrite si na dopredu avizovanú dobu dodania, ktorá môže byť vyššia, ako ste zvyknutí. Ak všetko pôjde ako má, tak hlavne modely značiek Elite, Wahoo a Tacx sa budú v ponuke priebežne objavovať, kto sa pre kúpu rozhodol a vidí nejaký kus na sklade, odporúčame nenechávať nákup na poslednú chvíľu.


Wish list

Odporúčame v prípade záujmu pridať vami zvolený produkt do wish listu, po naskladnení vám príde mail o dostupnosti. Urobiť tak môžete jednoducho, stačí kliknúť na srdiečko vedľa názvu produktu, pri ktorom chcete byť informovaný, že sme ho naskladnili.


Všetko podstatné o trenažéroch a spoločné Zwift jazdy

O mučiacich strojoch pre domáce potenie pridávame užitočné informácie prostredníctvom článku, kde sme sumarizovali všetky podstatné veci. Minulý rok sa nám osvedčili spoločné jazdy na aplikácii Zwift, tak počkáme ešte na horšie počasie, keď sa vonku už ozaj nebude dať a ideme na to opäť. Do tej doby využite čas, všetko si v kľude doma ponastavujte a odskúšajte, priebežne pripravujeme aj ďalšie videá, ktoré sa budú týkať ďalších tipov pre trenažérovanie. Určite ich nezmeškáte, ak máte odkliknuté sledovať a odoberať novinky na YouTube MTBIKER shop.

Nové modely bicyklov a kolekcie oblečenia 2021

Pre tých, ktorí aj v jesenných nižších teplotách uprednosťujú stále jazdu vonku, sa bude hodiť informácia o dostupnosti nových kolekcií oblečenia. Medzi najobľúbenejšie patria značky Castelli a Sportful, určite vás poteší to, že sme podstatnú časť jesennej a zimnej kolekcie vystavili na vyskúšanie v predajni, takže ideálne je dobehnúť a nejaké kúsky Perfetto alebo Fiandre si hodiť na seba. A ozaj, aj vy chodíte takto po sezóne na turistiku? Tak si pozrite špičkové oblečenie značky Karpos.


Kto vie, že na rok chce kúpiť nový bicykel, tak najširšia ponuka modelov, veľkostí a farieb bude na našom shope práve teraz. Keď sa na jar oteplí, zobudia sa všetci naraz, ponuka sa zmenší a horšie sa znáša aj čakanie na nový bicykel, keď je vonku už pekne. Na našej predajni a v shope už teraz nájdete ponuku na rok 2021 značiek ako Giant, Fuji, Cannondale alebo Haibike.


Zvlášť odstavček si zaslúži horúca novinka od značky Pinarello, konkrétne model Prince, ktorý je vlastne prezlečené F12tka. Cez víkend sme priniesli jeho unboxing a pozrieť si môžete aj video, našťastie sme ho stihli natočiť pre tým, ako sa predal ďalší model F12, s ktorým sme ho porovnávali.

Top ponuka

Viete, čo je ideálna kúpa? Zohnať testovací bicykel za zvýhodnenú cenu. Ale nie nejaký kus, ktorý prešiel mnohými rukami, ale ideálne stroj, ktorý slúžil len na vystavovanie, takže ak má nejakú chybičku, tak len z toho, keď sa prevážal z akcie na akciu. Druhá priaznivá možnosť je zase tá, že bicykel mal celú dobu svojho pána, ktorý na neho dával pozor a staral sa o neho. Takúto ponuku nájdete aj u nás v shope, tu je odkaz na produkty s kľúčovým slovom v názve “testovací”.


Sociálne siete

Na YouTube kanáli MTBIKER shop najviac rezonovalo video o top modeli značky Orbea Oiz OMX 2021. S novinkami španielskeho výrobcu vo videotvorbe nekončíme, Imro bol na predstavovaní noviniek na sezónu 2021, pozrieť si môžete predstavenie modelov OIZ a pridáme aj ukážku HTčka Alma. Kto má odber, určite ich nezmešká.


Kanál MTBIKER elektrobicykle sme osviežili poriadne akčným videom, kde Tomáš prevetral Rock Machine Blizzard INT2 e90-29 RZ, model 2020. Dobrá správa je, že toto nie je jediné video, ktoré sme takto natočili, kto sa chce spolu s ním aspoň cez obrazovku zablatiť, nech nás sleduje aj ďalej.


Instagram mtbiker_shop prináša denne nový obsah, poriadne to žije aj v “storkách”. Čo sme si už zvykli je, že vždy ako sa objaví na nejakej fotke Ghost Lector, tak srdiečka pribúdajú zázračnou rýchlosťou. Čo hovoríte na túto farbu?


Na IG mtbiker_elektrobicykle zaujala značka Rock Machine, v našom shope nájdete full aj HT ebike modely.


Označujte nás na Instragrame

Najkrajšie šťastie je to zdieľané, preto ak pridávate nejakú fotku na sociálnu sieť, nezabudnite nás označiť. Radi vás prezdielame cez naše kanály, ak ste si niečo u nás kúpili, dávajte @mtbiker_shop, ak niekde jazdíte na svojom ebiku, tak dajte @mtbiker_elektrobicykle.

Gerlaching v zime

Prvú várku letných Gerlacherov sme už odmenili, každý kto dostal správu s heslom, si môže prísť po fľašku do predajne, vylosovaným šťastlivcom sme doručili darčekové poukazy a finišujeme aj s tričkami, hneď ako budú hotové, posielame ich. Dizajn sa veľmi podaril, obmedzený bude ich počet, náhodne sme vybrali 30 Gerlacherov. Proste limitka. S výzvou nekončíme, čakáme na prvé výjazdy na snehu, ak sa vám podarí nejaký výnimočný kúsok, napíšte nám, dajte nám vedieť.


To, že ide zima, neznamená pre človeka milujúceho pohyb zásadné obmedzenia, prípadne dôvod na smútok. Aj keď sa na biku už nedá jazdiť tak často ako v lete, v hre sú iné aktivity a športy. Aj cyklistiky sa dá prejesť, ako všetkého dobrého a preto si pre zmenu zabehajte, dajte si turistiku alebo keď napadne sneh, vytiahnite lyže v akejkoľvek ich podobe.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up