Výbava pre jazdu v náročnejšom teréne

Náročný terén si vyžaduje aj trochu prispôsobiť vybavenie. Či už sú to plášte, ochranné prvky alebo prípadné drobnosti, ktoré vedia pomôcť.

Pirelli Scorpion Enduro S


Ak hľadáte plášť, ktorý má vynikajúce vlastnosti za sucha aj za mokra, tak ste ho práve našli. Gumová zmes SmartGRIP má výbornú priľnavosť a navyše ponúka zvýšenú odolnosť voči defektu. Vďaka HardWALL konštrukcii plášťa môžete jazdiť aj tie najnáročnejšie trate a zvoliť agresívny štýl jazdy. Ak preferujete bezdušové použitie, nie je problém, pretože je tubeless ready. Hmotnosť je prijateľná, necelých 1 200 gramov pri šírke 2,6 palca. Cena sa pohybuje okolo 70 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi MKX Knee 2020


Kolenné chrániče, o ktorých ani nebudete vedieť, že ich máte, a predsa vás ochránia v prípade pádu. Pleteninový návlek je pohodlný a priedušný. Dobre odvádza vlhkosť a pot. Okraje majú špeciálne lemy, ktoré udržia chrániče na svojom mieste. 3D tvarovaný chránič má vzor v tvare včelieho plástu a vstrekuje sa priamo na návlek. Oproti predchádzajúcim modelom sú tieto chrániče o niečo dlhšie a poskytujú lepšiu ochranu. Cena sa pohybuje okolo 80 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Continental Der Baron Apex


Masívny plášť, ktorý znesie skoro všetko. Už na prvý pohľad zaujme vysoký profil, vďaka čomu ho využijete počas troch ročných období, kedy vás nezaskočí dážď, blato ani sneh. Je síce pravda, že v lete by ste sa s takýmto profilom už trochu trápili, ale všetko závisí od povrchov, ktoré zvyknete jazdiť. Špeciálna zmes má označenie BlackChili a získala už niekoľko ocenení vďaka najlepšej rovnováhe priľnavosti a valivého odporu. Cena sa pohybuje okolo 70 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Lezyne sada na opravu bezdušových plášťov


Sadu na opravu bezdušových plášťov oceníte až vtedy, keď ju budete súrne potrebovať a v takých chvíľach budete radi, že ste zvolili takú, ktorá rýchlo a efektívne spraví svoju prácu. Vďaka oceľovému výstružníku vyfrézujete otvor, vložíte zátku a vďaka CO2 pumpičke nafúknete pneumatiku. Celá sada má navyše elegantný dizajn. K dokonalosti už len treba dodať, že navyše k nej dostanete praktickú Velcro pásku na uchytenie k rámu. Cena sa pohybuje okolo 50 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Alpina Rootage


Prilba určená predovšetkým pre ľudí, ktorí obľubujú enduro a downhill. Je to kategória jazdenia, ktorú má aj Alpina pokrytú vo svojom portfóliu a model Rootage môže byť zaujímavou voľbou. Má ostré línie a hmotnosť je len 350 gramov. Vnútorná výplň je z antibakteriálneho materiálu. Vďaka svojej konštrukcii vás spoľahlivo ochráni v prípade pádu. Dostupná je v dvoch farebných prevedeniach. Cena sa pohybuje okolo 170 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kellys Rampart Knee


Chrániče, ktoré vo svojom názve nesú jednu z najprestížnejších akcií v horskej cyklistike. Vyrobené sú z polyuretánovej peny E3T, ktorá bezpečne absorbuje všetky nárazy. Celková konštrukcia je vyrobená kombináciou neoprénu a peny. Zapínanie je na suchý zips, horný a spodný lem má silikónový povrch, aby zaistil stabilitu chráničov. V prípade prania viete ochrannú polyuretánovú penu vybrať. Cena sa pohybuje okolo 70 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Park Tool sada na opravu


Praktické balenie, ktoré obsahuje všetko, čo počas opravy defektu budete potrebovať. Výrobca spojil dve zo svojich najpredávanejších sád do jednej a nemohol spraviť lepšie. Šesť samolepiacich záplat, brúsny papier zo sady GP-2 a tri montpáky zo sady TL-1 teraz v rámci jedného produktu. Samolepiace záplaty nepotrebujú žiadne ďalšie lepidlo a defekt teraz opravíte oveľa rýchlejšie. Cena sa pohybuje okolo 7 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
keyboard_arrow_up