Rukavice a návleky do chladného počasia

Všetci poznáme nepríjemné tuhnutie prstov na nohách alebo na rukách, studený vietor fúkajúci do tváre alebo chlad v týchto mesiacoch. Na to, aby ste takýmto situáciám predišli, potrebujete dostatočnú ochranu, na ktorú sa dnes pozrieme.

Force Race


Populárny výrobca Force prináša dostupné a kvalitne spracované návleky na ruky s označením Race. Skladajú sa z talianskeho strečového materiálu, ktorý obopne vaše ruky a zabráni nechcenému prevísaniu. Nechýba antibakteriálna úprava a ochrana pred UV žiarením. Návleky na svojom mieste pevne podrží silikónový lem. Čistotu dizajnu zase doplnia lepené švy a praktické reflexné logo. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 19 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Roeckl Villach


Roeckl Villach sú určené pre cyklistov brázdiacich okolité cesty aj v mrazivých teplotách. Dôvodom sú použité izolačné materiály: PrimaLoft s CrossCore technológiou a vetruodolným GTX Infinitum Windstopper. Ich vlastnosti sa dokonca nemenia ani vo vlhkom prostredí. Dostatočný grip zabezpečuje Roeck-Grip protišmyková úprava s ergonomickým tvarovaním. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 73 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Sportful Giara Thermal


Okrem rúk je potrebné izolovať aj chodidlá. Rýchly únik tepla zastaví pár návlekov na tretry Giara od Sportful s kombináciou dvoch materiálov: elastického a hrejivého SoftShell Stretch, doplneného o neoprén, ktorý vás ochráni pred vonkajšou vlhkosťou. Strih návlekov sa prispôsobuje obuvi, elastická manžeta zase izoluje pred vnikaním vody. Spodná časť je navrhnutá pre ľahkú manipuláciu. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 50 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Amplifi Shinobi Neck


Mávate problémy s krátkymi goliermi búnd alebo vám nevyhovuje prevlečená šatka na krku? Shinobi Neck je druh krátkej kukly, ktorá je navrhnutá pre ochranu predovšetkým oblasti krku a časti tváre. Zabezpečuje izoláciu pred chladom, snehom alebo vetrom. Skladá sa z laminovaného neoprénu a Mihano 6.0. Funkčnosť je doplnená dvomi otvormi pre ústa a nos, rovnako ako aj zapínaním na suchý zips. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 15 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Polaris Trigger Waterproof


Do chladných podmienok sú určené rukavice Trigger. Ich konštrukcia je navrhnutá tak, aby spĺňali podmienky ochrany pred vodou, ale aby boli súčasne aj pohodlné. Konštrukcia spojenia posledných troch prstov prináša lepší tepelný komfort. Palec a ukazovák je osobitý, čím je umožnená manipulácia riadenia bicykla. Celá rukavica je nepremokavá, dlaňová časť je doplnená o záplaty Amara s gélovou výplňou. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 28 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Santini Nuhot


Návleky na nohy od Santini sú skutočne inovatívne. Dosvedčuje to skutočnosť, že ich materiál, pomenovaný Bhot, umožňuje kumuláciu tepla pri pohybe. S dodatočnou vonkajšou vodeodolnou úpravou Acquazero navyše ostanete suchí. Pochváliť sa môžu aj príjemným strečovým materiálom, doplneným o silikónové zakončenia lemov na oboch koncoch návlekov. Made in Italy. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 50 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Eleven Horizontal


Český výrobca Eleven už každoročne prináša vo svojej ponuke žiadané návleky na ruky, ktoré sa prezentujú príjemným vnútorným materiálom M.I.T.I. Shield, ktorý dobre izoluje a poddáva sa pri pohybe ruky. Nechýba ani silikónová páska v hornom leme, vďaka ktorej si môžete byť istí, že návlek ostane presne tam, kde chcete. Vo vrchnej časti je umiestnená zreteľná reflexná potlač Eleven. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 23 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Castelli Spettacolo RoS


Rukavice od Castelli sa skladajú z technologicky prepracovaného a hrejivého materiálu PrimaLoft Gold, na vrchnej strane doplneného o vodeodpudivú úpravu. Štruktúrovaná dlaň so silikónovou potlačou umožňuje stály grip, zatiaľ čo plocha na ukazováku dokáže pracovať aj s dotykovým displejom. Pre jednoduché navliekanie je navrhnutý systém na zips od YKK. Teplotný rozsah je 3-12 stupňov. Hmotnosť 99 g. Cena tohto produktu sa pohybuje na úrovni 95 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu PR článok

Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu

Bez prilby môžeš stratiť omnoho viac, než si myslíš. Určite nezanedbávaj jej nosenie nech už vieš jazdiť akokoľvek dobre a na akokoľvek bezpečnom mieste.
keyboard_arrow_up