Prechodné dresy – leto sa pomaly blíži

Prechodné obdobie, keď už pomaly končí jar, ale leto ešte nezačalo vo svojej plnej sile, môže byť niekedy klamlivé. Aby vás nezaskočila nečakaná nepriazeň počasia, prinášame vám prehľad zaujímavých prechodných dresov.

Castelli Classifica


Skvelá kombinácia čistého vzhľadu a kvalitných materiálov. Je vyrobený z mikro-piké úpletu, ktorý je príjemný na nosenie a navyše dobre reguluje vlhkosť. Strih je priliehajúci k telu, ale nie je zas až tak obopnutý ako pri pretekárskych modeloch. Dres má až tri vrecká vzadu a dokonca jedno ďalšie s uzatváraním na zips, aby ste nič dôležité nestratili. Vybrať si môžete z viacerých farebných prevedení. Cena sa pohybuje okolo 80 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Square


Jednoduchý ale praktický dres určený na každodenné nosenie počas aktívnej sezóny. Vyrobený je z polyesteru. Vďaka celorozopínaciemu zipsu môžete jednoducho korigovať teplotu a v prípade veľkej horúčavy ho úplne rozopnúť. V páse je elastická guma so silikónovou úpravou, aby sa dres nešmýkal. Vzadu sú tri vrecká na potrebné drobnosti. Samozrejmosťou sú reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Cena sa pohybuje okolo 35 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

CTM Rovay


Dlhoročné testovanie viedlo k tomu, že dres Rovay je funkčný a zároveň pohodlný. Tvorí ho kombinácia troch materiálov vyrobených v Taliansku a ušitých na Slovensku. Strih je semi-slim, vďaka čomu sa dobre nosí. Predný diel má odolnú spodnú časť a zadný diel je predĺžený a dostatočne priedušný. Pri krku je decentný límec, ktorý je dvojdielny, aby lepšie sedel pri krku a nikde netlačil. Cena sa pohybuje okolo 50 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Dotout Galaxy


Model Galaxy je dres novej generácie, vďaka ergonomickému strihu ho môžete použiť samostatne alebo v kombinácii s bundou alebo vestou. Strečová látka, z ktorej je vyrobený, má štvorsmerne roztiahnuteľnú textúru a vy budete mať pocit, akoby ste mali oblečenú druhú kožu. Zaujímavá grafika robí z tohto dresu skutočne dizajnový kúsok vo vašom šatníku. A neváhajte, lebo v ponuke je len limitovaný počet týchto dresov. Cena sa pohybuje okolo 115 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Nalini Bas Sun Block


Dres je z novej kolekcie Ventures Line, vyrobenej z jemných a komfortných materiálov a práve táto kolekcia je odpoveďou Nalini na rastúci gravel segment. Rozopínanie je na zips, ktorý je pri krku podšitý, aby sa zabránilo nepríjemnému odieraniu. Dres má navyše UV ochranu, ktorá vás ochráni pred škodlivými slnečnými lúčmi. Mnohých cyklistov poteší aj väčšie množstvo vreciek a v tomto prípade ich nájdete hneď päť. Cena sa pohybuje okolo 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

X-BIONIC® Trick 4.0


Prevratné technológie, ktorými je tento dres vybavený, podporia váš výkon na maximum. Špeciálna zóna na chrbtici aktivuje potenie, ktoré reguluje telesnú teplotu, takže môžete trénovať na maximum. Na pleciach sú integrované chrániče Flexor, ktoré zabraňujú nežiadúcemu pohybu rukávov. Vynovený je aj golier Dolphin Rider Neck, poskytujúci vyšší komfort a pohodlie počas dlhých výjazdov. Cena sa pohybuje okolo 170 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Fiandre Light NoRain


Aj počas horúcich letných dní občas zažijete nepríjemné a nečakané daždivé počasie. Aby vás to neprekvapilo odporúčame tento špeciálny dres, ktorý je vyrobený z vodeodolného materiálu. Navyše vás ochráni aj pred vetrom. Vyšší golier tiež prispeje k celkovej pohode počas sychravých dní. Dres má celorozopínací YKK zips, ktorý funguje bezchybne. Na dresy tejto značky sa spoliehajú aj profesionáli. Cena sa pohybuje okolo 130 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Silvini Varano


Zateplený dres s úzkym strihom, ktorý obľubujú profesionáli a všetci cyklisti, ktorí nemajú radi nežiadúce záhyby. Zips je po celej dĺžke, takže môžete počas jazdy jednoduchým rozopnutím reagovať na meniacu sa teplotu okolia. Vo vnútri je zateplený pre studené dni a takisto golier príjemne dolieha ku krku. Na predĺženom zadnom diele nájdete tri vrecká. Treba spomenúť aj moderný dizajn. Cena sa pohybuje okolo 80 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Vista


Špeciálny materiál s vysokou absorpčnou schopnosťou vás udrží v pohodlí aj počas tých najnáročnejších výjazdov. Strih je voľnejší a vhodný pre jazdcov, ktorí obľubujú horskú cyklistiku. Vzadu nájdete vrecko s uzatváraním na zips, aby ste nestratili drobné mince, ktoré ste si odložili na tak potrebnú kávu. Dizajn dresu je nadčasový s vtipným nápisom, takže vďaka nemu určite zaujmete na svojich cestách. K dispozícii je aj červený variant. Cena sa pohybuje okolo 64 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne PR článok

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

keyboard_arrow_up