Dresy do horúcich letných dní

Je jedno či obľubujete užšie strihy dresov, alebo voľnejšie oblečenie. Počas letných horúčav je prvoradou podmienkou perfektný odvod potu a rýchloschnúci materiál.

Shimano Aerolite


Aero dres určený pre dni, keď je slnko poriadne vysoko a nikde ani oblak na oblohe. Elastická aerodynamická tkanina v prednej časti dresu dokonale obopne vaše telo a vďaka špeciálnemu strihu rukávov podporuje správny posed. Zadný diel je ušitý z priedušnej tkaniny, ktorá odvádza teplo a pot preč od tela. Predĺžené rukávy a nižší golier takisto podporujú aerodynamiku počas jazdy. Potlač dresu je inšpirovaná japonskými motívmi. Cena sa pohybuje okolo 80 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

X-BIONIC® Invent Regulator 4.0


Materiály použité na výrobu a špeciálny strih zaručujú, že sa dres prispôsobí každému obrysu tela a nebude vás obmedzovať pri žiadnej aktivite. Technológia Sweat Traps zlepšuje chladenie a zabraňuje nežiadúcemu stekaniu potu. Ventilačný kanál Venus XT Rip zlepšuje prúdenie vzduchu. Zadné vrecko je vyrobené z elastického materiálu, ktorý drží všetky veci na svojom mieste aj v prípade horšieho terénu. Cena sa pohybuje okolo 150 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Craft Pro Nano


Keď hľadáte oblečenie do horúceho počasia, tento ultraľahký dres vám bude vyhovovať. Je vyrobený technológiou Nanoweight, pri ktorej je použitá nízka gramáž pleteniny, vďaka čomu má dres chladivý efekt a spoľahlivú termoreguláciu. Má výborný odvod potu od tela a rýchlo schne. Obávať sa nemusíte ani nedostatku vreciek, pretože dres má veľké trojdielne vrecko a navyše jedno na zips. Cena sa pohybuje okolo 100 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Horizon


Dres je určený najmä pre milovníkov MTB jazdenia, ktorí často preferujú skôr menej obtiahnuté oblečenie. Je voľnejšieho strihu a vďaka svojmu ležérnemu vzhľadu si ho môžete obliecť aj do mesta. Je v šedej farbe s grafikou na rukávoch a inšpiratívnym nápisom – Ride Often Ride Far. Vzadu nájdete vrecko na zips pre tie najdôležitejšie drobnosti. Je dostupný v šedej a modrej farbe a viacerých bežných veľkostiach. Cena sa pohybuje okolo 45 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force City


Tento dres má už vo svojom názve slovo City, takže je viac ako jasné, že si ho pokojne môžete obliecť aj na kávu do mesta. No v prvom rade je určený na výjazdy. Zadné vrecko na zips je umiestnené trochu viac do strany a to z toho dôvodu, aby sa manipulácia s vecami čo najviac zjednodušila, najmä počas jazdy. Je jedno, či preferujete cestnú alebo horskú cyklistiku, tento dres si jednoducho obľúbite. Cena sa pohybuje okolo 30 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Climber´s 2.0 W


Ani tie najteplejšie letné dni vás nemôžu odradiť od jazdenia. A práve do týchto horúčav bol vyvinutý dámsky dres. Materiály, z ktorých je vyrobený, zabezpečujú dostatočné prúdenie vzduchu. Rýchlo sa vysuší a nezáleží na tom, či sa extrémne spotíte, alebo vás na ceste stihne intenzívna prehánka. Materiál na chrbte navyše blokuje viac ako 90 % UV lúčov. Ak si dres chcete užiť aj počas chladnejších dní, stačí pridať základnú vrstvu. Cena sa pohybuje okolo 85 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

CTM Snug


Trailový dres vyrobený z polyesteru, vďaka ktorému je rýchloschnúci a skutočne praktický. Zapínanie je na krátky YKK zips ku krku, ktorý nijako neobmedzuje. Počas skorých ranných hodín oceníte priliehavý nízky golier. Vyrába sa v atraktívnej šedo – limetkovej farbe, vďaka ktorej budete počas jazdy na ceste dostatočne viditeľný. Dostupný vo všetkých základných veľkostiach a v neposlednom rade je vyrobený na Slovensku. Cena sa pohybuje okolo 40 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Nalini Bas Ergo Mesh


Ako už názov napovedá, dres je vyrobený z veľkej časti zo sieťoviny, takže ani tie najväčšie horúčavy vám nebudú stáť v ceste, keď si chcete užiť parádnu jazdu. Určite si ho pribaľte, ak plánujete stráviť dovolenku na bicykli niekde v prímorských krajinách. Celý dres je bezšvový, dokonale elastický a ľahučký. Rozopínanie je po celej dĺžke na zips a vzadu dokonca nájdete až tri praktické vrecká s typickým šikmým strihom. Cena sa pohybuje okolo 100 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Light


Letný dres, ktorý podporí vaše výkony. Má špeciálny strih, ktorý je v kombinácii s priedušnými materiálmi dokonale aerodynamický. Navyše perfektne sedí na tele a odvádza pot. Minimálne množstvo stehov na golieri aj na rukávoch zvyšuje váš komfort. Samozrejmosťou je kvalitný zips, tri priestranné vrecká a reflexné prvky pre zvýšenie vašej bezpečnosti. V ponuke je vo viacerých farebných prevedeniach. Cena sa pohybuje okolo 90 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

ALÉ R-EV1 C Silver Cooling


Novinka v ponuke talianskej značky ALÉ je jedným z najlepších dresov, ktoré momentálne vo svojej ponuke majú. Dres je čiastočne vyrobený zo strieborných nití, vďaka čomu má antibakteriálne vlastnosti. Dobrou správou je, že tieto vlastnosti sú trvalé a neznižuje sa ich schopnosť ani častým praním. Strih je priliehavý a použitá látka dokáže účinne odvádzať prebytočné teplo, aby sa vaše telo zbytočne neprehrievalo. Cena sa pohybuje okolo 130 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Silvini Ansino


Pánsky dres určený primárne pre cestnú cyklistiku, vďaka úzkemu anatomickému strihu. Samozrejme to nijako nebráni fanúšikom horskej cyklistiky, ak obľubujú tieto užšie strihy, aby ho využívali na svoje výjazdy. Materiál použitý na chrbte je priedušný a nájdete tam aj tri vrecká na mobil, kľúče či nejakú tú zásobu energie vo forme proteínovej tyčinky. Dizajn je veľmi jemný s decentnou grafikou a na ľavom rukáve je výrazný reflexný pásik. Cena sa pohybuje okolo 70 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Briko Grandfondo 2.0


Textílie, z ktorých bol ušitý tento dres, boli vyrobené v Taliansku. Dres má rebrovanú štruktúru pre lepšie prúdenie vzduchu. Na chrbte je použitý materiál s mikroperforáciou pre dokonalú priedušnosť a termoreguláciu. Konštrukcia goliera bola špeciálne navrhnutá tak, aby sa minimalizoval kontakt s pokožkou a prípadné nepríjemné dráždenie. Nájdete tu až tri vrecká a jedno z nich určené pre telefón je dokonca vodotesné. Cena sa pohybuje okolo 80 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch prosím navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Sezóna sa rozbieha, teploty stúpajú. Vhodný cyklistický dres chráni a hlavne pomáha pri ochladzovaní a odvádzaní vlhkosti. Vyberte si u nás.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Nebudem vám klamať, aj mne sa už niekedy zdá testovanie piateho setu gravel oblečenia za rok trochu prehnané. Veď toľko tých rozdielov medzi výrobcami predsa nemôže byť.
keyboard_arrow_up