Unboxing: Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021 - hravý karbón

Pevný rám moderného strihu vyrobený z karbónu a kombinácia osvedčených komponentov s dostupnou cenou. A ak vám chýbajú prešmykače, tak tu spozornite.

Ako by ste dnes charakterizovali značku spoza hraníc Rock Machine? Jednoduchý a sympatický dizajn, často ako kombinácia dvoch farieb, najviac používaný kvalitný hliník, v prípade pevných rámov aj karbón, zameranie na zábavu a v porovnaní so „zahraničím“ aj dobrá dostupnosť? Dá sa súhlasiť so všetkým aj pri modeli s označením Blizz CRB 20 na 29” kolesách, ktorý je základným karbónovým HT modelom? Veľa naznačí už samotné skladanie biku.

Špecifikácia


Unboxing

V okolí predajne Hrádok máme hneď niekoľko výrobcov bicyklov, medzi ne radíme aj značku Rock Machine. Aj keď sme už za hranicami, tak len kúsok.


Kto sleduje seriál Unboxing, už len z tohto pohľadu dokáže posúdiť, ako náročné bude skladanie biku, ktorý po vytiahnutí zo škatule vyzerá takto.


Veľkým pomocníkom je určite servisný stojan, neriskujete, že sa pri skladaní budete zbytočne rozčuľovať, znižujete riziko, ktoré hrozí pri skladaní biku na zemi. Každý škrabanček na novom biku zabolí.


Kto nemá prax, pri doťahovaní ocení momentový kľúč. Aj hliníkovú sedlovku do karbónového rámu je dobré ošetriť protišmykovou pastou.


Ako bolo spomenuté v úvode, rám je z karbónu, geometria je niekde na pomedzí klasického HT biku a „pevňáka“ určeného čisto na traily, názov znie Trail Advanced Geometry. Nechýba tapered hlavová rúrka a boostový rozmer osky.


Brzdy Shimano nesú označenie BL-MT4100/BR-MT410 a spolupracujú s kotúčmi 180/160 mm.


Vidlica SR Suntour Raidon32 RLR sa dá zamykať z riadidiel a k charakteru biku má akurátnych 120 mm.


Komponenty, ako riadidlá, predstavec a sedlovka sú z hliníka, vyššie prevedenie modelu má už sedlovku z karbónu a prevedenia s označením TRL sú osadené teleskopkou.


Pohon tu máme 2x10 prevedenie Shimano Deore vrátane kazety a kľúk. Detaily, ako skladba prevodov sú uvedené v popise biku na shope, odkaz nájdete dole. Reťaz KMC X10.


Kolesá 29” sú obuté na plášťoch WTB Ranger Comp, 29x2.25", takže aj tu je vidieť, že na širšie obutie si nechávajú priestor pri modeloch TRL. Béžové bočnice krásne oživujú dizajn biku.


Vážená je veľkosť L.


Geometria


Cena a dostupnosť

Cena daného modelu je 1 499 €. Tento bicykel nájdete aj v našom MTBIKER shope, ďalšie bicykle a produkty Rock Machine nájdete v našom shope na profile značky.

Využi služby MTBIKER centra - Bikefitting a doručenie bicykla

V našom MTBIKER centre máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100 % nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Kellys Hacker 70 29'' - slovenský XC hardtail

Unboxing: Kellys Hacker 70 29'' - slovenský XC hardtail

Výkonnostne orientovaní jazdci, ktorí vedia oceniť jednoduchosť a všestrannosť bicykla s „pevným zadkom“, by nemali preskočiť ponuku slovenského výrobcu Kellys.
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Unboxing: BULLS Wild Edge Trail – na traily aj maratóny

Unboxing: BULLS Wild Edge Trail – na traily aj maratóny

Wild Edge Trail kombinuje rýchlosť XC bicykla so všestrannosťou maratónca. Vezmite ho na dlhé výlety alebo na preteky. Odmenou vám bude zábava a rýchlosť.
keyboard_arrow_up