Rasťo Baránek – aj vďaka videám preteká ďalej so svetovou špičkou

Pretekanie s najlepšími zjazdármi sveta, tréning, ale aj sociálne siete, či práca na YouTubovom kanáli...o tom všetkom sme sa na výjazde porozprávali, plus mi Rasťo ukázal domáce traily nad Považskou Bystricou.

Ak sledujete technické disciplíny, meno Rasťo Baránek vám zrejme netreba veľmi predstatovať. Je to jeden z mála našich jazdcov, ktorý dokáže „zajazdiť“ aj na svetovom pohári do top 30 a dlhé roky je členom tímu Kellys Factory Team. Navyše mnohí ho zrejme poznáte aj vďaka kanálu Bike Mission, kde v spolupráci so značkou Kellys dáva tipy ohľadom jazdenia v rámci zjazdu, endura, prípadne komentuje rôzne trate, či samotné preteky.

Už to pred pár rokmi vyzeralo, že Rasťo s pretekaním na top úrovni skončí, no práve tvorba videí, či sociálne siete mu umožnili ďalej trénovať a jazdiť so svetovou špičkou. Preto sa v rozhovore pozrieme aj na „jútuberstvo“, kde si tiež máme o čom pohovoriť...Ale okrem rozhovoru mi Rasťo ukázal aj jeho domáce traily nad Považskou Bystricou a ešte sa na jednom z nich aj elegantne "vysypal"...alebo inak povedané, "aj majster tesár sa niekedy utne".


Kto by si chcel vypočuť len samotný rozhovor bez „obrazu“ a jazdenia, nájde ho nižšie v našom podcaste.

report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Vývoj v zjazde – od 26 palcov po mullet a zamykanie pruženia

Vývoj v zjazde – od 26 palcov po mullet a zamykanie pruženia

Priemery kolies, zmena geometrie, používanie telemetrie a možno už aj zamykanie pruženia. Ako vníma vývoj techniky v zjazde Rasťo Baránek a čím všetkým si prešiel?
Video: Koľko dostane amatér od profíka? Trail na ebiku

Video: Koľko dostane amatér od profíka? Trail na ebiku

O koľko bude rýchlejší profesionál od amatéra v zjazde? Kde bežný biker stráca?
Rasťo Baránek – vytúžený titul, nové skúsenosti, šialené MS v Les Gets

Rasťo Baránek – vytúžený titul, nové skúsenosti, šialené MS v Les Gets

Po skvelom 19. mieste na MS v roku 2021 boli očakávania do novej sezóny pre jazdca z Kellys Factory Teamu a nášho top zjazdára opäť o niečo vyššie. Niečo sa podarilo, niečo nie, no hlavne pribudli ďalšie skúsenosti a zážitky.
keyboard_arrow_up