Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - treba zažiť

Slovenský raj je obľúbený a vyhľadávaný hlavne turistami, ale raz do roka sa premení na miesto konania ŠKODA BIKE OPEN TOUR. A nebude tomu inak ani tento rok.

Už druhé tohtoročné kolo sa bude konať v tomto prekrásnom prostredí Národného parku, kde sa budete môcť nadýchať čerstvého horského vzduchu. Ako inšpirácia rozhodne môže poslúžiť reportáž z minulého ročníka od Infinitipp, ktorý to mal z Popradu doslova na skok.


Podujatie sa uskutoční v sobotu 03. júla 2021, ale prezentácia je možná už od piatka a prebiehať bude v bývalej reštaurácii Spišská Koliba neďaleko obce Hrabušice, v časti zvanej Podlesok. V piatok 02. 07. 2021 bude prezentácia prebiehať od 17:00 do 20:00 hod. V deň konania samotnej akcie, čiže v sobotu 03. 07. 2021 to bude od 8:00 do 11.30 hod.


Na výber máte tri trate s jednoduchými a jasnými názvami – dlhá, stredná a krátka trať. Jazdci na jednotlivých tratiach budú štartovať hodinu po sebe. Pre majiteľov gravel bikov je aj tento rok pripavená súťaž na strednej trati. A na svoje si opäť prídu aj ebikeri.

  • do 09:30 hod. kategória DLHÁ TRAŤ 68 km
  • do 10:30 hod. kategória STREDNÁ TRAŤ 48 km
  • do 11:30 hod. kategória KRÁTKA TRAŤ 14 km


Štartovné

Krátka trať:

20 € – Pri zaplatení štartovného na účte do 23. 06. 2021 s tričkom s možnosťou výberu veľkosti S, M, L, XL, XXL, s menom na štartovnom čísle + halušky alebo guláš
30 € – Pri zaplatení štartovného po 23. 06. 2021 s tričkom len vo veľkosti M, len guláš

Dlhá a stredná trať:

29 € – Pri zaplatení štartovného na účet do 23. 06. 2021 s tričkom s možnosťou výberu veľkosti S, M, L, XL, XXL, s menom na štartovnom čísle + halušky alebo guláš
39 € – Pri zaplatení štartovného po 23. 06. 2021 s tričkom len vo veľkosti M, len guláš

V prípade zrušenia pretekov z dôvodu COVID – 19 účtuje organizátor manipulačný poplatok 5 €.


Ceny a tombola

Väčšina z nás sa zúčastní hlavne pre radosť z pohybu a kvôli tomu, že sa stretneme navzájom ako fanúšikovia cyklistiky. Príjemným doplnením sú však aj zaujímavé ceny a dokonca aj lákavá tombola. Ako minulý, tak aj tento rok, MTBIKER poskytol ceny do tomboly v podobe darčekových poukážok pre víťazov. Navyše na každých pretekoch môžete vyhrať v tombole aj retro bicykel ŠKODA.

Vďaka MTBIKER shopu a vám môžeme podporiť aj túto akciu

Ceníme si podporu každého z vás, či už u nás nakupujete alebo ste členom komunity, ktorá sa okolo nás vytvorila. ŠKODA Slovenský raj je len jedna z mnohých akcií, ktoré podporujeme a tam naše ciele zďaleka nekončia. Spoločne s nami tak už dlhodobo prispievate k rozvoju cyklistiky na Slovensku.


Príďte si zajazdiť a vezmite celú svoju rodinu. Na svoje si príde každý a aj o vaše deti bude dobre postarané. Sprievodný program bude tradične pestrý. Nejeden účastník prichádza každoročne už niekoľko dní vopred, aby si užil krásy prírody a lepšie spoznal túto časť Slovenska. Ostáva už len dúfať, že podujatiu bude priať aj počasie. Kompletné propozície vrátane prihlasovania nájdete na stránke maratónu.
report_problem Našiel si v texte chybu?

ŠKODA Slovenský raj

calendar_today 03.07.2021
format_list_numbered 2. kolo - Škoda Bike Open Tour
label MTB maratón
place Hrabušice (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Jeden z najobľúbenejších maratónov na Slovensku bude písať už svoj 24. ročník.
Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - prilba, tretry a aj turistické topánky

Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - prilba, tretry a aj turistické topánky

Tretie kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR sa presúva tentokrát do Slovenského raja, ktorý je viac populárny krásnou turistikou.
keyboard_arrow_up