Unboxing: Ghost Lanao Base 27.5 - dostupný bike pre dámy

Horských bicyklov, ktoré sú špecificky určené pre dámy, nie je veľa, avšak Ghost svojou radou Lanao tento štandard porušuje.

Samozrejme dámskych bicyklov nie je ako šafranu, no napriek tomu stále na trhu prevažujú pánske geometrie. Nami rozbaľovaný Ghost Lanao Base 27,5 je určený pre nenáročné dámy, ktoré hľadajú bicykel na lesné cesty a na rodinné výlety a zároveň nechcú siahnuť hlboko do peňaženky. Z toho dôvodu je tu čo najviac využité slovné spojenie cena-výkon. Pre tento rok prišiel Ghost s piatimi stupňami výbavy, a to Base, Essential, Universal, Advanced, Pro. Model v dnešnom unboxingu patrí práve do tej dostupnejšej kategórie.

Špecifikácia


Unboxing

Bicykel príde v štandardnej škatuli, kde je uložený čo najefektívnejšie, aby sa spotrebovalo čo najmenej priestoru a materiálu, avšak stále dosť zabezpečený, aby sa vám hneď pri vybaľovaní nepoškriabal.


Dostať ho z krabice by nemal byť problém ani pre nežné pohlavie, ktoré si bicykel objednalo, avšak problém môže mať s hmotnosťou bicykla, ktorú si spomenieme neskôr.


Osobitne sú samozrejme balené doplnky, ako odrazky, manuál, sedlovka, sedlo a pedále, ktoré sú v tomto prípade kovové. Jedná sa o dostupnejšie pedále aj s výstupkami, aby topánka lepšie držala. Potom pozor na holenné kosti . Asi každému sa už stalo, že sa mu pretočil pedál a zastavil sa až na tomto mieste.


Rám je hliníkový a dodáva sa vo veľkosti od XS až po XL a konkrétne táto farba nesie označenie sand-blackbarry, čiže pieskovo-černicová. Bicykel je osadený pružinovou vidlicou Suntour, ktorá ale nie je uzamykateľná a celkovo sú kolesá uchytené bez predných osí.


Brzdy sú k bicyklu dodávané hydraulické od Shimana. Samotné radenie je Altus a predný prešmykač a zadný prehadzovač je Shimano Tourney. Zvyšok komponentov je rovnako od značky Shimano. Vzadu ponúka bicykel sedem prevodov a vpredu tri, čo znamená, že neexistuje kopec, ktorý by ste na tomto bicykli nevyšliapali.


Pozitívom tohto bicykla je, že lanká sú vedené vnútorne a to aj napriek jeho nízkej cene. Kolesá sú obuté 2,1-palcovými plášťami, ktoré sa považujú skôr za univerzálne.


Bicykel v tejto výbave váži celkovo 15,8 kg, čo samozrejme nie je málo, ale v tejto špecifikácii je to štandard.


Už len nasadnúť a jazdiť.


Cenovka

Cena daného modelu je 529 €. Bicykle v podobnej cenovej hladine nájdete v MTBIKER shope na tomto odkaze.

Využi služby MTBIKER centra - Bikefitting a doručenie bicykla

V MTBIKER centre Hrádok a v MTBIKER Bratislava máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100 % nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre Hrádok alebo v MTBIKER Bratislava, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v Hrádku alebo v Bratislave s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Unboxing: BULLS Wild Edge Trail – na traily aj maratóny

Unboxing: BULLS Wild Edge Trail – na traily aj maratóny

Wild Edge Trail kombinuje rýchlosť XC bicykla so všestrannosťou maratónca. Vezmite ho na dlhé výlety alebo na preteky. Odmenou vám bude zábava a rýchlosť.
Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Viac zdvihu, viac zábavy - záleží už iba na vašich schopnostiach, ako dobre viete bicykel ovládať. Wild Creed je pripravený na všetko.
keyboard_arrow_up