Pozvánka: MTBIKER škola jazdy a komunitný výjazd vol. 2 - pre veľký záujem pokračujeme

Pozvánka: MTBIKER škola jazdy a komunitný výjazd vol. 2 - pre veľký záujem pokračujeme

Pred necelými dvoma týždňami sa konalo prvé kolo MTBIKER školy jazdy a pre veľký záujem sme sa rozhodli akciu hneď zopakovať.

Prvé kolo

Aj keď sme pozvánku na prvé kolo zverejnili celkom neskoro, netrvalo dlho, a miesta boli raz-dva zaplnené. Ak ste nestihli, neváhajte a prihláste sa čo najskôr. Bol to deň plný zábavy, učenia a progresu. O tom, čo vás čaká, si môžete prečítať v reportáži na tomto odkaze.


Miesto a čas

Druhé kolo sa bude konať opäť u nás v Hrádku 14. augusta 2021 v tradičných časoch. Teda prvý turnus o 10:00 a druhý turnus o 14:00.


Registrácia

Na akciu sa môžete prihlásiť priamo v kalendári. Tak ako na prvé kolo, aj teraz bude registrácia spustená najskôr pre ľudí, ktorí majú VIP, resp. Premium účet. Potom je prihlasovanie umožnené aj pre ostatných záujemcov. Ako zistíte, do ktorej kategórie patríte? Stačí kliknúť vo vašom profile na Tvoje objednávky a tam je dostupná táto informácia. V sekcii Vernostné zľavy sa dozviete viac o jednotlivých vernostných kategóriách. Na každý turnus je obmedzený počet 8 jazdcov. Ak nemáte VIP účet, sledujte nás na Instagrame a Facebooku, kde sa dozviete, kedy sa prihlasovanie otvorí aj pre vás. Zvyčajne to býva týždeň pred akciou, čiže okolo 9. augusta.

Pre maloletých bude na predajni prichystaný vytlačený Súhlas s účasťou maloletého na podujatí. Ak máte iba jeden účet a chcete prihlásiť viac svojich detí, prípadne seba a dieťa, napíšte správu cez náš web na FeroT. On vám už poradí.


Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícii sprcha a WC
  • Nezabudnite si prilbu a ideálne aj chrániče kolien/lakťov
  • Osoby mladšie ako 18 rokov potrebujú potvrdenie od ich zákonného zástupcu

Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a za hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra – a bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.


Pridajte sa na spoločný výjazd aj vy

Tento rok sme zaviedli novinku - na druhý deň sa s Tomášom konal spoločný komunitný výjazd. Podľa rozprávania a fotiek sa stretla super partia, kde nebola núdza o zábavu a parádnu jazdu. Ochotný Tomáš poradil a vysvetlil, ako bezpečne prechádzať technické úseky. Tento výjazd je super pre jazdcov, čo nemajú s kým jazdiť. Spoznávanie nových ľudí s rovnakým koníčkom je predsa jedna z hlavných vecí, prečo jazdíme.


Ak ste nestihli náš prvý spoločný výjazd v Bratislave, nevadí. Kľudne sa môžete pridať na náš nasledujúci, kde sa opäť spoločne zabavíme a pojazdíme lokálne traily, no samozrejme sa aj jazdci niečomu priučia. Vítaný je úplne každý, tak neváhajte a zajazdite si so skvelou partiou.

Stretneme sa v nedeľu 15. 8. o 10:00 v Bratislave v Rači, na parkovisku na Potočnej ulici. Odporúčame vám prísť na bicykli, pretože parkovisko býva najmä cez víkend plné, poprípade máte možnosť zaparkovať nižšie v Rači.

Na výjazd sa netreba registrovať. Je otvorený všetkým, ktorí si chcú zajazdiť.
Ak by ste mali akékoľvek otázky, kľudne napíšte na martinak.tommy@gmail.com.


Ak máte záujem si svoje zručnosti vyskúšať naostro, prídite sa pozrieť a zasúťažiť si na niektorej z našich akcií. Pre endurákov tu máme prichystanú MTBIKER Hornonitriansku Enduro sériu, ktorej ďalšie kolo sa uskutoční vo Veľkej Lehôtke 5. septembra. Maratónci si môžu svoju kondičku prísť otestovať na MTBIKER Novodubnický maratón a ak si chcete užiť priateľskú atmosféru a pohodovú jazdu, radi vás uvidíme na MTBIKER Častovskom cyklookruhu.


OHĽADUPLNOSŤ

Ak už jazdíte sami alebo v skupine, vždy sa správajte k turistom a vodičom ohľaduplne. Veď stačí tak málo, pribrzdiť, pozdraviť, poďakovať a hneď sa vzťahy medzi nami zlepšia.

report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER škola jazdy vol. 2

calendar_today 14.08.2021
label Nesúťažné podujatie
place Hrádok (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

MTBIKER komunitná jazda - spoznávanie zákutí Turca

Ak je niečo, čo skutočne vyšlo snáď v každom ohľade, bola to práve MTBIKER komunitná jazda vo Valčianskej doline. Prečo by si nabudúce nemal chýbať ani ty?
keyboard_arrow_up