Realita každodenného jazdenia alebo čo ma naučila cyklistika

Cyklistika je nádherný šport, koníček a samozrejme aj životný štýl. Dnes sa trochu pozrieme na špecifiká, ktoré prináša, ak sa jej venujete naozaj často...samozrejme s „trochou“ osobného pohľadu.

Dnes tu pre vás nemám žiadny epický výjazd, náročný kopec, horskú chatu, či dlhý román. Pre zmenu mám opäť niečo viac na odľahčenie. Že jazdím často, vám už nemusím hovoriť, rovnako ani, že jazdím v podstate celoročne. Preto som si položil otázku, čo vlastne prináša taká realita veľmi častého jazdenia a aké sú jej špecifiká...teda aspoň z môjho pohľadu, pretože bez nejakého osobného postoja sa obsah robiť veľmi nedá.

Rovnako mi prišlo viacero dotazov, cez všetky možné kanály, napríklad kde umývam bike, čo tréning, výživa a pod. Takže vo videu sú zakomponované v podstate aj odpovede na veľmi časté otázky. Myslím, že ak sa bavíme napríklad o tréningu, či jazdení ako celku, môžem sa charakterizovať veľmi jednoducho. Zďaleka nie som najlepší, ani najrýchlejší...mojím najväčším „úspechom“ je fakt, že aj po tých rokoch ma jazdenie, či tréning stále veľmi baví. S podobným kontextom sa môžete pozerať na všetky témy, kde sa snažím niečo poradiť a pod. V cyklistike, či presnejšie v športe chcem mať jednoducho koníček a radosť na celý život...

Myslím, že viacerí sa v niektorých veciach možno nájdete, prípadne dajte vedieť do komentára, ak máte aj vy nejaké iné skúsenosti.


Za ten čas, čo robíme videá a články, vzniklo už množstvo obsahu, ktorý neustále pribúda. Preto mi príde dobré, si zase niektoré témy podobnou formou pripomenúť a osviežiť, keďže aj na stránku prichádzajú noví užívatelia. Nižšie teda nájdete zoznam, ktorý sa môže hodiť a kde sa dozviete viac. Tak peknú nedeľu.

Relevantné články a videá:

report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Ako si poskladať oblečenie pre celoročné jazdenie

Ako si poskladať oblečenie pre celoročné jazdenie

Začali ste s cyklistikou a radi by ste komfortne jazdili aj vtedy, keď sa ochladí či keď spadne pár kvapiek dažďa? Dnes vám skúsim poradiť, ako si dať dokopy výbavu, ktorá bude dostatočne univerzálna pre širokú škálu teplôt.
Video: Malé starosti cyklistov, ktoré spôsobujú veľký hnev

Video: Malé starosti cyklistov, ktoré spôsobujú veľký hnev

Koľko z týchto nepríjemností si zažil na vlastnej koži?
Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate PR článok

Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate

Počasie si z nás robí posledné týždne dobrý deň a zažívame bláznivé podmienky – sneh, dážď aj blato. Akú výbavu zvoliť do takéhoto počasia?
keyboard_arrow_up