MTBIKER shop: najlepšie fotky a videá 2021

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Január a február sú pre nás cyklistov ešte také „lenivé" mesiace, bude pár pekných dní vhodných na jazdu vonku, ale na masové vyťahovanie tátošov to zvyčajne nebýva. Preto v tomto kvartálnom prehľade zaspomínajme na minulú sezónu, pripravili sme pre vás ten najlepší obsah, ktorý sa vám buď najviac páčil, alebo bol nejakým spôsobom výnimočný a zaujímavý.

Jednak môžete z tohto výberu načerpať inšpiráciu pre ďalšie vybavenie, alebo dostanete chuť do zimnej prípravy, keďže mať len dobrý bike nestačí. A na takomto výbere je tiež vidieť, prečo sa oplatí mať kliknutý odber, či na našich Instagramoch alebo YouTuboch. No a k tým naj videám a obrázkom pridáme aj zaujímavú štatistiku, môžete si tipnúť, koľko likov má top príspevok, alebo ktoré videá boli najviac pozerané.

Každý nákup sa počíta

Kým sa vrhneme na top YouTube videá roku 2021, malé zamyslenie a poďakovanie. Celý obsah a všetky aktivity v prospech celej športovej komunity vytvárame len vďaka vašim nákupom v MTBIKER shope. Nemusíte si predplácať online obsah, ako to je dnes už bežné, nebombarduje vás vyskakujúca reklama, na ktorej by sme zarábali. Teší nás, keď na štatistikách vidíme, že vás niečo zaujalo a tieto „lajky" alebo počty komentárov sú aj poďakovaním pre tvorcov. Toto sú príspevky za rok 2021, kde sme boli najviac „odmenení”.


YouTube MTBIKER shop

Zo sľúbených zaujímavých štatistík jedno veľké číslo na úvod. V roku 2021 sme mali na kanáli MTBIKER shop vyše milión videní. Z geografického hľadiska po divákoch zo Slovenska nasledovali bratia Češi, postarali sa dokonca o tretinu videní. Žien diváčok máme zatiaľ menej ako 10%, cyklistiek určite pribúda, na tomto chceme zamakať.

Poďme na konkrétne videá, na pomyselnom treťom mieste skončilo to, kde sa venujeme GPS hodinkám a ich používaniu pri cyklistike. Určite dopyt po meraní si tréningov aj formou GPS rastie, výjazdy zo Stravy môžete mať prepojené aj s našimi Výjazdmi, tam si viete napr. sťahovať GPX súbory ostatných jazdcov, alebo sa takto zapojiť do výzvy Gerlaching, ktorá stále pokračuje. Inak vedeli ste, že na Strave je MTBIKER club?


Takmer identický počet videní má video, kde odporúčame komponenty a výbavu, keď vyberáte bike asi za 1 000 €. Za tieto peniaze sa dá kúpiť už slušný stroj, je vidieť, ako nároky bikerov časom stúpajú a pre svoje výkony chcú zodpovedajúci materiál.


A ak ste sa podľa predchádzajúcich videí rozhodli, či budete používať GPS počítač alebo hodinky a už viete, aký bike si kúpiť, ďalšia vec, na ktorú sa zamerať, je správny posed. Jednoduché video o najčastejších chybách v posede bolo najpozeranejšie, veľa si viete nastaviť doma svojpomocne, prípadne môžete využiť služby Bikefittingu.


YouTube MTBIKER elektrobicykle

Top 3 najpozeranejšie elektrické videá vlastne rozprávajú klasický príbeh o kúpe ebiku. Na začiatku je dobré vedieť, koľko elektrický bicykel bude stáť, preto sa najpozeranejším videom stalo to, kde rozoberáme práve otázku ceny. Keďže sa nám do príbehu hodí začať týmto videom, začíname hneď prvým miestom na kanáli MTBIKER elektrobicykle.


Už keď si spravíme predstavu, koľko dnes ebiky stoja, tak kľudne len zo zvedavosti môžeme zistiť, kam sa posunul vývoj bicyklov s motorom a ako dnes vyzerajú tie najmodernejšie.


Na treťom mieste skončilo video, ktoré si asi pozrie každý ebiker, ale tieto informácie sa hodia najmä tým, ktorí s jazdením len začínajú, vďaka nemu sa nemusia učiť na vlastných chybách.


Zo zaujímavých štatistík ebike kanálu môžeme spomenúť vek divákov, ktorý sa často v komentároch skloňuje. Najväčšie zastúpenie majú 40tnici, nasledujú 30tnici a na treťom mieste sú 50tnici.

Instagram MTBIKER_shop

Už nepôjdeme exaktne podľa lajkov, ale do Instagram MTBIKER_shop výberu sme dali fotky a videá, ktoré boli niečím zaujímavé, alebo zachytávali nejakú dôležitú udalosť. Pred chvíľou tu boli Vianoce, tak môžeme začať takto ladenou fotkou, táto konkrétna nám prišla od spokojného zákazníka. Je príjemné vedieť, že ľuďom nepredávame len tovar, ale že im pomáhame plniť sny, v tomto prípade celoživotné. Nech Pinarello dobre slúži.


Tak dobre, vyberieme niečo aj na základe lajkov. Tomuto „fulíku" sme neodolali, značku Orbea ste si za tie roky obľúbili, sami ju viacerí členovia MTBIKER tímu majú zaradenú vo svojej garáži, čo je pre nás ideálny scenár. Jazdíme to, čomu veríme, predávame to, čo používame.


Rok 2021 bol pre nás jedinečný aj vďaka otvoreniu MTBIKER showroomu v Bratislave. Len na jar sme pomaličky štartovali a ani nie po roku máme pocit, ako keby Bratislava bola našou súčasťou odjakživa. Už sa tešíme na novú sezónu, na mieste vzniká zaujímavé komunitné miesto pre cyklistov, dúfame, že aj spolu poriadne pojazdíme. Čo takto jazda Bratislava - Hrádok - Bratislava? Nová slovenská klasika.


Instagram MTBIKER_elektrobicykle

Profil MTBIKER_elektrobicykle prináša pestrý e-obsah aj vďaka pestrej palete redaktorov, niekto ebikuje s rodinou, niekto na dovolenke s priateľkou a iný nemá problém na trailoch a skokoch. Keď vyššie vo videu hovoríme o supermoderných ebikoch, čo poviete na toto Bianchi? Snáď bude čoskoro aj v ponuke nášho eshopu.


Čo to je? Vták, lietadlo, Superman? Tomáš vie dať ebikom poriadne zabrať.


OK, tak aj tu vyberieme niečo poriadne lajkované. Čo sa páčilo sledovateľom kanálu viacej? Ebike od Rock Machine, alebo krásne prostredie Súľova?


Označujte nás na Instragrame

Najkrajšie šťastie je to zdieľané, preto ak pridávate nejakú fotku na sociálnu sieť, nezabudnite nás označiť. Radi vás prezdieľame cez naše kanály, ak ste si niečo u nás kúpili, dávajte @mtbiker_shop, ak niekde jazdíte na svojom ebiku, tak dajte @mtbiker_elektrobicykle, k záberom z lesov a hôr dajte @mthiker_sk.

Prvý prehľad roku máme za sebou, v tom ďalšom by sa nám páčilo, keby sme priniesli samé dobré správy. Naša predstava je, že budeme mať potvrdené, že prišiel nejaký zaujímavý tovar, tešíme sa na novinky a nové modelové rady 2022. K tomu by sme vám pribalili zaujímavé informácie o chystaných podujatiach, po 2 rokoch častých zmien v sekcii Kalendár dúfame, že sa všetko uskutoční, ako sa naplánuje a my nebudeme vedieť, kam skôr skočiť.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Finálna časť série o Eurobiku sa povenuje najmä dvojkolesovým tátošom – či už na vlastný alebo elektrický pohon.
Gravel, bikepacking a elektro - hlavné témy Eurobiku 2023

Gravel, bikepacking a elektro - hlavné témy Eurobiku 2023

Ak by som mal tromi slovami opísať tohtoročný Eurobike, tak samotný nadpis článku všetko pekne vystihol.
Tip na výlet: Krížom-krážom Južným Tirolskom

Tip na výlet: Krížom-krážom Južným Tirolskom

Poďte sa so mnou pozrieť na našu minuloročnú dovolenku, ktorá možno poslúži ako motivácia či inšpirácia do práve rozbiehajúcej sa sezóny.
keyboard_arrow_up