Univerzálna výbava pre športové aktivity

Ak ste športovci telom i dušou a nerobíte rozdiely medzi aktivitami, vybrali sme univerzálne produkty pre pohyb všetkého druhu - vnútri i vonku.

Silvini Lattari

Športové ponožky Silvini vhodné na všetky druhy outdoor športov, vyrobené z 50% merino vlny. Výhodou tohto materiálu je rýchle schnutie, dobrá izolácia a odolnosť voči zápachu. Poskytuje tak výborný pomer medzi hrejivosťou a priedušnosťou. Na namáhaných miestach ako je špička a päta, je materiál zosilnený ďalšou vrstvou. Cena ponožiek sa pohybuje okolo 16 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Fenix HM50R V2.0

Nabíjateľná čelovka od Fenix s výkonom až 700 lumenov a dosvitom 115 metrov. Na napájanie je možnosť použiť akumulátor alebo jednorázovú batériu. Výhodou je dobíjanie aj cez USB konektor priamo v čelovke. Vodotesnosť a kovová konštrukcia zabezpečujú vysokú odolnosť. Ideálny parťák na športové aktivity i domáce svietenie pri práci. Cena čelovky sa pohybuje okolo 60 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Uvex Sportstyle 204

Športové okuliare so zrkadlovými sklami Uvex pre aktívny pohyb vonku. Zrkadlové sklá kategórie S3 prepúšťajú svetlo v rozsahu 8% - 18%. Poskytujú ochranu pred UVA, UVB a UVC žiarením až do 400 nm vlnovej dĺžky. Použitie je primárne na šport vďaka mäkkým a pohodlným ramienkam. Dizajn okuliarov je ladený v modrej farbe a cena sa pohybuje okolo 22 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Kompava GELO-3 Complex

Komplexná kĺbová výživa GELO-3 v práškovej forme od Kompavy na prípravu chutného nápoja. Obsahuje kombináciu troch dôležitých látok ako kolagénové peptidy, glukosamín sulfát či chondroitín sulfát. Tie sú základnými stavebnými zložkami kĺbovej chrupavky. Vhodné pri bolestiach alebo pri športovej aktivite. Obsah balenia je 390 gramov. Cena produktu sa pohybuje okolo 24 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

SiS Go Energy Bars

Ľahko stráviteľná energetická tyčinka od SiS ako sladký parťák pri všetkých športových aktivitách. Tyčinky sú vyrobené zo skutočného ovocia, dodajú energiu a nezaťažia žalúdok. Použitie je vhodné pri výkone, obsah balenia je 40 gramov. Možnosť si vybrať z veľkého výberu príchutí (čokoláda, banán, lesné plody, čučoriedka, jablko a ríbezľa). Cena tyčinky sa pohybuje okolo 2 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

X-Bionic Radiactor Gold 4.0

Pánske termo nohavice od X-Bionic, ktoré spájajú vynikajúcu termoreguláciu, no zároveň neobmedzujú pri aktívnom pohybe. Nechýbajú mnohé patentované technológie X-Bionic, rovnako materiál je špecifický tým, že odráža časť produkovaného tepla naspäť a zvyšuje tepelný komfort pri výrazne menšej hrúbke. Sú dostupné v celkovo 4 veľkostiach a ich cena sa pohybuje okolo 140 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Karpos Light buffka

Multifunkčná šatka od talianskej značky Karpos pod názvom Light, vhodná pre väčšinu outdoorových športov. Je iba na vás, či ju použijete na beh, turistiku, lyžovanie alebo bicykel. Šatka je vyhotovená z ľahkého a priedušného materiálu. Možnosť použiť aj ako čiapku. Ideálna do prechodného a zimného obdobia. Cena buffky sa pohybuje okolo 12 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Answer Chakka

Rukavice Chakka od Answer, ktoré sú určené do naozaj chladných dobrodružstiev. Pre lepší úchop športového náčinia je dlaň rukavice pogumovaná. Fleece materiál na palci a manžete pre lepšie udržanie tepla, proti jeho unikaniu je manžeta zúžená so šnúrkovým uzáverom. Farba rukavíc je v decentnej čiernej. Dodávané v štyroch rôznych veľkostiach. Cena rukavíc sa pohybuje okolo 45 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 

Podobné články

Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu PR článok

Prilba – najpodstatnejší ochranný prvok cyklistu

Bez prilby môžeš stratiť omnoho viac, než si myslíš. Určite nezanedbávaj jej nosenie nech už vieš jazdiť akokoľvek dobre a na akokoľvek bezpečnom mieste.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up