Pozvánka: ŠKODA MTB maratón Rajecké Teplice - otvorenie maratónskej série ŠBOT

Hľadáte program pre celú rodinu na víkend? Príďte už na 6. ročník tohto maratónu v krásnom prostredí Rajeckej doliny a Lúčanskej Malej Fatry. Pripravený je pestrý program a trate pre malých aj veľkých pretekárov.

Otváracie kolo série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2022 tentokrát v Rajeckej doline už v zaužívanom zázemí na kúpalisku Laura Rajecké Teplice. Samozrejmosťou je pestrá ponuka tratí, kde si vyberie naozaj každý. Prídite si dať do tela, kým vaša rodina si môže oddýchnuť v prostredí malebnej krajiny s bohatým sprievodným programom. Ak ešte stále váhate, môžete si prečítať minuloročnú reportáž, alebo tú z roku 2020, kedy sa počasie postaralo o nezabudnuteľné fotky.


Registrácia a štartovné

Prihlásiť sa je možné priamo online na stránke organizátora, možnosť takéhoto prihlásenia je do 19. 05. 2022. Dôležité je si prihlášku po online registrácii vytlačiť a doniesť so sebou na prezentáciu. Výška štartovného je rozdelená podľa dátumu prihlásenia a zvolenej trate. Všetky tieto informácie si môžete pozrieť v prehľadnej tabuľke tu. Pri registrácii je možnosť zvoliť si aj štartovný balíček, ktorý obsahuje jedlo a nápoj, textilný batoh ŠKODA a pre vopred prihlásených aj pamätné tričko.


Počas pretekov štartovné obsahuje kompletný servis aj s informačnou SMS po dojazde pretekára a kompletný servis v bufetoch na trati. Taktiež budú nachystané sprchy pre pretekárov a bicykle, s možnosťou ich úschovy, ako aj asistencia polície a lekárov na trati a v cieli.


Program

Prezentácia bude prebiehať na recepcii hotela Laura Rajecké Teplice už v piatok od 18:00 do 21:00. V samotný deň pretekov bude prebiehať už od 7:00.

Prvý výstrel zaznie o 9:00 pre Maratónsku trať a o 40 minút neskôr ich bude nasledovať kategória E-bike na polmaratónskej trati. Ďalší pretekári sa vydajú na polmaratónsku trať o 10:00 hodine a štart Hobby trate je naplánovaný o 20 minút neskôr. Kategória ŠKODA Family vyrazí 10:30 a štart aj cieľ všetkých zúčastnených bude Kúpalisko Laura Rajecké Teplice.


Samotné vyhodnotenie aj s tombolou začne o 16:00. Pre prvých troch v každej kategórii sú pripravené vecné ceny a v tombole môžete vyhrať, vďaka ŠKODA Slovakia, napríklad ŠKODA ENYAQ IV na týždeň. Počas tohto programu vystúpi aj hudobná skupina KOMA so speváčkou Michaelou Martykanovou.


Trate

Náročnejší jazdci si môžu zvoliť dlhú 80-kilometrovú trať s prevýšením 2 300 metrov. Kratšia polmaratónska má dĺžku 50 kilometrov s prevýšením 1 390 metrov. Ak ste rekreačný jazdec, alebo chcete vyskúšať atmosféru pretekov, máte možnosť výberu krátkej 18,5 km dlhej trate s prevýšením 422 metrov. Takže organizátori mysleli naozaj na každého.

Vďaka MTBIKER shopu a vám môžeme podporiť aj túto akciu

Ceníme si podporu každého z vás, či už u nás nakupujete alebo ste členom komunity, ktorá sa okolo nás vytvorila. ŠKODA MTB maratón Rajecké Teplice je len jedna z mnohých akcií, ktoré podporujeme a naše ciele zďaleka nekončia. V pláne máme nielen podporu pretekov, ale aj toho najdôležitejšieho, stavbu a údržbu našich milovaných trailov a cyklotrás. Spoločne s nami tak už dlhodobo prispievate k rozvoju cyklistiky na Slovensku.
report_problem Našiel si v texte chybu?

ŠKODA MTB Rajecké Teplice

calendar_today 21.05.2022
format_list_numbered 1. kolo - Škoda Bike Open Tour
label MTB maratón
place Rajecké Teplice (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2023 - tatranský monument horskej cyklistiky

Jeden z najobľúbenejších maratónov na Slovensku bude písať už svoj 24. ročník.
Pozvánka: ŠKODA MTB maratón Levočské vrchy - po dvoch rokoch sa opäť vidíme v Levoči

Pozvánka: ŠKODA MTB maratón Levočské vrchy - po dvoch rokoch sa opäť vidíme v Levoči

Pokračovanie ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2022 zavíta po dvoch rokoch do malebnej krajiny plnej výhľadov v Levočských vrchoch už v sobotu 28. mája.
keyboard_arrow_up