Unboxing: GT Grade Carbon PRO - gravel so zameraním na terén

Model Grade od kalifornského výrobcu GT môžeme nájsť na trhu už nejaký ten piatok. Pekný vzhľad, kvalitné prevedenie ako aj rôzne vychytávky a technológie - presne o tomto je GT Grade Carbon PRO.

GT ponúka model Grade v rôznych kategóriách - 3 karbónové a 2 hliníkové modely s karbónovou vidlicou. V tomto unboxingu si rozbalíme práve najvyšší Carbon PRO. Od roku 2021 prešiel Grade rôznymi zmenami. Prepracovaný rámový trojuholník s technológiou triple triangle má oproti pôvodnému modelu „plávajúce" vzpery zadnej stavby, ktoré zvyšujú komfort.

Unboxing


GT Grade máme vonku z krabice. V 21. storočí by sme ocenili trochu viac eko-friendly materiálov, čo sa týka balenia a ochrany rámu. Nič sa však nedá robiť, prejdeme k odstrojeniu ochrany a následne nasadeniu bicykla na montážny stojan.


Dotiahnutie hliníkových baranov vlastnej výroby GT na správny moment je pri unboxingoch klasikou. Hliníkové riadítka dopĺňa hliníkový GT predstavec.


Karbónová vidlica je vybavená technológiou flipchip - umožňuje zmenou polohy prednej osky prispôsobiť geometriu bicykla a vybrať si medzi lepšou stabilitou či ostrejším prejavom riadenia.


Karbónový rám a vidlicu dopĺňajú taktiež aj karbonové kľuky Praxis Zayane Carbon-S. Na nich nájdeme nasadený 42-zubový prevodník.


Radenie a prehadzovačku GRX dopĺňajú taktiež brzdy rovnakej sady.


Stačí už iba doladiť radenie, aplikovať omotávku na riadítka a bicykel bude pripravený na použitie.


GT Grade Carbon PRO vo veľkosti 51 má hmotnosť niečo tesne cez 9 kilogramov.


Tu ho máme - Grade v plnej kráse.


Okrem sady GRX tu nájdeme aj kazetu zo sady XT s rozsahom 11-42 zubov.


Teleskopická sedlovka je pri tomto modeli zaujímavosťou a umožní lepšiu prácu s ťažiskom v technickejších úsekoch. Zdvih teleskopickej sedlovky TransX je 50 mm.


Krásny matný karbonový rám dopĺňajú fialovo-strieborné detaily.


Kolesá Stans NoTubes sú obuté do plášťov WTB.


Bicykel je ako celok okrem funkčnosti naozaj pohľadný. Svojím zameraním (jednoprevodník, teleskopická sedlovka, plášte) má bližšie do „terénu" a na lesné chodníčky.


Geometria


Cena a dostupnosť

Cena tohto modelu je 3 589 € a nájdete ho u nás v MTBIKER shope.

Využi služby showroomu Bratislava a MTBIKER centra - Bikefitting a doručenie bicykla

V našich kamenných predajniach máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100 % nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze. Služba je dostupná podľa aktuálnych protiepidemických opatrení.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v predajniach, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v showroome v Bratislave alebo v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Liv Devote Advanced 2 – gravel pre akčné dámy

Unboxing: Liv Devote Advanced 2 – gravel pre akčné dámy

Obľúbenosť bicyklov z kategórie gravel má rastúci trend. Je to najmä pre ich všestrannosť na každej ceste. Čo ponúka dámsky model Devote Advanced 2 od Liv?
Unboxing: Marin Nicasio 2 – dobrodružstvo na cestách necestách

Unboxing: Marin Nicasio 2 – dobrodružstvo na cestách necestách

Hľadáte gravel, ktorý bude iný? Taký, ktorý vás oddelí od davu? Klasické tenké rúrky, no zároveň aj moderné materiály a dizajn? Máme pre vás jeden tip.
Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Ľahký rám, možnosť prispôsobenia rázvoru kolies a mnoho ďalšieho. Ak sa nevieš rozhodnúť, či chceš na cestu alebo do terénu, Revolt „berie" oboje rovnako dobre.
keyboard_arrow_up