Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria - prach rozvírime opäť vo Veľkej Lehôtke

Prázdniny v plnom prúde, leto sa nám pomaly prehupne do svojej druhej polovice a ty si ešte stále nezažil poriadny adrenalín?

Radíš sa k tým skúsenejším a namiesto návštevy kúpaliska a spúšťania sa na tobogáne by si radšej pustil brzdy v lese? Mám tu niečo pre teba - Hornonitriansku Enduro Sériu!

Čakajú nás aj novinky

Po dvoch úspešných kolách sa blíži to tretie, ktoré nás privíta vo Veľkej Lehôtke. Táto mestská časť Prievidze nás pohostí už 23. 07. a 24. 07. v peknom prostredí pohoria Vtáčnik. Tak ako aj po minulé ročníky bude treba zdolať 3 RS v
Pamätaj, že údržba a výstavba trailov stojí nemalé úsilie
pretekárskom nasadení. Po vzore predchádzajúcich kôl v Partizánskom a Drozdove sa však môžme tešiť na ďalšie upravené traily, nové úseky a dokonca na jednu úplne novú RS.

Ako to už býva zvykom, rok čo rok sa nároky na pretekárov a ich stroje zvyšujú a tak sa opäť pripravte na technicky náročnejšie úseky. Zázemie nám tradične poskytne pohostinstvo u Cóla, kde sa je možné aj ubytovať, prípadne povedľa neho sa zložiť na lúku do provizórneho kempu.


Odporúčam dostaviť sa sem už v sobotu 23. 07., kedy sa začne voľný tréning od 10:00 zároveň s registráciou, ktorá je možná len na mieste. Pamätaj, že údržba a výstavba trailov stojí nemalé úsilie a zadarmo sa ani lístok nepohne, tak si nezabudni z prasiatka vytiahnuť 20 €, ktoré zaplatíš za možnosť zapretekať si. Ak si mladší ako 18 rokov, nezúfaj a dones si so sebou vyplnené tlačivo s podpisom rodičov alebo zákonného zástupcu.

Voľné jazdenie aj prihlasovanie bude možné do 17:00. Potom si pre nás usporiadatelia prichystali novinku a akýsi sobotný „highlight” v podobe večerného dual slalomu. Tu sa môžu všetci súťaživí borci dosýta vyjazdiť a ukázať „kto z koho”. V sobotu však buďte na tratiach opatrní, tréning je bez zabezpečenia RZP.


Pre ozajstných „šréderov”, ktorí jazdia v duchu pravého endura - „na oči”, bude registrácia možná ešte v nedeľu doobeda od 7:30 do 9:30. Prihlasovanie ukončí takzvaný „riders meeting”, kde sa dozvieš, aké nástrahy ťa počas jázd čakajú, kde spomaliť, kde si dať pozor, tak keď chceš prísť do cieľa bez ujmy, určite sa zúčastni a pozorne počúvaj.


Preteky odštartujú úderom desiatej hodiny a vyrážať budeme po skupinkách, kde jedna grupa tvorí 10 pretekárov. Na všetky tri rýchlostné skúšky sa „vyštveráme" bez použitia vleku, tak si rozumne rozlož sily. Ak by ti ale nedajbože došla energia, nezabudni sa pohostiť na dvoch štedrých občerstvovačkách, na ktorých okrem energie od SiS nájde to svoje naozaj každý.

Kategórie

  • 1. Muži
  • 2. Ženy
  • 3. Juniori do 18 rokov
  • 4. Ebike

Hlavný sponzor MTBIKER sa určite opäť „buchne po vačku”, tak si nenechaj ujsť štedré ceny z tomboly, ktorá sa losuje ešte pred vyhlásením výsledkov. Tie sa dozvieme krátko po dojazde posledného pretekára do cieľa.


HES je zárukou kvalitného pojazdu a tradične skvelej organizácie, tak ak si chceš užiť víkend plný zábavy, nielen na trailoch, určite si túto akciu nenechaj ujsť. Na dotrénovanie máš ešte zopár dní, tak dovtedy poctivo piluj techniku a teš sa, ako ju ostatným predvedieš! Vidíme sa!
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER Hornonitrianska Enduro séria - Veľká Lehôtka

calendar_today 23.07.2022 - 24.07.2022
format_list_numbered 3. kolo - Hornonitrianska enduro séria
label Enduro
place Veľká Lehôtka (Slovensko)

andyapo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria – finálové kolo v Bojniciach

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria – finálové kolo v Bojniciach

Amatérsku enduro sériu pre všetkých nadšencov tejto disciplíny čaká posledné kolo.
Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria – 3. kolo hostí Veľká Lehôtka

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria – 3. kolo hostí Veľká Lehôtka

Hornonitrianska séria bude v septembri pokračovať ďalším enduro kolom, pripravme sa na ďalšiu lokalitu.
Pozvánka: Hornonitrianska Enduro Séria - dravci nielen v zoo

Pozvánka: Hornonitrianska Enduro Séria - dravci nielen v zoo

Nie je to tak dávno, čo som si pod mestom Bojnice predstavil ich ikonickú zoo. Od tých čias však „pretieklo veľa vody”a dnes sa mi už spája skôr s jazdením.
keyboard_arrow_up