V teple a suchu za dobrodružstvom

Teploty klesajú, no stále je vhodné počasie na jazdenie. Správny výber oblečenia vám pomôže zvládnuť výrazné zmeny teploty a ochráni pred dažďom a vetrom. Prinášame niekoľko tipov.

Craft ADV Bike Hydro Lumen

Odolná vetru aj vode, to je ľahko zbaliteľná cyklistická bunda od švédskeho výrobcu Craft. Pri vyššej intenzite prídu vhod ventilačné otvory pre odvod prebytočného tepla. Pre bezpečnosť je vybavená reflexnými prvkami. Ak ju nebudete potrebovať, stačí ju zbaliť do integrovaného vrecka a schovať do dresu. Túto bundu nájdete už čoskoro na našom eshope, alebo stránke dodávateľa.

Force Arrow

Zateplená bunda, určená pre jazdu v teplotách od 5 do 15 stupňov od českého výrobcu Force. Ušitá je v priliehavom strihu, aby čo najviac kopírovala vašu jazdeckú pozíciu. Okrem toho ponúka vetruodolný aj vodoodolný materiál s parametrami 3 000 g/m2/hod v rámci priedušnosti a 3 000 mm vodný stĺpec. Materiál tvorí polyester. Túto bundu za cenu 51,90 € nájdete na našom eshope, alebo stránkach dodávateľa.

Castelli Perfetto RoS Unlimited

Produkty Castelli netreba nejako zvlášť predstavovať a bundu s ozančením Perfetto RoS už vôbec. Jedná sa o najpredávanejšiu bundu tohto výrobcu. Dodatok názvu Unlimited znamená, že je určená aj pre horskú cyklistiku, či gravel. Je odolná vetru i vode, predľžený zadný diel ochráni aj od striekajúcej vody. Za cenu 229,95 € ju nájdete u nás na MTBIKER eshope, alebo na stránke dodávateľa.

Assos Mille GT

Málo cyklistov vyrazí do neistého počasia bez neprefúkavej a nepremokavej bundy. Zároveň však každý ocení, ak je ľahká, dá sa pohodlne vyzliecť, obliecť a zbaliť do malého vrecka. RegularFit strih zaručuje, že bunda priľne k telu, no zároveň poskytne dosť pohodlia aj pre väčšie postavy oproti SlimFit strihu. Túto bundu nájdete za cenu 124 € v našom eshope, alebo na stránke dodávateľa.

Alé R-EV1 Future Warm

Bunda je určená do obdobia, keď teploty klesnú naozaj hlboko a objaví sa prvý mráz. Jej tepelný rozsah začína na -2 °C, nemusíte sa teda obávať ani výraznejšieho chladu. Je príjemne hrejivá, no zároveň všité ventilačné panely umožňujú dostatočné odvetrávanie, aby nedochádzalo k „mikrovlnkovému” efektu. Bundu najvyššieho radu Alé nájdete za cenu 229 € v MTBIKER eshope alebo na stránke dodávateľa.

Sportful Fiandre NoRain Team

Dlhé nohavice s trakmi s pohodlnou výstelkou, ktoré chránia aj v nepriaznivých podmienkach, sú skvelým spoločníkom pre dlhé jazdy v chladnom počasí. Použité moderné materiály s vetru a vode odpudivou úpravou zaručujú vysokú ochranu aj pred vodou a zároveň vaše pohodlie. Samozrejmosť sú reflexné prvky pre vyššiu viditeľnosť. Nohavice nájdete za cenu 129,90 € na našom eshope alebo stránke dodávateľa.

Briko Eloce Bandana

Príchod chladných dní vyžaduje okrem teplého dresu, bundy a nohavíc aj ochranu hlavy. Výrobca Briko prichádza s hrejivou, no dobre odvetranou čiapkou Eloce Bandana. Je ľahká, vyrobená z polyesteru. Jednotlivé časti sú zošité plochými švami, aby vás pod prilbou čo najmenej omínala, alebo tlačila. Túto čiapku nájdete za 12 € na eshope MTBIKER alebo u nášho dodávateľa.

Dotout Air Light

Ruky, ako jedny z hlavných kontaktných plôch s bicyklom, sú vystavené náporu vetra, chladu, či vode, no zároveň potrebujeme, aby sme v nich mali cit. Tieto rukavice sú vybavené protišmykovou silikónovou potlačou, aby bol úchop bŕzd istejší. Ďalšia úprava umožňuje pohodlné používanie smartfónu. Za cenu 39,90 ich nájdete na našom eshope, alebo stránke dodávateľa.

Polaris AM Summit

Bunda s odnímateľnou kapucňou je určená pre výjazdy na horskom bicykli za zhoršených podmienok. Ochráni vás pred vetrom, aj prípadným dažďom, zároveň však poskytuje dostatočné odvetrávanie, aby ste sa neprehriali. Miesta, ktoré sú v kontakte s batohom, sú vybavené ďalšou vrstvou odolnou voči oderu s protišmykovou úpravou. Túto bundu môžete nájsť za cenu 129 € na našom MTBIKER eshope, alebo na stránke dodávateľa.

Viac oblečenia do prechodného obdobia nájdete na našom MTBIKER eshope.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte? PR článok

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte?

Jazdenie v zime má svoje čaro. No dôležitým faktorom je ochrana pred chladom, zrážkami, ale aj vhodné odvetrávanie a viditeľnosť. Opäť prinášame niekoľko tipov.
Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
keyboard_arrow_up