Súťaž o štartovné na MTB Trophy - máme víťaza

Skalní návštevníci MTBiker.sk o MTB Trophy už určite počuli a mnohí si už ladia formu na začiatok júna, kedy sa tieto etapové preteky konajú. Ponúkame vám možnosť sa medzi účastníkov zaradiť - a to úplne zadarmo. Máme tu súťaž o štartovné v hodnote 240 EUR!

Víťazom súťaže sa stáva užívateľ bobris. Gratulujeme!

Do redakcie prišlo 93 odpovedí, z čoho bolo 83 platných. Správna odpoveď na otázku Medzi ktorými 3 obcami sa nachádza Trojmedzie - oblasť, kde sa stretávajú hranice troch štátov - Slovenska, Česka a Poľska bola Čierne, Hrčava, Jaworzynka. 74 z vás odpovedalo správne a náš tradičný generátor náhodných čísiel Katko vybral číslo 14, ktoré patrilo bobris.

Ešte raz gratulujeme a tešíme sa na zážitky.




Čo je MTB Trophy?

Beskydy sú jednou z najzaujímavejších oblastí Karpát. Obec Istebna, ležiaca na mieste, kde sa stretávajú hranice troch štátov - to je miesto, kde sa koná jedinečný pretek na horských bicykloch a kde jazda v náročnom teréne pomáha vytvárať nezvyklý emocionálny zážitok. Náš pretek svojou náročnosťou, vysokou úrovňou a výnimočnosťou láka do tejto oblasti Európy naozajstných znalcov horskej cyklistiky. Spoločným menovateľom sú tu hory s veľkým "G" - Gory ( poľsky), nekompromisné, divé, pre mnohých nedobytné a nedostupné. Nie je náhoda, že pretek patrí medzi pretekmi tohto typu, k európskemu štandardu MTB
Množstvo singletrackov , technických, úzkych chodníčkov spájajúcich horské osady a pasienky s typickými jedinečnými výhľadmi. Beskidy MTB Trophy sa preslávil unikátnou zmesou : obtiažnou traťou a krásnou prírodou, ktorej bohužiaľ každým rokom ubúda. Snažíme sa ukázať to najlepšie, čím nás obdarovala príroda, to čím sa Beskydy líšia od Álp a Pyrenejí. V prípade nášho preteku, rozmanitosťou terénu a štýlom jazdy "ktorý je tu potrebný", sa tunajšie trasy MTB výrazne odlišujú od tých civilizovaných a podľa všeobecne uznávaných trendov cyklistiky budovaných cyklotrás a cyklochodníkov, ako ich poznáme z európskych hôr. A práve v tejto odlišnosti je naša sila, je to cenný dar, ktorý kultivujeme a šetrným spôsobom využívame v súlade so zásadami ochrany prírody.

Viac informácii nájdete v propozíciach: http://www.mtbiker.sk/clanky/pozvanky/1260/beskidy-mtb-trophy-2010-3.-6.6.-2010-istebna-polsko.html a na stránke http://www.mtbtrophy.com .

Etapových pretekov je mnoho, ale MTB Trophy v Beskydách je len jeden !

O čo sa hrá?

Hrá sa o štartovné Štandard** v hodnote 240 EUR. Toto zahŕňa:

- plné značenie trasy každej etapy,
- digitálna mapa pre GPS prístroje,
- štartovné číslo s menom a priezviskom pretekára,
- čip pre elektronické meranie času
- plné zdravotnícke zabezpečenie preteku,
- individuálne poistenie účastníka počas preteku,
- elektronická časomiera,
- identifikačné menovky pretekára na visačke (len pre účastníkov so štandardom ** alebo s objednanými masážami)
- pamätné tričko z preteku,
- prístup do občerstvovacích staníc na trase,
- prístup do regeneračného bufetu v cieli každej etapy,
- prístup do sprchy,
- čistiaca a konzervačná stanica pre bicykel
- vstup do cykloservisu v cieli každej etapy,
- tričko FINISHER pre pretekárov, ktorí dokončia pretek,
- výsledky preteku,
- ubytovanie v tábore Beskidy MTB Trophy, 4 nocľahy (od stredy 02.06.2010 do nedele 06.06.2010) spanie vo vlastných spacích prostriedkoch (spacák, karimatka, matrac),
- strážená úschovňa bicyklov „bike parking“ v priestoroch školy (od stredy 02.06.2010 do nedele 06.06.2010)
- Stravovanie: 4 raňajky (pred každou etapou), 3 večere (po etapách 1-3)


Dokedy sa hrá?
Súťaž bude ukončená 31.3.2010 o 23:59 a vyhodnotená prvé aprílové dni.

Aké sú pravidlá?
Súťaže sa môžu zúčastniť všetci čitatelia MTBiker.sk, ktorí sú (podľa pravidiel MTB Trophy) schopní postaviť sa na štart (menovite sú to osoby nad 18 rokov). Štartovné nie je prenosné, preto sa prosím zúčastnite súťaže len keď máte seriózny záujem na MTB Trophy jazdiť. Výherca bude vylosovaný náhodne spomedzi súťažiacich, ktorí odpovedali správne na súťažnú otázku.

Veľa šťastia.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2014

Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2014

Sezóna pomaly ale isto začína a s ňou sa blíži aj 8. ročník už pomaly kultového etapového preteku Beskidy MTB Trophy. Tento rok sú pripravené opäť 4 etapy ktoré vedú tým najlepsím čo Beskydy ponúkajú na území Poľska, Česka a Slovenska.
Piotr Brzózka víťazom Beskidy MTB Trophy 2013 PR článok

Piotr Brzózka víťazom Beskidy MTB Trophy 2013

Beskidy MTB Trophy 2013 spoznal v nedeľu svojho víťaza. Etapového MTB preteku sa zúčastnili pretekári z 20 krajín a počas 4 dní súťažili na trasách v okolí poľskej Istebnej. Od prvej etapy pretekárov sprevádzali náročné podmienky a nepriaznivé počasie. Dážď, blato a nízke teploty robili pretek ešte ťažším ako inokedy.
Beskidy MTB Trophy 2010

Beskidy MTB Trophy 2010

Kto aspoň raz zažil Beskidy MTB Trophy, určite potvrdí, že tento jedinečný etapový pretek odohrávajúci sa na pomedzí Poľska, Českej republiky a Slovenska, zanechá nezmazateľnú stopu v každej bikerskej duši – drsný horský terén , chodníčky plné kameňov a koreňov, ostré stúpania, technické zjazdy, nádherné výhľady z vrcholov miestnych kopcov... Tak ako po minulé roky, aj tentoraz visel najväčší otáznik nad počasím, ktoré najmä v horách dokáže pripraviť nejedno prekvapenie. Tohtoročný máj však predčil aj tie najpesimistickejšie očakávania – neustály dážď a ničivé záplavy poriadne nahlodali odhodlanie mnohých bikerov postaviť sa 3. júna na štart 4. ročníka. Ako to nakoniec celé dopadlo, sa vám pokúsim priblížiť v tomto mojom reporte.
keyboard_arrow_up