Bundy do chladného počasia - na bicykel aj mimo neho

Čas zateplených dresov je pomaly preč, už by to chcelo bundu. Ak vám v šatníku chýba, prinášame niekoľko tipov, ktoré sú vhodné na nastávajúce podmienky.

Force Zoro

Český výrobca cenovo dostupnejších produktov ponúka bundu na zimné dobrodružstvá určenú pre cestnú, gravel aj horskú cyklistiku. Vyhotovená je z funkčných a odolných materiálov v SlimFit strihu, ktorý poskytuje stále dostatok pohodlia. Je určená pre teploty od 5 do 15 °C. Nájdeme ju v dvoch výrazných farebných vyhotoveniach s doplnkovými reflexnými prvkami. Túto zateplenú cyklistickú bundu nájdete za cenu 45,99 € v našom MTBIKER eshope alebo u nášho dodávateľa.

Alé R-EV1 FUTURE WARM

S touto vetruvzdornou bundou sa nemusíte báť, ani keď teploty klesnú pod nulu. Má všitú vnútornú vestu, ktorá vás zahreje, no stále bude dostatočne odvetrávať. S jej pomocou budete vedieť vnútorné teplo regulovať, ako potrebujete. Povrch bundy je upravený technológiou DWR, ktorá zabraňuje vsakovaniu vlhkosti. Dažďové kvapky po nej stečú. Systém J-Stability zas zabráni, aby sa bunda za jazdy vyťahovala a udržuje ju na mieste. Za cenu 229 € ju nájdete na MTBIKER eshope alebo na webe dodávateľa.

Silvini CESI

Ľahká priedušná dámska bunda zateplená izoláciou PrimaLoft® Silver 60g, je vhodná na všetky outdoorové aktivity v chladnom, zimnom období a nielen to. Vďaka nízkej hmotnosti a ľahkej skladnosti ju môžete mať pre prípad núdze v batohu kedykoľvek. Či už ju vezmete do zálohy na turistiku, alebo vyrazíte na bežky, oceníte jej anatomický tvar a vetruvzdornosť. Vďaka modernému dizajnu sa nestratí ani v mestskej „džungli“. Za 148 € ju nájdete na našom MTHIKER eshope alebo na webe dodávateľa.

ASSOS EQUIPE RS Spring/Fall TARGA

Ak si potrpíte na to najlepšie, čo trh s cyklistickým oblečením ponúka, tak zbystrite. Luxusná bunda od švajčiarskeho výrobcu ASSOS určená hlavne pre prechodné jarné a jesenné obdobie na cestnom bicykli prichádza s inovatívnymi technológiami a materiálmi - vhodná na vysokú intenzitu a miernejšie podmienky. Hrejivý materiál, dostatočné odvetrávanie či reflexné prvky sú samozrejmosť. Túto bundu ASSOS nájdete za cenu 309 € na našom MTBIKER eshope alebo na webe dodávateľa.

CRAFT ADV SubZ Lumen

Cyklistická bunda s vysoko viditeľným dizajnom je určená do chladných mrazivých podmienok. Ochráni vás pred vetrom a čiastočne aj pred vodou. Vďaka predĺženému zadnému dielu je strih prispôsobený cyklistom. Chráni pred chladom a aj pred spŕškou od zadného kolesa. S touto bundou vás na ceste v šere alebo po tme nikto neprehliadne aj vďaka veľkým reflexným plochám. Za cenu 159 € ju nájdete na našom MTBIKER eshope alebo na webovej stránke dodávateľa.

Santini Vega Absolute

Do najnáročnejších zimných podmienok to chce bundu, ktorá ochráni pred vetrom, dažďom, snehom, zároveň zahreje, ale neprehreje. V spolupráci s výrobcom Polartec prichádza trojvrstvová, nepremokavá ochrana Polartec Power Shield Pro. Cyklisti určite ocenia aj nízku hmotnosť či ergonomický strih prispôsobený jazdeckej pozícii. Predĺžený zadný diel zas chráni chrbát a obsah vreciek pred spŕškou od zadného kolesa. Za cenu 239 € ju nájdete na MTBIKER eshope alebo na webe dodávateľa.

Sportful Total Comfort

Výstižný názov pre túto bundu určenú do mrazivých a chladných podmienok sprevádzaných dažďom a snehom. Povrch bundy tvorí nepremokavý a vetruvzdorný materiál Polartec® Neoshell®. Vnútorná vrstva z materiálu Polartec® Alpha® Direct poskytuje tepelnú izoláciu a vysokú úroveň priedušnosti. Štyri vrecká poslúžia na uloženie všetkého potrebného, DWR úprava chráni ich obsah pred vodou. Za 259,90 € ju nájdete v našom MTBIKER eshope alebo na webe dodávateľa.

Viking JUKON

Zima nie je iba o bundách, ale aj o strednej vrstve. Kvalitná mikina Viking JUKON je vyrobená z tkaniny Polartec Power Stretch, čo jej dodáva vynikajúcu a neobmedzujúcu pružnosť a odolnosť voči oderu. Výborne si poradí s odvádzaním potu a priedušnosťou, ktorá vám dodá pocit sucha aj pri vysokej námahe. Je vhodná na všetky outdoorové aktivity ako druhá vrstva. Mikinu JUKON nájdete za cenu 84,99 € na našom MTHIKER eshope alebo na webe dodávateľa.

Polaris Tor Insulated

Zateplená bunda obsahuje syntetickú ľahkú izoláciu, ktorá v spolupráci s predným a zadným panelom chráni pred vetrom a chladom. Jej veľkou výhodou je nízka hmotnosť a je veľmi dobre viditeľná. To využijete pri zjazdoch alebo pri čakaní. Veľmi univerzálny strih preto neobmedzuje jej použitie iba na bicykel. Využitie nájde pri všetkých outdoorových aktivitách, preto by nemala vo vašom batohu chýbať. Nájdete ju za cenu 89,99 € na MTBIKER eshope alebo u nášho dodávateľa.

Viac búnd do chladných či zimných podmienok nájdete na eshope MTBIKER alebo MTHIKER.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte? PR článok

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte?

Jazdenie v zime má svoje čaro. No dôležitým faktorom je ochrana pred chladom, zrážkami, ale aj vhodné odvetrávanie a viditeľnosť. Opäť prinášame niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up