Dámske modely bicyklov do 2 500 € - skutočne široký výber

Si aktívna cyklistka, ktorá miluje jazdu v teréne? Či hľadáš skôr univerzálny bicykel na výlety? Alebo uprednostňuješ eleganciu a štýl mestského bicykla? U nás si vyberieš.

Rock Machine Catherine CRB 30-29 - 1 639 €

Dobrý parťák na maratón aj na celodenný výlet v horách, či rýchly švih po práci. Ľahký karbónový rám je vybavený 29-palcovými kolesami obutými v retro plášťoch WTB, ktoré však majú dezén aj do ťažšieho terénu. Prevodový systém 1x10 pochádza od microShiftu a s rozsahom kazety 11 - 48 zubov vás dostane aj na tie najvyššie kopce. O bezpečné zastavenie či krotenie rýchlosti sa postarajú hydraulické brzdy Shimano. Uhladený design podporuje vnútorné vedenie hadíc a bowdenov, nájdete ho za MOC 1 819 € v MTBIKER eshope.


MARIN Larkspur 2 - 1 029 €

Slnkom zaliate pobrežie, nekonečná pohoda, ale aj kolíska MTB cyklistiky. Presne to sa spojilo v bicykli od kalifornského Marinu. Mestský bicykel, ktorý nie je nudný. Oceľový rám, 27,5” objemné plášte, prevodový systém 1x11 a to všetko spojené do elegancie, ktorú nikto neprehliadne. Či pôjdete do obchodu alebo sa len tak previezť, s týmto bicyklom si môžete skrátiť cestu cez park aj po poľnej ceste. Vybavený je teleskopickou sedlovkou, ale aj hydraulickými brzdami Shimano. MOC je 1 149 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.


Liv Embolden 29 2 - 2 199 €

Ak už máte skúsenosti s jazdou v teréne a chcete sa posunúť ďalej, či skúsiť jazdu na trailoch a technickejšom teréne, mohol by byť vstupnou bránou do tohto sveta práve tento bicykel. Liv je odnož veľkovýrobcu Giant, ktorý sa zameriava výhradne na dámske bicykle a špecifickú dámsku výbavu. S týmto bicyklom na 29” kolesách, teleskopickou sedlovkou a pohonom 1x10 zvládnete trailové centrá, hrebeňovky, pokojne aj maratón a to všetko s komfortom celoodpruženého bicykla. Za cenu 2 199 € ho nájdete na MTBIKER eshope.


Cannondale Trail 29 SL 3 - 1 499 €

Hardtail od Cannondale je vhodný na rekreáciu, športové zápolenie aj na zábavu na trailoch. Všetky hadice a bowdeny sú skryté vnútri rámu. Vďaka krátkej zadnej stavbe je bicykel obratný a hravý, no stále poskytuje dostatok stability aj vo vyšších rýchlostiach. Vidlica RockShox má 100 mm zdvih a pevnú Boost osku a to isté aj na zadnej stavbe. O pohon sa postará prevodový systém Shimano Deore 1x12 s kazetou Sunrace s rozsahom 10 - 51 zubov. MOC je 1 669 € a nájdete ho na MTBIKER eshope.


Kellys Arwen Dutch - 659 €

Ak chcete vyraziť do mesta na kávu, zvoľte si ako spôsob dopravy bicykel. Nielenže spravíte niečo pre seba, ale aj pre planétu, pritom budete na tomto bicykli vyzerať skutočne štýlovo. Upúta najmä stavba rámu, na výber sú štyri elegantné farebné kombinácie a veľa iných detailov. Napríklad retro biele plášte, kožené sedlo a rukoväte či praktický košík na riadidlách. O radenie sa stará Shimano Nexus. Na tento bicykel netreba nič dokupovať, keďže má stojan, blatníky aj svetlá. Cena je 659 € a nájdete ho na MTBIKER eshope.


Lapierre Edge 2.7 - 599 €

Dámsky bicykel Edge 2.7W je určený primárne začínajúcim cyklistkám alebo dámam, ktoré hľadajú univerzálnosť. Svedčí o tom aj osadenie, keďže ide o trojprevodník skombinovaný so 7-rýchlostnou kazetou. S takýmto pohonom nebudú problémom ani kopce a dlhé roviny. Kabeláž aj brzdové hadice hydraulických bŕzd sú vedené vnútrajškom rámu. Pohodlie v teréne je v réžii pružinovej vidlice SR Suntour so zdvihom 100 mm a plášte s jemným vzorom. Hodnota MOC je 689 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.


CTM Ruby - 1 999,99 €

Ďalší slovenský výrobca z nášho zoznamu predstavuje svoj dámsky elektrobicykel Ruby. Na výber sú dva rozmery kolies - 27,5” a 29”. Pohonnou jednotkou je motor Bafang s výkonom 250 W a krútiacim momentom 80 Nm. Batéria je plne integrovaná do rámu a jej kapacita je 630 Wh. To stačí na dojazd 50 až 120 kilometrov - záleží od terénu a zvoleného režimu asistencie. Komponentové osadenie tvorí 9-rýchlostný pohon Shimano, hydraulické brzdy ZOOM a komponenty CTM. Cena bicykla je 1 999,99 € a nájdete ho na MTBIKER eshope.


Kompletnú ponuku univerzálnych či dámskych bicyklov nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Bicykle prispôsobené pre ženy PR článok

Bicykle prispôsobené pre ženy

Cyklistika je šport pre všetkých. Teraz potešíme to nežnejšie pohlavie, keďže sa pozrieme na bicykle, ktoré môžu ženám padnúť do oka...či už do mesta alebo na traily.
keyboard_arrow_up