Univerzálne hardtaily - do práce, na výlet a aj zábavu

Lesné chodníky, cyklotrasy, ale aj mesto či ťažší terén. Hardtail je ideálne riešenie, ak hľadáte dostupnú všestrannosť a jednoduchosť, nech už budete jazdiť kdekoľvek.

Orbea ALMA H30 - 1 199 €

Španielsky výrobca so športovým modelom dokazuje, že môžete jazdiť pre zábavu, trénovať aj absolvovať niektorý z maratónov s jedným bicyklom. Alma stojí na ľahkom hliníkovom ráme, je vybavená 12-prevodovým systémom Shimano Deore a vzduchovou vidlicou Suntour Raidon so zdvihom 100 mm. V našej ponuke Orbea ALMA nájdete aj v ďalších farebných vyhotoveniach či stupňoch výbavy. Maloobchodná cena bicykla je 1 299 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Orbea ALMA H30

Kellys Spider 90 - 999 €

Bicykel vhodný pre rekreačných jazdcov či víkendových cyklistov, ktorí radi trávia čas v prírode na lesných chodníkoch a cyklotrasách. Vidlica Suntour XCR sa postará o odtlmenie vibrácií a nárazov. Bezstarostný chod 12-tich prevodových stupňov Shimano Deore dopĺňajú spoľahlivé hydraulické brzdy rovnakej značky s označením MT200. Zvyšok výbavy tvoria najmä komponenty Kellys. MOC bicykla je 999 € a nájdete ho v MTBIKER eshope.

Kellys Spider 90

CTM Zephyr Pro - 1 299 €

S priaznivou cenou a super výbavou prichádza slovenský výrobca CTM. Progresívna geometria rámu vám dobre poslúži v teréne na trailoch aj lesných chodníkoch. Viac istoty dolu kopcom okrem vidlice RockShox so 130 mm zdvihom dodá aj teleskopická sedlovka. Vo výbave nájdete aj 12-rýchlostný pohon SRAM SX Eagle a taktiež výkonné hydraulické brzdy. Vzhľad dopĺňajú štýlové plášte WTB. MOC tohto bicykla je 1 299,99 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

CTM Zephyr Pro

Giant Talon 29 2 GE - 749 €

Taiwanský gigant Giant má v ponuke aj takýto športový, no pohodlný hliníkový hardtail s vnútorným vedením kabeláže. Je vybavený prevodovým systémom 2x9, zloženým zo Shimano sád Alivio a Deore. Dopĺňajú ich hydraulické kotúčové brzdy MT200. Odpruženie a pohodlie dodá pružinová vidlica SR Suntour X1. Bicykel je určený začínajúcim cyklistom, ktorí radi kombinujú rôzne povrchy počas výjazdu. Za MOC 999 € ho nájdete v MTBIKER eshope.

Giant Talon 29 2 GE

Ghost Kato Universal - 699 €

Kato je navrhnutý tak, aby zvládol rôzne terény a jazdné štýly. So svojimi 29-palcovými kolesami a ľahkým hliníkovým rámom ponúka tento bicykel plynulú jazdu a vynikajúce ovládanie, či už chcete vyraziť na cesty, alebo podniknúť ľahké dobrodružstvá v teréne. Do kopcov aj po rovinách vám pomôžu prevody 3x8 od Shimana. O pohodlie sa postará vidlica RockShox Judy so 100 mm zdvihom. MOC bicykla je 849 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Ghost Kato Universal

Marin Bobcat Trail 4 - 699 €

Jazdiť na trailoch je zábava a vhodným bicyklom na začiatky v teréne môže byť Bobcat Trail 4 od výrobcu Marin. Ide o hliníkový model so 120 mm zdvihom a progresívnou geometriou, ktorá vás podrží najmä v situácii, keď sa sklon trailu nakloní smerom dolu. Moderný prevodový systém 1x9 plne postačuje na jazdu v teréne. Výbavu dopĺňajú hydraulické brzdy Tektro a štýlové plášte WTB. MOC je 869 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Marin Bobcat Trail 4

Rock Machine Torrent 50-29 - 1 039 €

Torrent je ďalší adept na zábavnú jazdu v teréne. Na to ho predurčuje geometria, zdvih vidlice 120 mm od výrobcu ST Suntour a univerzálny prevodový systém 2x10, s ktorým vyšliapete aj do strmších kopcov, no rovnako dobre to s ním rozbehnete aj po rovinatých úsekoch. Rýchlosť budete korigovať pomocou hydraulických bŕzd Shimano, spolupracujúcich so 180 mm kotúčmi. Maloobchodná cena bicykla je 1 159 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Rock Machine Torrent 50-29

Lapierre Edge 3.9 - 529 €

Edge 3.9 je horský bicykel určený pre rekreačných a začínajúcich jazdcov. Je vybavený hliníkovým rámom s vnútorným vedením kabeláže pre čistý vzhľad a jednoduchú údržbu. Odpružená vidlica so zdvihom 100 mm pomáha absorbovať nerovnosti a poskytuje plynulejšiu jazdu na nerovnom teréne. Bicykel je vybavený 3x7 rýchlostným pohonom Shimano a mechanickými kotúčovými brzdami Tektro. Stanovená MOC je 789 € a nájdete ho na MTBIKER eshope.

Lapierre Edge 3.9
Celú ponuku hardtailov nájdete v našom MTBIKER eshope.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene PR článok

BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene

Dnes sa pozrieme na nemeckú značku BULLS, ktorá je menej známa v našich končinách, ale rozhodne má potenciál zaujať.
Hardtaily okolo 1 000 € - dostupné modely pre každého PR článok

Hardtaily okolo 1 000 € - dostupné modely pre každého

Či už s cyklistikou ešte len začínaš, alebo sa pomaly posúvaš vpred, hardtaily v cenovej ponuke okolo 1 000 € mnohokrát ponúknu veľmi dobrý pomer ceny a výbavy.
Hardtaily okolo 1 000 € – ideál pre začínajúceho cyklistu PR článok

Hardtaily okolo 1 000 € – ideál pre začínajúceho cyklistu

Pri začiatkoch s cyklistikou je výborným riešením kvalitný, ale stále dostupný model. Dnes sa pozrieme na niekoľko „HT-čiek“, ktoré spravia radosť aj nenáročným cyklistom.
keyboard_arrow_up