Cyklostar - novinka

Výrobca čistiacich prostriedkov pre bicykle Cyklostar pripravil nový druh prípravku pre čistenie a údržbu bicykla...

Naša firma prichádza na trh s osvedčeným prípravkom pre údržbu a čistenie bicyklov vo vynovenom prevedení CYKLOSTAR – extra penivý. Prípravok je vyrábaný firmou Everstar s.r.o. Šumperk, ktorá je už niekoľko rokov etablovaná na českom trhu. Naša firma prípravok dováža a balí výhradne pre Slovenskú republiku.

Pôvodný – menej penivý – prípravok je preverený a používaný mechanikmi rady renomovaných českých a postupne aj slovenských cyklistických stajní. Taktiež rekreační cyklisti už tento výrobok radia, aj vzhľadom k jeho cene, k jednému z najlepších na českom a už aj na našom trhu. Nový prostriedok je upravený tak, aby boli využité už známe účinky peny. Penotvornosť bola teda posilnená tak, aby výrobok pôsobil na čistenom predmete čo najdlhšie a nedochádzalo k jeho odkvapkávaniu a stekaniu bez čistiaceho efektu. Pre servisnú, opravárenskú činnosť a pre pračky na reťaze sa doporučuje použiť menej penivú / pôvodnú / verziu Cyklostaru.

Prípravok vyniká medzi svojou konkurenciou hlavne svojimi vynikajúcimi vlastnosťami: čistiaca a odmastňovacia schopnosť, obsahuje inhibítor korózie, nepoškodzuje lak, gumené, plastové, kožené a iné materiály, nezapácha a je 100% ekologicky nezávadný.

Prostriedok sa nanesie pomocou rozprašovača / ktorý je súčasťou 500ml balenia/ na znečistené miesta (prehadzovače, prevodníky, rozety, reťaz, pedále, rám ..... atď.). Na silno znečistených miestach doporučujeme prostriedok rozotrieť štetcom. Po cca. 30 sec. až 5 minútach opláchnite vodou. V prípade veľmi silného znečistenia postup opakovať. Po ukončení práce doporučujeme jednotlivé miesta konzervovať bežnými prostriedkami.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Výber brzdových platničiek - rozdiel, ktorý pocítite

Výber brzdových platničiek - rozdiel, ktorý pocítite

Platničky patria k najviac opotrebovaným komponentom horského bicykla. Samozrejme v závislosti od počtu hodín v sedle a jazdného štýlu ich meníme niekedy aj viackrát za sezónu. Aké zvoliť? Pokiaľ nemáte osvedčeného kandidáta, tak výber nových platničiek sprevádzajú otázniky. Kúpiť drahšie, originálne? Či náhradu od lacnejšieho výrobcu? A akú zmes si vybrať?
Drobnosti pre každodenný servis PR článok

Drobnosti pre každodenný servis

Väčšina bežného servisu, prípadne toho v teréne spadá do kategórie jednoduchých úkonov, na ktoré stačí základné náradie a doplnky. Máme pre vás niekoľko tipov.
Test: BikeWorkX – mazivo na reťaz do suchých podmienok

Test: BikeWorkX – mazivo na reťaz do suchých podmienok

Mazív na reťaz nikdy nie je dosť. Je Chain Star Wax od BikeWorkX v niečom iný? Maže lepšie, vydrží dlhšie alebo je takmer zadarmo? Presne to som sa snažil zistiť v našom teste.
keyboard_arrow_up