Zdroj: Facebook - Peter Sagan

Peter Sagan: "Od začiatku pretekov som bol vpredu, držal som sa neustále asi v dvadsaťčlennej skupine. Približne na 170 kilometri, kde začínali najťažšie a strmé kopce po kockách, v jednom zjazde spadli dvaja jazdci, len-len som sa im vyhol, ale prišla veľká smola, pretože som si zlomil rám..."

"Balík vyše dvesto pretekárov bol poriadne natiahnutý a mechanici s autom boli kdesi vzadu. Kým však prišli a vymenili mi ho, ubehli aj štyri minúty, takže som mal stratu," prezradil 21-ročný cyklista Liquigas-Cannondale Peter Sagan pre svoju stránku www.saganpeter.com a vzápätí dodal: ,,Ešte som to skúsil, predieral som sa tým dlhým roztiahnutým pelotónom, stiahol som náskok na necelú minútu, ale v prenasledovaní prvej tridsaťčlennej skupiny som zostal osamotený a sily ubúdali. Napokon na 220 kilometri som dostal inštruktáž od vedenia tímu, aby som ich sám už neprenasledoval a ukončil preteky. Takže som to zabalil, aby som si šetril sily na budúci víkend, keď pôjdem v nedeľu veľké preteky Paris-Roubaix, prezývané aj Peklo severu, kde je množstvo úsekov po dlážbových kockách."

[Foto na úvode: Facebook - Peter Sagan]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
keyboard_arrow_up