Slovenská reprezentantka v orientačnej cyklistike Hana Bajtošová obsadila v pondelkovom šprinte na majstrovstvách Európy v okolí Petrohradu 6. miesto. Za šampiónkou Marikou Harovou z Fínska zaostala o 52 sekúnd. Medzi mužmi bol zo Slovákov najlepší Pavol Paprčka, ktorý obsadil 33. priečku.

Výsledky - ME v orientačnej cyklistike:

Muži: 1. Erik Skovgaard Knudsen (Dán.) 21:58, 2. Jiří Hradil (ČR) +9 s, 3. Jussi Laurila (Fín.) +10, ... 33. Pavol Paprčka +3:34, 39. Matúš Trnovec (obaja SR) +4:14

Ženy: 1. Marika Harová (Fín.) 19:21, 2. Gaelle Barletová (Fr.) +9 s, 3. Anna Kaminská (Poľ.) +16, ... 6. Hana Bajtošová +52, 16. Stanislava Fajtová +2:15, 31. Daniela Trnovcová (všetky SR) +5:05
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Moja dokonalá sezóna

Moja dokonalá sezóna

Je tu koniec pretekárskej sezóny a teda čas bilancovania splnených alebo nesplnených cieľov.
Rozhovor: Ján Halik - zlepšovanie aj po 30 rokoch jazdenia?

Rozhovor: Ján Halik - zlepšovanie aj po 30 rokoch jazdenia?

Majster Európy v maratóne, víťaz množstva pretekov v MTB, či na ceste a hlavne borec, ktorý v 45 rokoch dokáže poriadne preháňať aj oveľa mladších. Dá sa po toľkých rokoch jazdenia ešte stále zlepšovať a čo hovorí na nové trendy v tréningu, či technike?
Reportáž: Majstrovstvá Európy v MTB maratóne 2021 – ako som si siahol na dno

Reportáž: Majstrovstvá Európy v MTB maratóne 2021 – ako som si siahol na dno

Je 11 hodín večer 16. júna 2021 a my so Zuzkou sme naložení a pripravení na cestu do Švajčiarska, konkrétne do turistického strediska Nendaz, ktoré je cca 30 km od dedinky Evolenard, kde sa tento rok uskutočnil „majstrák“ Európy v MTB maratóne.
keyboard_arrow_up