Zdroj: Facebook - Peter Sagan

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v sobotňajších exhibičných pretekoch na ostrove Curacao pri Venezuele konečné 10. miesto, jeho brat Juraj finišoval sedemnásty. Saganovci na pretekoch štartovali v rámci dovolenkového pobytu, na ktorom sú od pondelka.

V konkurencii 253 pretekárov vyhral špurt vedúcej trojčlennej skupiny Marcel Kittel, Nemec dosiahol osemnáste víťazstvo v sezóne. Kittel na ďalšie pódiové miesta odsunul Luxemburčana Andyho Schlecka a Holanďana Johnnyho Hooglerlanda. Štart pretekov museli pre dážď odsunúť o tri hodiny neskôr, od úvodu sa pelotón neustále trhal a rozhodujúci únik inicioval Andy Schleck.

Výsledky - Amstel Curacao Race 2011 (73,6 km): 1. Marcel Kittel (Nem.) Skil-Shimano 1:59:32 h, 2. Andy Schleck (Lux.) Leopard Trek +1 s, 3. Johnny Hoogerland (Hol.) Vacansoleil +3, 4. Jella Vanendert (Belg.) Omega Pharma-Lotto +10, 5. Marc de Maar (Hol.) Quick Step +10, 6. Johan Van Summeren (Belg.) Garmin-Cervelo +13, ... 10. Peter Sagan (SR) Liquigas +2:31 min, 17. Juraj Sagan (SR) Liquigas +3:23

[Foto na úvode: Facebook - Peter Sagan]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
keyboard_arrow_up