Nemecké cyklistické trio Rene Enders, Maximilian Levy, Stefan Nimke vytvorilo nový rekord na tri kolá (750 m) počas kvalifikácie majstrovstiev sveta v Cali v Kolumbii. Predchádzajúce maximum, ktoré držali jazdci Veľkej Británie Jamie Staff, Jason Kenny a Sir Chris Hoy, keď na olympijských hrách v Pekingu dosiahli čas 42,950 s, vylepšili na 42,914 s.

Enders ukončil prvé kolo časom 17,118 s, čo predstavuje najrýchlejší čas na 250 m v histórii. Nemecké trio zdolalo vo finále iný tím Nemecka.
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Svetový rekord bikesharingu v Žiline

Svetový rekord bikesharingu v Žiline

Systém zdieľaných bicyklov BikeKIA v Žiline sa teší mimoriadnej obľube obyvateľov a návštevníkov Žiliny. Dôkazom toho je aj svetový rekord v rámci systémov nextbike v počte prenajatí jedného bicykla počas 24 hodín.
Mullerová zvládla na bicykli rekordných vyše 1 800 km

Mullerová zvládla na bicykli rekordných vyše 1 800 km

Britská ultracyklistka Jasmijn Mullerová je novou svetovou rekordérkou v dĺžke najazdených kilometrov na bicykli. Mullerová za vyše dva dni šliapania do pedálov zvládla už 1 800 km a ešte ďalej pokračuje.
Frýbortovej slovenský rekord v Gisingene

Frýbortovej slovenský rekord v Gisingene

Najlepšia slovenská krasojazdkyňa Nicole Frýbortová (SKP Kometa Brno) obsadila druhé miesto v celkovom poradí na druhom podujatí SwissAustria Masters v rakúskom Gisingene. V kategórii jednotlivkýň 22-ročná Slovenka dokonca zvíťazila.
keyboard_arrow_up