Doplnené: Aby šport nebolel 2012

Či ste začiatočník, alebo skúsený športovec, určite existuje aspoň pár nezodpovedaných otázok, na ktoré hľadáte odpoveď a my sa Vám pokúsime priniesť objektívny pohľad aspoň na niektoré závažné problémy spojené so zdravím a športom.

Cieľom konferencie - ktorá sa bude konať 11.2.2012 v Bratislave - je zamerať sa hlavne na PREVENCIU a poskytnúť teoretické a praktické rady o rôznych druhoch tréningu, správnej výžive, nutnosti a spôsobe regenerácie, doplnkoch výživy a pitnom režime. Tiež by sme radi načrtli možnosti športovania aj pri problémoch so zdravotným stavom, napr. pri alergii, poruchách imunity, obezite, cukrovke, vysokom krvnom tlaku, pooperačných ortopedických stavoch - operácia kolena, problémy s chrbticou....

Prednášať budú odborníci ako MUDr.Karel MARTINEK, primár MUDr. Juraj VYLETELKA, MUDr. Igor BUKOVSKÝ, primár MUDr.Vladimír ĽUPTÁK, MUDr. Katarína BERGENDIOVÁ, PhD. a i...

Okrem ďalších prednášok, prezentovaných odborníkmi, ktorí športu rozumejú aj z praktickej stránky, sme pripravili pre Vás bohaté registračné balíčky - http://abysportnebolel.sk/2011/12/registracny-balicek/, zaujímavé sprievodné akcie - http://abysportnebolel.sk/2011/12/sprievodne-akcie-pocas-konferencie/, a atraktívne ceny v tombole- http://abysportnebolel.sk/2011/12/zoznam-vyhier-v-tombole/?preview=true&preview_id=692&preview_nonce=2349072eff .

Tak isto sa môžete prihlásiť na beh organizovaný za podpory konferencie „Aby Šport Nebolel“ – Crazy Wo Men Fun Run - http://abysportnebolel.sk/2011/12/crazy-women-fun-run/. Behá sa na trati dlhej 7 km v Bratislave so štartom pri Ekonomickej Univerzite.

Všetky novinky a informácie si môžete pozrieť na web stránke www.abysportnebolel.sk, kde sa môžete aj registrovať - http://abysportnebolel.sk/registracny-formular/.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Keď cyklistu bolia kríže a chrbát – čo sú možné príčiny?

Keď cyklistu bolia kríže a chrbát – čo sú možné príčiny?

Napočítal som 23 možných príčin, ktoré môžu stáť za bolesťami chrbta – a niekedy nepomôže ani dokonalý posed.
Európsky týždeň mobility – koľko CO2 ušetríš ty?

Európsky týždeň mobility – koľko CO2 ušetríš ty?

MHD je na prepravu mestom takmer ideálna. Čo však skúsiť bicykel a niečo vyhrať?
Pozvánka: Stretnutie s parašportovcami – naberte novú motiváciu

Pozvánka: Stretnutie s parašportovcami – naberte novú motiváciu

Spoznajte ľudí, ktorí sa napriek nepriazni osudu nevzdali a dokázali aj s hendikepom zabojovať a zvíťaziť.
keyboard_arrow_up